Home / Internațional / S-a Mai Dus Unul Dintre Marii Revizioniști – Gaston-Armand Amaudruz

S-a Mai Dus Unul Dintre Marii Revizioniști – Gaston-Armand Amaudruz

E Țara Mea
Incorect Politic
Septembrie 15, 2018

Gaston-Armand Amaudruz

Dumnezeu sa-l odihneasca! S-a mai dus unul dintre marii revizionisti.

Gaston-Armand Amaudruz: 1920-2018

Marele militant european și naționalist pentru adevăr istoric Gaston-Armand Amaudruz, a murit vineri, la vârsta de 97, după mai mult de șaptezeci de ani de activism neobosit.

Primul său eseu politic a fost publicat în 1945, iar în 1951 a început să publice “Courrier du Continent”, publicând inițial un mic jurnal al Partidului naționalist elvețian, care a devenit jurnalul personal al lui Amaudruz și a jucat un rol important în coordonarea elitei naționaliștilor rasiali europeni.

Începând cu anii 1990, Amaudruz a luptat împotriva tendinței spre legi anti-rasiste și anti-revizioniste în multe țări Europene și, în aprilie 2000 (în vârstă de 79 de ani), a fost condamnat la 12 luni de închisoare de un tribunal penal din Lausanne (Elveția) pentru „negarea Holocaustului.“

În mărturia sa de la proces, Amaudruz a spus cu curaj:

„Dacă cifrele șase milioane au fost corecte și că camerele de gazare au existat, nu ar fi necesar pentru a suprima opiniile divergente de legi botniță. Într-o astfel de situație, este necesară capacitatea de a prezenta dovezi. Existența legii 261 [Legea împotriva rasismului] este cel mai bun argument împotriva versiunii oficiale în privința soartei jidanilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Deoarece mass-media se referă în mod constant la această versiune, îndoielile sunt aproape obligatorii.”

Întrebat de către judecătorul care prezida despre opiniile sale rasiste, Amaudruz a răspuns:

„Da, dar în conformitate cu definiția din “Petit Larousse” din 1947, care definește rasismul drept “teoria celor care caută să apere unitatea rasiala națională”.

Întrebat despre opoziția sa față de amestecul rasial, el a răspuns:

“Amestecul de rase distruge ceea ce natura a creat de-a lungul anilor. Rasismul protejează drepturile tuturor societăților umane.

Amaudruz și-a reafirmat convingerea că:

“poporul european trebuie să rămână alb”.

Un tribut adus lui Gaston-Armand Amaudruz va apărea în ediția din noiembrie al publicației Patrimoniu și Destin.

http://www.heritageanddestiny.com/gaston-armand-amaudruz-1920-2018/

2 comments

 1. Dan Cristian Ionescu

  Oamenii mor, fie sionisti fanatici si mincinosi, fie revizionisti iubitori de adevar si curajosi care in numele adevarului au acceptat inchisoarea. Dar exista o diferenta.
  Daca unii dintre nemernicii promotori ai minciunii au murit (Hannah Arendt, Simon Wiesenthal, Elie Wiesel, etc.), in locul lor au aparut generatii noi de diversionisti mincinosi. Dupa 1990 in Romania ne-am trezit ca aparuti din neant cu sumedenie de partizani ai unui pretins holocaust savirsit de romani, sprijiniti de autoritatile romane – Moses Rozen a murit si el, dar au aparut Aurel Veiner, Radu Ioanid, Alexandru Florian, Marco Maximilian Katz, etc., cei mai multi fiind din generatia mea. Si desigur, pregatesc din timp urmatoarea generatie de mincinosi, care deja il are ca virf de lance pe Silviu Wexler.
  Marii revizionisti ai lumii se duc treptat, fie din cauza virstei (Roger Garaudy, Claude Autant-Lara, Maurice Bardeche, Louis Ferdinand-Celine, Ernst Zunder si atitia altii), fie “ajutati” sa treaca dincolo. In locul lor au aparut prea putini.
  Marii nostri istorici care au aparat poporul roman de aceasta enorma calomnie interesata (in primul rind Florin Constantiniu si Gheorghe Buzatu) s-au dus si ei. Istoricilor de azi, curajul li se termina cind se ajunge la holocaust. Mai sintem citiva, deveniti istorici din nevoie, pensionari, bolnavi, persecutati, care continuam sa scriem – dar nu mai avem prea mult timp. Dupa ce ne ducem si noi, cine va mai citi istoria adevarata, va demonta minciunile, va scrie realitatea, va apara Romania? Si ce materiale vor avea la dispozitie, cind acestea dispar tot mai frecvent de pe internet? Se pare ca viitorul este hotarit de mult, si al omenirii, si al Romaniei.

  • Rămânem câțiva tineri care salvează cât de mult material pot și pe baza acestuia demontează minciunile până când se va putea. De aceea vă rog, cât mai sunteți în viață dvs și alții ca dvs, să căutați tineri interesați, treji, și să le predați ștafeta și documente care vor dispărea, să le salveze. Doamne ajută!

Leave a Reply

Your email address will not be published.