Home / Actualitate / Scandal Care Va Fi Folosit ca Muniție Împotriva Bisericii

Scandal Care Va Fi Folosit ca Muniție Împotriva Bisericii

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 1, 2017Crinela Marc

Ați luat ore “în particular” cu profa ?

Am o presimțire că această știre va fi circulată pe tuburile internetului și pe ecranele televizorului cu scopul de a ciobi imaginea Bisericii, cum s-a întâmplat (și încă se întâmplă) cu Pomohaci.

Stiripesurse:

Supranumită ”Profa de sex” aceasta a avut astazi un ultim termen in procesul in care este acuzata de relatii sexuale cu un minor. Instanta a ramas in pronuntare si pe 14 noiembrie va da verdictul care va fi cel mai probabil inchisoare cu suspendare, asa cum a cerut si acuzarea. Crinela Marc preda la Liceul Teologic din Piatra- Neamt si a intretinut relatii sexuale cu elevul sau, Marius Sandulache, care si-a pus capat zilelor aruncandu-se in raul Bistrita.

Monica Anton, avocata Crinelei Marc a declarat ca la Parchet mai este in instrumentare un dosar penal pe numele profesoarei, pentru infractiunea de inlesnirea sinuciderii. Avocata a mai spus ca profesoara a recunoscut astazi in fata instantei ca a trait o poveste de dragoste cu elevul. La iesirea din Judecatorie, profesoara nu a vrut sa faca declaratii si nu a vrut sa raspunda la intrebarea daca fetita pe care a nascut-o la inceputul acestui an este rezultatul relatiei cu elevul sau. Ea era insotita de sotul ei, preotul Iulian Marc. El a avut o atitudine recalcitranta si la un moment dat a încercat să agreseze un reporter, conform sursei citate.

Desigur că există o problemă cu corupția și cu toleranța față de corupție în cadrul Bisericii, dar știrile despre ajutoarele date copiilor, familiilor de săraci și sătenilor nevoiași nu fac înconjurul presei pentru că nu servesc agendei “Vrem spitale, nu catedrale.”

Amplifică negativul, ignoră pozitivul e modus operandi al trusturilor de presă.

Cum face Bendeac, care dă share la toate știrile rele despre biserică. Recent a găsit un preot care ar fi trebuit să iasă la pensie:

Botez halucinant la o biserică din Brăila

Botez HALUCINANT la o biserică din Brăila Oamenii au înlemnit de groază, când preotul nervos a pus mâna pe bebeluş. Imagini şocante – – – > https://goo.gl/bBP5fs

Posted by Observator on 31 Octombrie 2017

Acum în ceea ce privește cazul profesoarei imorale, ce poate să facă preotul Iulian Marc este să divorțeze urgent și să înceapă ofensiva împotriva adulterului în cadrul societății clericale și în societatea largă în general. O mare greșeala a preoților și a credincioșilor este că, odată atacați, rămân pe defensivă temându-se să treacă la atac.

Datoria sacră a societății clericale este să apere sănătatea morală a neamului. Datoria asta implică lovitul puternic în non-valorile promovate de mass-media și ONG-urile pro-europene și în același cere protejarea familiei tradiționale ca celula de bază a societății.

Așadar afară cu Pomohaci, afară cu Crinela!

 

 

One comment

  1. Bine scris! Apreciez aceasta publicatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *