Home / Evenimente / Salvează data! 21 decembrie – PROTEST MASIV împotriva certificatului digital anunțat de George Simion

Salvează data! 21 decembrie – PROTEST MASIV împotriva certificatului digital anunțat de George Simion

Incorect Politic
Decembrie 13, 2021

Salvează data! 21 decembrie - PROTEST MASIV împotriva certificatului digital anunțat de George Simion

Via R3Media:

George Simion, co-președinte AUR, a anunțat convocarea unui protest împotriva adoptării certificatului verde la locul de muncă, pe 21 decembrie, de la ora 09 dimineața.

Deputatul și-a convocat susținătorii în fața Palatului Parlamentului, chiar în ziua votului.

„Hai să vedem, într-o zi de lucru cum va fi marți, câți reușiți să vă eliberați de la muncă?
MOBILIZARE GENERALĂ!”, a scris Simion pe facebook.

Cum te poți implica

!!Nota editorului: Cei care vă aflați într-o localitate care are filială A.U.R., ce puteți face este să luați legătura cu ei, să le spuneți că ați citit pe internet că se organizează un mare protest în capitală și ați dori să participați dacă mai sunt locuri în autocar. NU trebuie să fiți membru A.U.R.  ca să faceți asta. Firește că dacă mergeți cu autocarul lor vă vor propune să aderați. Înainte să luați o decizie, observați cum se comportă, discutați să vedeți ce au în cap și cât de bine înțeleg cauza pe care o reprezintă și ce se petrece în țară, apoi luați o decizie. Protestul nu este politic, lupta împotriva certificatului digital nu este o luptă de partid, de aceea trebuie să participăm masiv, indiferent dacă simpatizăm sau nu A.U.R., momentan este singurul care face opoziție împotriva tiraniei vaccinale.

3 comments

 1. “protest împotriva adoptării certificatului verde la locul de muncă”

  N-ar fi mai bun un protest împotriva obligativității certificatului verde la locul de muncă în zilele de luni, orele 9:35-14:27 și joi, orele 10:03-15:32? Cu excepția cazului în care planetele Marte, Jupiter și Saturn sunt aliniate – atunci să fie miercuri între 8:13-16:01 și vineri, toată ziua.

  “A.U.R., momentan este singurul care face opoziție împotriva tiraniei vaccinale.”

  Mai ales Cristian Terheș și Diana Șoșoacă.

  Dar ce-aveți cu certificatele astea? Sunt gratuite, iar vaccinurile care se produc cu 1.5 euro bucata, se vând cu 20 și pentru care austriecii vor plăti căte 2400 de euro pe an, de căciulă, sunt tot gratuite. Scumpirea curentului electric bineînțeles că n-are nici o legătură cu aceste vaccinuri gratuite și nici cu alte achiziții (i.e. Remdesivir), care tot gratuite au fost.

  P.S. L-am văzut ieri pe Rafila la televizor și zicea că pentru Arbidol și Ivermectină nu sunt suficiente dovezi că ar avea efecte pozitive. Bun, asta justifică să nu le recomanzi, dar de ce le-ai interzis?

 2. Nu e deloc “bun, asta nu justifica…”, ca STIE:
  Ia citeste aici, pe a doua pozitie dupa redemsivir (ca trebuie sa dea mai intai lu’ OMS ce a lu’ OMS!)… este ivermectin.

  https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/tables/table-2e/

  Antiviral Agents That Are Approved…
  “The dose most commonly used in clinical trials is IVM 0.2–0.6 mg/kg PO given as a single dose or as a once-daily dose for up to 5 days.”

  Mai STIE despre efectul dovedit in Japonia imediat dupa “eliberarea” de sub interdictia OMS, in Peru si oriunde politica de genocid a data inapoi.

  STIE dar sustine implicit asasinarea celor care le cad in plasa.
  Contaminarea toxica intentionata a produs cresterea populatiei bacteriene “rea” de tip parazitic iar folosinta ivermectinei omoara aceste bacterii – NU E NICI UN VIRUS.

 3. Ce protest masiv visati? Nu vedeti ca pur si simplu sunteti nereprezentativi, ca nu mai da nimeni doi bani pe balivernele voastre? A mai vazut dracu’ organizatii “anti-sistem” care nu pomenesc nici macar in gluma de rasturnarea si schimbarea sistemului.
  Daca tot aduceti “protestatari” cu autocarul pe model pedeseristo-“liberal” (sper ca va deconteaza si voua SRI-ul galetile si pungile cu malai) sa nu uitati sa le luati buletinele pe timpul “protestului masiv”, sa nu fuga toti naibii la shopping prin Bucale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *