Home / Internațional / S.U.A. anunță al doilea summit mondial COVID pe 12 Mai 2022, care urmărește să “aducă soluții pentru vaccinarea tuturor, pretutindeni”

S.U.A. anunță al doilea summit mondial COVID pe 12 Mai 2022, care urmărește să “aducă soluții pentru vaccinarea tuturor, pretutindeni”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 18, 2022

 

S.U.A. anunță al doilea summit mondial COVID pe 12 Mai 2022, care urmărește să “aducă soluții pentru vaccinarea tuturor, pretutindeni”

 

Aveți relaxare vara pentru că e mai greu să ții oamenii în casă când e vreme bună afară, dar în toamnă-iarnă vor reveni restricțiile, chiar mai dure ca anul trecut.

Am expus ideea asta multor oameni, prin martie m-au crezut, prin aprilie au început să aibă dubii, s-au obișnuit cu paradigma în care nu se mai poartă botniță pe stradă, nu mai trebuie certificat digital la magazin și au impresia că așa va rămâne, folosind argumente precum “N-au cum să mai bage oamenii în casă din nou, oamenii s-au săturat” sau “A văzut toată lumea că covidul e doar o gripă și s-au învățat” sau “Nu mai pot să justifice încă un lockdown dacă primele nu au funcționat“. O gimnastică mentală făcută cu scopul de a-i feri de realizarea că libertatea lor este condiționată de anotimp și în același timp un mod de eschivare a răspunderii. Ce răspundere? Răspunderea de a se pregăti acum, cât încă se poate, pentru atunci, când nu se va mai putea.

Pricepeți că traiul la oraș va deveni din ce în ce mai greu până când va fi insuportabil. Cei care aveți posibilități și nu ați făcut-o deja, e târziu să vă cautăți casă și teren la țară, departe de oraș, la munte sau la pădure, dar încă mai aveți timp s-o faceți până vine toamna-iarna cu valul X și alte restricții.

Cu toate astea, România nu stă rău la capitolul rezistență, ocazie cu care vă felicit pe toți cei care ați rezistat doi ani de zile și v-ați menținut sângele pur, refuzând să-l siluiți cu serul experimental. Încărcați-vă cu energia vitală pe 2022 din această primăvară și pregătiți-vă să mai rezistați o tură.

7 comments

 1. Au ajuns toti satanistii si psihopatii nenorociti sa decida si sa dicteze lumii intregi ce sa faca. UITE CA NU MA SUPUN SI NU ACCEPT NIMIC FARA VACCINARE , FARA CIPARE , FARA NIMIC FARA , MANCAREA LOR DE CACAT PLINA DE EURI SI MIZERII .

 2. Posibil, dar totuși nu prea cred. La urma urmei, scopul a fost atins. o mulțime de neghiobi s-au vaccinat, s-au pus bazele monedelor digitale. Și pe de altă parte, au nevoie de proști să plece la război cu Rusia, într-un final. Cineva care te urăște de moarte n-o să accepte să moară în război dacă tot ce are de apărat e neodictatura Covid, Dar dacă are impresia că la noi e mai bine ca “la ăia”, s-ar putea s-o facă. Pe de altă parte, vorbiți de mutat la țară și cumpărat pământ. Ușor de zis, greu de făcut. De la Anglin până la voi o mulțime de oameni spune mutați-vă la țară. De unde bani? Și să nu-mi spuneți de asociere. Albii sunt incapabili de cooperare, iar românii cu atât mai puțin.

 3. Sint un hodorog de aproape 70 de ani, cardiac si supraponderal spre obez.
  Botnita nu am purtat niciodata si nu voi purta decit daca mi-o va pune cineva cu forta sau dupa ce voi muri.
  Nu am facut niciun fel de testare sau “vaxin” anticovid sau antigripal.
  Am fost in fiecare anotimp rece din ultimii n ani racit: (temepratura, tuse productiva, nas desfundat (muci ca la balamuci), transpiratie, etc.).
  M-am tratat doar cu ceaiuri, vin fiert si tarie intern si frectii cu Diana si Carmol extern.
  Indiferent ce vor inventa cacatii astia globalisti nu-mi voi schimba tratamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *