Home / Actualitate / S-a vaccinat și a murit – Tânăr de 22 de ani student la medicină moare la șase zile de la vaccinarea cu serul experimental Pfizer – Berki Bogdan Daniel

S-a vaccinat și a murit – Tânăr de 22 de ani student la medicină moare la șase zile de la vaccinarea cu serul experimental Pfizer – Berki Bogdan Daniel

Incorect Politic
Mai 30, 2021

Tânăr de 22 de ani student la medicină moare la șase zile de la vaccinarea cu serul experimental Pfizer

Preluat de pe pagina lui Călin Mărincuș:

 

El a fost Berki Bogdan Daniel, de loc din Hunedoara, peste 2 luni ar fi împlinit 22 de ani, student în Cluj Napoca la Facultatea de Chimie.

Berki Bogdan Daniel, trecând şi el, ca fiecare dintre noi, prin aberaţia pandemiei covid, se afla acasă la Hunedoara, unde locuia cu bunica şi cu un căţel. Se pare că la Facultate avea probleme cu examenele pentru ca nu prea ajungea la ele, el şi muncind pentru a se putea întreţine.

In timpul cât a stat acasa la Hunedoara evident ca era informat de faptul ca vaccinarea, aceasta crimã si atac asupra libertătii noastre, nu este obligatorie dar extrem de santajistă! Mai multe Facultăţi au anunţat că nu vor primi studenţii nevaccinaţi, la UMF Iaşi chiar s-a deschis un proces împotriva Decanatului. Băiatul nostru Bogdan îşi dorea tare sa ajunga la Cluj, să-şi rezolve examenele să-şi găsească un loc de muncă. Propaganda cretină de la tv și spaima că nu-şi va mai putea continua viaţa de student , l-au convins să se vaccineze!

Astfel s-a prezentat la centrul criminal de înţepare şi s-a vaccinat cu Pfizer! A fost vaccinat Vinerea , stiu asta tot de la mama lui pentru ca a sunat-o şi i-a spus. Mama se opunea vaccinarii și băiatul a sunat-o după ce a fost vaccinat. Şi de acum începe filmul.

După vaccin starea lui a fost relativ ok, începand de Marţi i-au aparut niste simptome ciudate, dificultăţi de respiraţie, stare de rău, însă în episoade.

Miercuri au continuat setările de rău, tot în episoade, ieşea afară să plimbe căţelul şi cam atât.

Joi dimineaţa la fel, stare de rău, doar el singur, căţelul şi bunica erau ok.

Joi după masă s-a pus în pat sperând probabil că-i va trece starea de rău, dar pe la orele 19.00 a fost găsit de catre bunica, inconştient.

Au fost anunţaţi cei de la Salvare dar nu au avut ce face decât să constante decesul. Circul începe de acum: A fost dus la IML și i s-a făcut necropsia. In tot acest timp mama sa era în drum spre România ţinând legatura cu cine putea. Rezultatul a fost o pneumonie foarte gravă, la primul verdict, deşi baiatul dacă ar fi avut o pneumonie atat de gravă ar fi avut stări febrile puternice şi o stare care nu i-ar fi permis să iasă cu căţelul la plimbare. Apoi se pare că a fost schimbată cauza morţii, anume intoxicaţie cu monoxid de carbon! Starile prezentate de el se aseamănă cu o intoxicatie, e drept, dar întrebarea normală este de ce nici bunica nici căţelul nu au prezentat simptome? Ba mai mult mama băiatului mi-a spus ca s-au facut o gramadă de verificări de către cei de la GAZ, şi nu au gasit absolut nici o scurgere de gaze!

În concluzie s-a vaccinat anti covid, cu Pfizer, și 6 zile mai tarziu băiatul nostru a murit în condiţii cel puţin suspecte! Asta ar trebui să de-a de gândit tuturor dar mai ales părinţilor.

Dumnezeu sa te odihnească, Berki Bogdan Daniel!

14 comments

 1. Cineva ar trebui să răspundă penal pentru moartea lui (și a altora) care s-au supus ordinului de a se vaccina. Poate premierul României sau responsabilul cu vaccinarea.
  Dumnezeu să-l odihnească pe Bogdan Daniel.

 2. Aici dintr-o carte din 1981 a lui Bilderberger, Jacques Attalli este un exemplu al mentalității lor:

  „Viitorul va fi despre găsirea unei modalități de reducere a populației … Desigur, nu vom putea executa oameni sau construi tabere. Îi scăpăm făcându-i să creadă că este pentru binele lor … Vom găsi sau provoca ceva, o pandemie care vizează anumite persoane, o adevărată criză economică sau nu, un virus care afectează bătrânii sau bătrânii, nu contează , cei slabi și înfricoșați vor ceda în fața ei. Prostul va crede în el și va cere să fie tratat. Vom fi avut grijă de faptul că am aplicat tratamentul, un tratament care va fi soluția. Prin urmare, alegerea idioților se va face de la sine: vor merge singuri la abator ”.

  Acum avem o ancoră de știri care confirmă acest plan cu o alunecare freudiană în care spune că „aproape patru luni de efort de vaccinare furnizorii încep să rămână fără oameni care vor să fie eutanasiați”. http://82.221.129.208/euthanized.mp4

  Viermii din masti https://www.youtube.com/watch?v=LLasiP6qjbw&t=48s
  https://www.youtube.com/watch?v=_hQfldZSMU4

  Pe 20 Mai 2021 satanista Pelossi si alti satanisti discuta si se imratiseaza fara masca, iar noua ni s-a impus masca.
  Asadar NU EXISTA NICIUN VIRUS !
  Scopul pandemogolaniei a fost sa se vaccineze idiotii cu NanoCIPul 666, si s-a indeplinit planul.
  Urmeaza sa apese pe DELETE ca sa omoare cat mai multi idioti vaccinati.
  Cei care au murit dupa vaccinare au fost cobai de incercare sa verifice daca raspund la tasta DELETE.
  Dar in scurt timp totul se va termina si CRIMINALII precum si ajutoarele lor ( ziaristi, medici, IT-isti si alte scursuri), vor ajunge la PUSCARIE pentru GENOCID. https://www.youtube.com/watch?v=Ov20weV-6us

  Deschideti acest link si la minutul 24 si 48 de scunde incepe scena cand James Bond este « vaccinat » cu NanoCIPul pentru a fi monitorizat oriunde pe glob : https://vezionline.net/spectre-2015.html
  Specialistii rusi au facut autopsie cadavrelor celor morti de « Covid » si au gasit sange inchegat in vene.
  Concluzia lor a fost ca NU EXISTA NICIUN VIRUS !!!
  Radiatiile cuptorului cu microunde, interzis in Rusia din ’72 pentru ca emite si radiatii X, au o frecventa de 2,4 GHz.
  Tehnologia 5G are o plaja de frecvente cuprinsa intre 70 Ghz si 300 GHz, de 125 de ori mai mare.
  Pasarile moarte gasite pe strazile din Atena fiind mici au fiert la propriu sub influenta acestor radiatii.
  Sub influenta microundelor 5G care sunt asemeni microundelor din cuptoarele cu microunde, sangele se incheaga in vene si nu mai transposrta oxigen in organism si la creier, si oamenii mor.
  Radiatiile 5G emise de antenele 5G si de satelitii de joasa inaltime lansati de Elon Musk, actioneaza ca un fascicol directional ( laser) dar in interiorul locuintei se reflecta din pereti, tavan si pardoseala si inunda intreaga camera asa cum se intampla intr-un cuptor cu microunde : https://www.youtube.com/watch?v=xDM_Gkpplck
  Din acest motiv ne obliga sa stam in casa cat mai mult, ca sa fim iradiati si « fierti » ca puiul in cuptorul cu microunde.

 3. Nu raspunde nimeni in fata legii lumesti pentru ca nu l-a obligat nimeni. S-a oferit voluntar. Vor raspunde in fata Lui Dumnezeu.
  Daca veti manca din pomul cunoasterii binelui si a raului veti muri – a spus Domnul – insa satana le-a spus ca nu vor muri. Pe cine au ales oamenii sa creada? Au crezut si au murit. Cauzalitte, nimic mai mult.
  Din pacate acest tanar va arde in Iad cu cei pe care i-a urmat si doar rugaciunile mamei sale si ale Bisericii il mai pot scoate din Iadul in care s-a aruncat singur din prea multa inteligenta si orgoliu. Stiu ca este dur dar Adevarul nu se schimba ca sufera un om.
  Dumnezeu sa il ierte!

  • gresit. trebuie sa raspunda si in fata instantelor judecatoresti de pe pamant, asa cum raspunde si in fata lui Dumnezeu. Asta cu voluntariatul nu tine, asa se scuza dracii de la putere. Ca nu se intampla pentru ca judecatorii sunt la mana serviciilor secrete e altceva, dar moral vinovatia e clara.
   De Dreptul Judecator nu se pot ascunde cei care smintesc si inspaimanta lumea.

   • Va spun sincer ca n-o sa răspundă nimeni , tot mortul e de vina si oricum la cum stau lucrurile in Romania n-o sa iese adevarul adevărat niciodată la suprafața

 4. S-au facut de ras satanistii cu « incalzirea globala » pe care ne-o tot invocau ca motiv pentru a justifica reducerea populatiei ( GENOCID) cu vccinul cu NanoCIPul 666 si cu rapelul,
  cu MODIOFICAREA GENETICA.
  Acum se confirma ca pentru a determina prostii sa creada in Covid si sa-si faca vaccinurile criminale, satanistii controleaza vremea cu tehnologia HAARP, creand frig ca toamna la inceput de vara.
  CRIMINALII din Guvernul Criminal PNL, USR si PULS, ajutati de scursuri si poponari ca Arahat si alti arahati, vor sa indeplineasca planul cincinal la vaccinuri si au cerut conditii de vreme rea in Romanica pentru ca prostii sa mearga ca oile la abator.
  In realitate, CABALA a pierdut lupta si in disperare aplica orice metoda criminala pentru a-si duce planul de exterminare planetara la bun sfarsit, insa in cel mai scurt timp arestarile se vor incheia si satanistii vor ajunge dupa gratii sau chiar executati pentru GENOCID.
  In cel mai scurt timp toate guvernele criminale care au indeplinit planul satanistilor vor fi schimbate iar criminalii vor fi judecati de tribunal militare, asa cum se intampla acum in America.
  Mai grav este ca cei care s-au vaccinat nu mai au nicio scapare.
  Daca satanistii vor apasa pe DELETE in disperare de cauza, se vor inregistra miliarde de morti pe tot globul.Dar asta este : PROSTIA OMOARA !

 5. INJECTIA FINALA

  L’am visat pe klos rastignit
  Cu capul in jos, stingherit,
  Din buzunare’i curgeau aur
  Si sange, boala si moarte
  El, strategul sef, infamul faur
  Vrea Românu’ntepat, neaparat

  Primarii din orisice sat
  Sa mearga la pas de soldat
  Din poarta in poarta, tipand tare
  Sa’i smulga pe oameni din nepasare
  Cu pistolul-seringa, sa’i omoare
  Sa’i arunce’n apoi in imense gropi abisale

  Wernerul rastignit, a mai marait
  Si’a cerut sa iasa armata
  Sa’i mareasca chiar plata
  Dar sa traga’n popor din plin,
  Declarand c’au murit de kovid, (motiv prim !)

  Cum se face, capcaunul acesta
  Ce la nastere’si intorcea deja vesta
  Sa comande unei natii intregi
  Ce’a luptat sub voievozi si regi
  Varsandu’si sangele pentru neatarnare

  Sa’ajunga victima la abatoare

  Sa’si piarda dreptul la viata si soare
  La libertate si la onoare

  Din cauza unui dement,
  Caruia i s’a ars orice filament

  Si’ ar trebui sa moara’n inchisoare

  Români viteji, ce veti raspunde oare ?

  +++

  Preafericite Daniel
  Preanefericite Parinte,

  Se’njunghie’ntruna un Român fidel
  Va muri acuma si copilul-miel
  Stii ca ai puterea sa stopezi macelul
  De ce nu o faci, asta e misterul

  La cuvantul tau, tu, arhiereul
  S’ar sparge minciuna si greul
  Buboiului s’ar scurge si’n felul
  Acesta vei fi viteazul si leul

  Ce salveaza turma de moartea hidoasa
  De vaxxul letal si groaznica coasa
  Cat mai astepti, Parinte Daniel

  Sa’ti ucida poporul, pan’la ultimul miel ?

  Centrul Bazilica a ajuns o agentie
  De pub pt uriasa sarlatanie
  Un soi de vaccinarie
  Cu moartea gratuita’n farfurie

  Radio si tv trinitas, concura
  Pentru intepare si finala prescura
  Stirile sunt goarne sonore
  Slavesc vaccinul, ore si ore

  Ziarul, si el, isi pierde Lumina
  Ca streacoara tiptil viclenia, minciuna
  Bine ca ne oferi Tara Sfanta
  De’om primi intepatura crunta

  Striga martirii’n catedrala
  Miroase a pucioasa si’a smoala
  Ai curaj, Parinte, vorbeste

  Stii perfect, Dumnezeu pedepseste !

  +++

  KWI Kalau Waccinist Intern(ational) SS

  KAWA, Iohannietzsche
  Nu ne mai lovesti cu bice
  Cum faceau odinioara
  Comunistii’n biata tara

  Esti mai viclean, mai perfid
  Ne servesti vaccin Kovid
  Seringi pline de otrava Pui fratilor mei pe tava

  Esti NIETzsche la toate
  Ne privezi de libertate
  Si de Dumnezeu intruna
  O sa ti se usuce mana

  Cu care semnezi decrete
  O sa’ti cada un perete
  Peste bot si peste plete
  Si pe hoitu’ti imputit
  Vor iesi tepe’nsutit

  Ca pe noi nu ne’ai ferit
  De cutitul pregatit
  De oculta mondiala
  Si ne rupi, cu o zabala
  Si porunca infernala

  Ne lasi goi, tu starv greoi
  Ne intepi razand si’apoi
  Nu te mai uiti inapoi
  Cati au murit dintre noi

  Cati vor crapa, vaccinati
  C’au vrut niste blestemati
  Sa ucida România

  Crunta va cadea mania
  Peste toata dusmania
  Tara noastra va trai

  Tu’n gheena, vei domni !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *