Home / Internațional / Satana Omagiată La Globurile de Aur

Satana Omagiată La Globurile de Aur

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 10, 2019

Satana Omagiată La Globurile de Aur

Pentru inițiați este deja binecunoscut faptul că “vedetele” Hollywood semnează un contract cu sânge prin care-și vând sufletul diavolului pentru faimă și bani, ulterior plătind sub forma unor decese premature la vârsta de 33 de ani.

Pentru neinițiați, la Globurile de Aur 2019 Christian Bale a spus doar o altă glumiță.

Ortodoxinfo:

Pentru foarte mult timp, lumea a asociat succesul actorilor cu un pact făcut de aceștia cu Satana. Acum s-a demonstrat că această legătură ar fi adevărată.

Actorul Christian Bale, care a câștigat duminică premiul pentru cel mai bun actor, i-a mulțumit lui Satana pentru tot ce a reușit până acum, lucru puțin bizar în opinia oamenilor care au luat parte la ceremonie, scrie Dailymail.

El a fost premiat pentru cel mai bun actor într-un film de comedie la Globurile de Aur 2019, pentru rolul din „Vice”, unde l-a interpretat pe politicianul Dick Cheney, fost vicepreședinte al SUA, într-o satiră politică.

„Mulțumesc, Satana, pentru că mi-ai dat inspirație să joc acest rol”, a spus actorul despre personajul lui Dick Cheney.

Unii autiști care-și spun Biserica lui Satan au simțit ocazia de a câștiga puțină notorietate și au sărit din mers pe căruța lui Bale printr-o postare pe twitter.

La scurt timp după această declarație, reprezentanții Bisericii lui Satan au dat o replică pe Twitter.

„Pentru noi, Satana este un simbol al mândriei, libertății și individualismului, care ne servește cas o proiecție metaforică a întregului nostru potențial. Și cum talentul domnului Bale l-a ajutat să câștige premiul, acest lucru se potrivește. Trăiască Christian (joc de cuvinte, Christian înseamnă și creștin) Trăiască Satana!”

Aceeași castă de idoli moderni și falși eroi numiți “actori” au criticat politicile semi-creștine ale lui Donald Trump și și-au folosit notorietatea pentru a face politică.

Ar fi obiectiv bine pentru omenire dacă Hollywood ar dispărea într-un potop de foc lichid.

3 comments

  1. Ce inseamna sa fii homosexual…. intr-un singur gif

    https://gab.com/media/image/bq-5c600e1729acc.gif

  2. Living in a police state is dehumanizing.

    Americans are just slaves, zombies, and sheep now.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *