Home / Actualitate / S-a vaccinat și a murit – Un băiat de 16 ani a decedat după a doua doză de vaccin anti-Covid

S-a vaccinat și a murit – Un băiat de 16 ani a decedat după a doua doză de vaccin anti-Covid

Incorect Politic
August 10, 2021

Un băiat de 16 ani a decedat după a doua doză de vaccin anti-Covid

Via ActiveNews:

Un băiat de 16 ani a decedat la o lună după doza a doua de vaccin anti-Covid. La patru zile de la ultimul vaccin, acesta a fost internat de urgență în spital, fiind diagnosticat imediat cu leucemie acută limfo-mieloblastică, cu o evoluție fulgerătoare nefirească, a relatat medicul pediatru Damian Baciu pentru Național.ro. Ca și în alte cazuri de deces după vaccin raportate de presă, Valeriu Gheorghiță l-a ignorat iresponsabil și pe acesta, fără a avertiza populația asupra riscurilor vaccinurilor „sigure și eficiente” pe care le injectează personal (foto).

I.S.M. din Brașov, în vârstă de numai 16 ani, a murit la o lună după ce i-a fost administrată a doua doză de vaccin. Potrivit medicului pediatru Damian Baciu, apariția și evoluția fulgerătoare a leucemiei la patru zile de la vaccinare nu este o coincidență:

„Eu am aflat de situația acestui copil de la colegi, de la cadrele medicale din Spitalul de Pediatrie din Brașov. Situația este foarte gravă, aici nu avem niciun fel de dubiu. Este absolut surprinzător și nefiresc faptul de a nu face legătura între administrarea vaccinului și această afecțiune gravă, organică, la un adolescent sănătos. Cei de la Spitalul de Pediatrie din Brașov nu au căutat ceea ce trebuia, nu exista interesul, și chiar dacă ar fi făcut acest lucru, s-ar fi mușamalizat. Băiatul de 16 ani era un copil sănătos, nu a fost niciodată internat, nu a avut probleme deosebite de sănătate, nu a avut boli cronice. Provine dintr-o familie care, prin ianuarie-februarie, a fost infectată cu Covid, părinții au avut ceva simptomatologie, dar nu a fost nevoie de internare, dar băiatul nu a avut niciun semn clinic de boală. Apoi s-au vaccinat toți membrii familiei, inclusiv băiatul de 16 ani, în luna aprilie a acestui an cu prima doză, iar în 18 mai cu a doua doză. La 4 zile de la a doua doză, pe 22 mai, băiatul a fost internat în Spitalul de Pediatrie Brașov, cu semne clare de afectare medulară, iar diagnosticul de leucemie acută limfo-mieloblastică a fost pus destul de repede, pentru că toate cele trei linii celulare din sânge erau afectate”, a declarat dr. Damian Baciu pentru Ziarul Național.

Copilul era deja imun

În timpul internării la Spitalul de Pediatrie Brașov, băiatului i s-au făcut testele imunologice și s-a constatat că acesta avea imunitate pentru că trecuse prin boală, deci vaccinarea nu-și mai avea rostul, după cum recunosc chiar medicii. A fost, probabil, un exces de zel al părinților, speriați după ce trecuseră prin boală și sperând ca aceasta să nu-i mai lovească pe viitor.

„În timpul internării în spital, acest copil a fost testat immunologic și i-au găsit anticorpi IgG, anti-SARS-Cov-2, deci făcuse boala subclinică și avea anticorpi. Acest copil nu trebuia vaccinat, nu avea nicio logică vaccinarea, cum să vaccinezi un copil care a trecut prin boală, care are apărare imunitară? Anticorpii sunt de două feluri, când ai o infectare recentă ai IgM-urile și IgG-urile. IgM-urile apar primele, iar IgG-urile apar mai târziu, dar sunt cu evoluție mai lungă. Dacă anticorpii erau de la vaccin i s-ar fi depistat IgM-uri, pentru că sunt primele care apar. Dar cum el a avut boala prin ianuarie-februarie, IgM-urile s-au estompat și au rămas doar IgG-urile. Deci copilul acesta avea apărare”, a precizat dr. Damian Baciu pentru Ziarul Național.

Fără autopsie, deși era obligatorie

Deși leucemia este o afecțiune cu debut rapid, niciodată decesul nu survine într-o perioadă atât de scurtă, mai ales că în prezent există tratamente care dau rezultate, susțin medicii.

„Cu ani în urmă am lucrat la Centrul de Oncologie Pediatrică de la Institutul Fundeni și am văzut toată patologia canceroasă la copii. Niciodată însă nu am văzut o evoluție fulminantă, fulgerătoare a leucemiei. Acest copil, de când i s-a pus diagnosticul, într-o lună a fost mort, deși i s-au făcut toate tratamentele din protocol. Autopsia nu s-a făcut, deși era obligatorie. Părinții copilului au refuzat să accepte autopsia, că erau necăjiți, dar oarecum împăcați. Nu erau revoltați sau să spună ceva”, a mai afirmat dr. Damian Baciu pentru Claudia Marcu de la Național.

14 comments

 1. Parintii “impacati ” erau ciudat de “impacati”
  Un detectiv ar trebui sa cerceteze impacarea cea suspecta .
  Si nu doar un detectiv – toata lumea care are acces la acesti parinti .
  Intrucat peste tot guvernele falsifica tot ce pot spre a vinde aceste “vaccinuri sigure”, este de datoria noastra a tuturor sa ajutam la constituirea unor registre cu acesti morti , victime ale crimei perfecte .

  A propos,
  STIATI CA MAMA LUI BILL GATES ESTE O MAXWELL – vezi miliardarul ucis si fiica-sa, partenera de crime a lui EPSTEIN.
  IAR MAMA LUI KLAUS SCHWAB ESTE O ROTSCHILD ???

  SE LEAGA CRIMINALII INTRE EI …….CA SI GUVERNELE ACTUALE DICTATE TOT DE EI .

  DACA NU SE ORGANIZEAZA OMENIREA SA LE COMBATA CRIMELE SI SA LE CONFISTE AVERILE ACESTOR PSIHOPATI, S-AR PUTEA SA NU MAI RAMANA SUFICIENTI MARTORI AI CRIMELOR LOR, CA SA-I PEDEPSEASCA ! SI SA FACA CURAT PE PLANETA CARE ESTE INCA A NOASTRA !

  nu se poate copia nici traduce mecanic :

  Mama lui Klaus Schwab este Marianne Rotschild – asta explica tot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Qactus: Ah l’ADN, le diabolique Klauss Schwab a des gènes diaboliques en lui, pourquoi ?

  Ah l’ADN, le diabolique Klauss Schwab a des gènes diaboliques en lui, pourquoi ? Connaissez-vous Marianne Schwab ??

  Ah l’ADN, le diabolique Klauss Schwab a des gènes diaboliques en lui, po…

  Qactus

  Eh bien, eh bien, eh bien… le diabolique Klauss Schwab a des gènes diaboliques en lui. Pas étonnant… Ah l’ADN…

 2. Israelul oferă dovada – vaccinatul devine o amenințare pentru viața tuturor oamenilor

  Spray-ul Covid omoară, dar nu ne protejează sănătatea. Ce se întâmplă în renumita clinică Herzog din Ierusalim nu este un caz izolat, ci regula în Israel, în calitate de director, Dr. Kobe Haviv afirmă: “95% din toate cazurile grave de Covid aduse sunt complet vaccinate. 85-90% din toate cazurile spitalicești sunt complet vaccinate . Creăm tot mai multe departamente noi pentru cazurile de Covid vaccinate. Eficacitatea vaccinului este pierdut. ” ( Sursa Twitter ) ( documentar video NJ )

 3. daca si-ar plati vaccinu ar vedea inshelaciunea,
  banul este ochiu dracului…..

 4. Criminalul Rujat Gheorghita face campanile ilegala pentru vaccinul ucigas.
  “Ordinul Ministrului Sanatatii 194/2015
  Este interzisa difuzarea de material publicitare pentru medicamente sau tratamente prezentate sau recomandate de profesionisti in domeniul sanatatii.
  Se interzice publicitatea catre publicul larg pentru medicamentele care se elibereaza numai pe baza de prescriptie medicala. »

  https://www.activenews.ro/stiri/ABERATIA-ZILEI.-Col.-Gheorghita-despre-Covidul-la-tara-%E2%80%9EAcea-categorie-populationala-nu-are-imunitate-nici-de-boala-nici-de-vaccin-.-Dr.-Oana-Mihaela-Secara-%E2%80%9EBoala-nu-se-opreste-prin-vaccinare%3B-dimpotriva-168598

 5. Invitat la B1 Tv, Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, a declarat că populația din mediul rural nu are imunitate în fața variantei Delta, deoarece, infectarea la nivel local este mică și, prin urmare, nu există imunitate de turmă, iar procentul de vaccinare este redus.

  Profesorul Sucharit Bhakdi: Omenirea a atins imunitatea de turmă. Vaccinarea trebuie să se oprească ACUM. Urmările sunt terifiante. VIDEO VIRAL

  Dr. Oana Mihaela Secară: „Vaccinarea în masă ca metodă de oprire a transmiterii bolii nu se justifică pentru că boala nu se oprește prin vaccinare. Și vaccinații transmit boala la fel de ușor ca și cei nevaccinați”

  Cine a avut COVID a căpătat imunitate pe viață! În acest caz, vaccinarea este inutilă și riscantă. Explicația „morților subite”. Cine are interes să ascundă adevărul?
  https://www.activenews.ro/stiri/ABERATIA-ZILEI.-Col.-Gheorghita-despre-Covidul-la-tara-%E2%80%9EAcea-categorie-populationala-nu-are-imunitate-nici-de-boala-nici-de-vaccin-.-Dr.-Oana-Mihaela-Secara-%E2%80%9EBoala-nu-se-opreste-prin-vaccinare%3B-dimpotriva-168598

 6. În criza COVID se folosește Propagandă de Război

  https://www.activenews.ro/covid-era-covid-si-marea-resetare-the-great-reset/Strategia-Psy-Op-In-criza-COVID-se-foloseste-Propaganda-de-Razboi-168597

  „Orice student la Istorie vă va spune: războaiele nu vin din senin! Sunt întotdeauna prefigurate de o operațiune de propagandă menită să slăbească ținta, să o erodeze, să îi slăbească voința de a se bate.

  „Operațiunile cele mai reușite de propagandă se rezumă la o strategie simplă: identifică inamicul, dezbină-l, izolează-l, apoi anihilează-l.”
  O populație înspăimântată, năucită și epuizată este mult mai puțin capabilă să reziste în fața arsenalului amețitor, de la măsurile draconice ale guvernanților, regulile privind purtarea măștii și testele nesfârșite până la carantinarea persoanelor sănătoase și obligativitatea de facto a vaccinării în masă.

  Robinson dezvăluie că guvernul britanic a cerut sprijinul experților în psihologie comportamentală în privința utilizării presei pentru a manipula opinia publică, mărind nivelul de frică din jurul COVID-19.
  „Elementul cheie al strategiei de schimbare a comportamentului propus de SPI-B care pare să fi fost adoptat este «convingerea prin frică»”, afirmă Robinson.

  În secțiunea din document destinată Convingerii se afirmă:

  „Un număr semnificativ de persoane încă nu se simt suficient de amenințate.”

  Anexa B a documentului enumeră 10 opțiuni care pot fi utilizate pentru a mări distanțarea socială:

  De pildă, Opțiunea 2 recomandă: „Folosește presa pentru a spori sentimentul de amenințare personală”.

  Pentru mărirea senzației de amenințare personală, SPI-B recomandă și „utilizarea mesajelor emoționale percutante”.

  Printre acestea, se află sloganuri precum:

  – „Oricine îl poate avea (virusul). Toată lumea îl poate transmite.”

  – „Nu vă puneți familia și prietenii în primejdie.”

  – „Rămâneți acasă pentru binele familiei voastre. Nu le puneți viața în pericol.”

  – „Dacă ieși, îl poți transmite. Oamenii vor muri.”

  „Rușine și Aprobare”

  Folosirea unor titluri de-o șchioapă în presă reprezintă un alt capitol din strategie.

  Scamatorie și distragerea atenției

  În aceste condiții, propaganda capătă un rol cheie deoarece îi determină pe oameni să accepte aceste schimbări dramatice fără o examinare atentă și critică și fără o dezbatere publică, „deoarece oamenii cred că este vorba de un virus și se tem”.

  „Păstrarea virusului în prim-planul minții oamenilor: specialiștii în comportament au recunoscut că acesta este principalul scop al măștii”, spune Robinson.

  „Nu este vorba de a-i proteja pe oameni ci de a le manipula percepția despre virus.”

  „Dezbină și Controlează”

  Guvernele au înființat linii telefonice la care oamenii își pot turna vecinii, contribuind astfel și mai mult la dezbinarea populației și învrăjbind membri ai familiei și prieteni unii împotriva altora.

  Titluri precum acesta din Los Angeles Times au devenit ceva obișnuit: „Numărul de cazuri de COVID-19 crește în districtul LA, din cauza nevaccinaților «colosal de egoiști»”.

  „Toți epidemiologii de ținută pe care i-am ascultat sunt foarte clari că ideea potrivit căreia nevaccinații răspândesc virusul nu are valoare științifică, însă acesta este genul de mesaj transmis de niște persoane care au promovat agenda de la început”, explică Robinson.

  „Oameni de știință foarte credibili, eminenți, sunt calomniați în presă din cauza opiniilor lor anti-restricții sau pentru că pun în discuție vaccinurile COVID. Aruncarea cu noroi este un element important al lucrurilor care se petrec”, a comentat Robinson.

  Presa trădătoare

  Ziariștii din presa corporatistă acționează de conivență cu persoanele din puterea politică.
  Frecventează aceleași grupuri și manifestări sociale.

  Or, prin definiție, ziaristul trebuie să se afle în opoziție față de putere.

  „Majoritatea instituțiilor noastre democratice sunt golite de conținut. Trebuie să restabilim democrația”, spune Robinson.

  Mișcările de protest din Franța, Italia și alte țări trebuie să se intensifice și să se extindă în toată Europa dacă vor să reușească.

  Oamenii trebuie să iasă în stradă, să înceapă să se organizeze și să comunice cu grupuri care le împărtășesc ideile. Aceasta este cheia, crede Robinson.
  Estimarea mea pentru moment este că propaganda din jurul COVID-19 este o bulă destul de fragilă”, spune Robinson.

  „În toată cariera mea de cercetare și dezvăluire a propagandei nu am văzut atâția oameni care se trezesc.”

  „Iar clopotele de alarmă sună pentru oricine are simțul istoriei și cunoștințe despre propagandă și care deci știe că guvernele nu acționează întotdeauna în interesul popoarelor lor. Toate clopotele de alarmă sună și trăim vremuri extrem de periculoase, din păcate, și foarte îngrijorătoare pentru viitor.”

 7. STIREA ZILEI: Cibersimpozionul Lindell

  Mike Lindell a anuntat la incheierea simpozionului sau cibernetic tinut 3 zile, ca Donald J. Trump a castigat alegerile in toate cele 50 de state cu 80 744 263 de voturi.
  Toate cele 50 de state aveau reprezentati la simpozion, unde s-a anutat ca buletinele frauduloase au fost depistate cu UV ( buletinele de vot americane au fir ca banii ).
  Au fost depistati hakeri care incercau sa obtina informatii din telefoanele participantilor la simpozion, si sa compromita activitatile evenimentului.

  Guvernele criminale si ajutoarele lor: ziaristi, medici si alte scursuri complici la GENOCID vor face multa PARNAIE.

  Legea Martiala va fi aplicata pe tot mapamondul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *