Home / Educativ / Rușinea Americii – Participarea la Tribunalul de la Nuremberg

Rușinea Americii – Participarea la Tribunalul de la Nuremberg

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iuni 30, 2020

Rușinea Americii - Participarea la Tribunalul de la Nuremberg

Până în zilele noastre, tribunalul de la Nuremberg este considerat apogeul justiției; este baza pe care s-a clădit Națiunile Unite și justificarea celui de-al doilea război mondial, în care America a suferit mai multe decese de luptă decât în orice alt război, inclusiv Războiul Civil.

Charles F. Wennerstrum, judecător la Curtea Supremă, a condamnat tribunalele de la Nuremberg.

Senatorul Robert Taft a declarat că “participarea Americii la tribunalul de la Nuremberg este o pată pe onoarea Statelor Unite, pentru care Europenii ne vor condamna în viitor..”

William O. Douglas de la Curtea Supremă SUA a condamnat tribunalele de la Nuremberg.

Judecătorul șef al Curții Supreme, Harlan F. Stone, a condamnat participarea Americii la tribunalul de la Nuremberg, descriindu-l ca o gloată de linșaj.

Judecătorul Edwarf Van Roden, veteran în ambele războaie și șeful Diviziei Militare de Justiție pentru Teatrul European Normandia a condamnat ororile tribunalului de la Nuremberg, “Cum se face că inculpații național-socialiști au mărturisit tot felul de crime odioase?Pot să răspund pentru că am examinat prizonierii Germani și 137 din 139 aveau testiculele distruse ireversibil; fălci sparte, dinții scoși. Înainte să ajung, alți 152 au fost executați“.

5 comments

 1. SI CUM SE FACE CA CRIMINALII DE AZI BAGA LUMEA LA INCHISOARE DACA SCAPA ACESTE DETALII IN FATA TELEVIZOARELOR !!!
  NEPEDEPSITI DE NIMENI !

 2. INCHIZITIA CATOLICA ESTE CEA CARE A RARIT IN EVUL MEDIU TOCMAI ACESTE NUCLEE DE CRIMINALI
  ATUNCI CAND INCHIZITIA LE-A RARIT TENTACULELE SI INCRENGATURILE RELIGIOS-SECTANTE , DIN SUBTERANE, LA MODUL INSUFICIENT, ACESTE CUIBURUI DE VIPERE S-AU REFACUT, SI DUPA CUM VEDETI , AU INFILTRAT SI PRELUAT DIN NOU TOTUL .
  INCHIZITIA EVULUI MEDIU NU ERA ALTCEVA DECAT POLITIA SECRETA A CRESTINILOR CATOLICI CARE DE CATEVA ORI A REUSIT SA FACA CURAT .
  DAR IN DESTULE SITUATII NU A REUSIT SA DESFIINTEZE CRIMA SECTEI OCULTE CARE SUBMINEAZA CRESTINISMUL SI AZI CA SI IERI !
  NOI TRAGEM CONSECINTELE .

 3. MEȘTERUL MANOLE

  Pentru orbirea și banditismul practicat de-a lungul întregii lor istorii, Statele Unite nu pot plăti decât prin dispariția de pe harta lumii. Nu a existat, nu există și nu poate exista un popor american. De ce? Pentru că orice popor presupune o comunitate de origine, mai mult sau mai puțin perfectă. Evident, în primul rând o comunitate rasială, cazul tuturor popoarelor din Europa. În Elveția, putem vorbi de o națiune elvețiană, nu însă de un popor elvețian. Dimpotrivă, în Belgia, nu putem vorbi nici de un popor belgian, nici de națiune belgiană. Cel mult, putem vorbi de o populația belgiană, așa cum se vorbește de o pupulația americană din Statele Unite ale Americii.
  Sub ochii noștri, Statele Unite sunt pe cale de dezintegrare, de implozie, ca și Uniunea Sovietică. Popoarele asiato-musulmane din fosta Uniune Sovietică, Armenii, Georgienii, Estonienii, Letonii, Lituanienii, Românii din Basarabia, chiar Ucrainienii și Bielorușii s-au separat, pentru moment cel puțin, de fostul Imperiu Țaristo-Bolșevic. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în viitor, cel puțin cu Ucraina, probabil și cu alte foste republici unionale sovietice.
  Cazul Statelor Unite este mai delicat, mai grav. Aroganța anglo-saxonă a fost și este încă reală, chiar justificată dintr-o serie de puncte de vedere. A existat și rasism, iar acesta se justifică și el. Rasele sunt o realitate mai puternică decât culturile. Sângele apă nu se face, iar un Stat ce ignoră această realitate nu poate dura. Președintele Trump încearcă să salveze ce se mai poate. Pentru moment, s-ar putea să reușească. Ar fi de dorit, din punctul de vedere al intereselor noastre, românești! Nu este însă de loc sigur. Cei care, în trecut, au încercat să remedieze unele dificultăți, au fost asasinați, cazurile mai cunoscute fiind cele ale președinților Lincoln și Kennedy. N-ar fi o surpriză pentru nimeni, dacă președintele Trump ar fi și el asasinat. Evident, asta ar fi o catastrofă pentru lumea întreagă (din punctul de vedere al trecutului Europei, de exemplu).
  Pe de altă parte, lumea întreagă și-ar merita soarta. De ce? Între altele pentru că de 75 de ani încoace, ba chiar de un secol, adică după primul Război mondial, mai toate popoarele Europei și ale lumii s-au lăsat drogate de propaganda sinucigașă (pentru ele însele, dar și pentru celelalte popoare) a guvernelor din Franța, din Anglia, din fosta Rusie, din fostele State Unite ale Americii, cum s-ar putea să spunem peste câțiva ani.
  Propaganda sinucigașă de care vorbim lovea mai ales în RASA ALBĂ. Ne place sau nu, actuala civilizație a fost fasonată de către popoarele de Rasă albă, sabotate însă toate de religia creștină internaționalistă. Chiar de la începuturile ei, actuala civilizație europeană (nu chiar mondială, cum se afirmă în mod gratuit) conținea germenele minciunii și distrugerii ei, religia creștină. Pentru civilizația europeană, creștinismul a fost ca viermele din fructul încă crud.Creștinismul a fost și a rămas o religie pentru sclavi, pentru milogi, pentru colivari și cerșetori, o idolatrie incompatibilă cu exigențele raționale înscrise în sângele, în chiar spiritul Rasei albe. În capitolul 17, versetul 26, apostolul Pavel afirmă o inexactitate de mare actualitate astăzi. Apostolul Pavel spune: Dumnezeu “A făcut dintr-un sânge tot neamul omenesc…”. Acest lucru nu este adevărat. După aproape 2000 de ani, Negrii afro-americani sunt de altă părere. În curând, aceștia vor fi urmați de Negrii și alți migratori ajunși în Europa. Țiganii ne vor reproșa curând sclavia lor de până către jumătatea secolului al XIX-lea. În curând, ierarhii noștri ipocriți, cei crescuți de SECURITATE, vor spăla picioarele Țiganilor, așa cum se petrec astăzi lucrurile în Occidentul decadent!
  Învingătorii din primul Război mondial, apoi cel din al II-lea, și au permis abuzuri de putere ce nu s-au putut încă rezolva. Între aceste abuzuri, cel mai grav a fost ponegrirea și insultarea INVINȘILOR, din care cauză nu s-a putut ajunge la o adevărată pace. Germania încă este ocupată de Statele Unite! Procesul de la Nuremberg nu a fost un proces adevărat. După trei sferturi de veac, nu putem spune decât că a fost vorba de o înscenare judiciară, de care guvernele anglo-americano-franco-sovietice evită să vorbească. Rușine lor!
  Până acum, nimeni în România nu a îndrăznit să cerceteze documentele acestui pretins proces și veritabil linșaj barbar. Subliniem: Barbarii s-au dovedit adesea nobili: cazul lui Brenus (cel cu Vae victis), al lui Atilla și al altora. Pentru ca Românii să poată citi, pe limba lor, rezumatul oficial al Procesului de la Nuremberg, a trebuit ca Meșterul Manole să se reîncarneze, pentru a traduce acest document devenit rarirism, pentru că este cenzurat de chiar autorii lui, cele patru State banditești și criminale, care au înscenat linșajul judiciar de la Nuremberg. Dintre cele patru State criminalo-banditești, Uniunea Sovietică deja a plătit, cel puțin parțial. Popoarele francez și englez sunt pe cale să plătească, adică sunt pe cale de pieire. Nimeni și nimic nu le mai poate salva, nici măcar arsenalul nuclear de care dispun. Atât Francezii cât și Englezii au devenit POPOARE DE IMPOTENȚI, PEDERAȘTI, LESBIENE, LGBT-iști, etc., popoare incapabile să trăiască, adică să se reproducă! În două sau trei generații, despre aceste popoare se va vorbi la timpul TRECUT. Spre deosebire de Anglia sau Franța, Statele Unite nu au fost niciodată locuite de un popor adevărat. Statele Unite sunt “Babilonul” zilelor noastre. Președintele Trump pariază contra istoriei decadente – decadentă de cel puțin de peste un secol. În scurta lor istorie banditească (asta a însemnat criminala exterminare a Pieilor Roșii!) Statele Unite au comis peste 200 de acte de agresiune contra diverselor popoare ale lumii. Precum în cazul Asiriei, al Babilonului, Imperiului roman, imperiilor coloniale, funia destinului s-a apropiat și de grumazul Statelor Unite. Pe plan moral, pe planul adevărului, cu sau fără președintele Trump, Statele Unite nu au decât o singură și unică șansă de reabilitare în fața popoarelor europene, de rasă albă, în fața urmașilor învinșilor de la Stalingrad, care strigă de 75 de ani: RUȘINE NEDEMNILOR ÎNVINGĂTORI ! RUȘINE ANGLIEI ! RUȘINE FRANȚEI ! RUȘINE UNIUNII SOVIETICE ! RUȘINE STATELOR UNITE, CARE AU INTRODUS ÎN EUROPA BANDITISMUL COWBOILOR ȘI INTOLERANȚA DOGMATICĂ A IUDEILOR. Singura voastră șansă de vă spăla obrazul este să recunoașteți nu numai implicarea unora în SCLAVIA REALĂ A NEGRILR CI ȘI ÎN SCALAVIA POPOARELOR EUROPEI DE ESTE, DUPĂ 1945. SINGURA VOASTRĂ ȘANSĂ, DOMNILOR YAMKEI, ESTE SĂ RECUNOAAȘTEȚI DESCHIS ȘI CINSTIT BANDITISMUL DE LA NUREMBERG.
  Incorecții politic vor putea citi textul oficial, anglo-americano-franco-sovietic, al așa numitului PROCES DE LA NUREMBERG.

  • Un mic sfat. Scrie cu litere mici, e mai ușor de citit. În plus, pe internet scrisul cu litere mari e echivalentul “țipatului”. În rest ai perfectă dreptate. Înfoctrinat cum eram de literatura post-revoluționară (1789) (și oricum mulți scriitori suferă de marxism sau ateism), mi-a trebuit ceva timp (și acces la informații alternative) ca să ajung la o concluzie similară.
   A se vedea https://en.wikipedia.org/wiki/In_eminenti_apostolatus
   In eminenti apostolatus specula este o bulă papală emis de Papa Clement XII la 28 aprilie 1738, care interzice catolicilor să devină francmasoni.
   A se observa că a fost dată cu puțin timp înainte de revoluția masonico-jidănească din 1789 din Franța.
   Catolicilor li se interzice încă să se alăture organizațiilor masonice, fapt confirmat în 1983 de Congregația pentru Doctrina Credinței. [2]
   Scuze pentru
   De altfel, de asta nici nu aprob atacurile contra catolicilor de pe site-ul ăsta. Poate c-a fost coruptă doctrina și instituția după 1945, e greu de spus, dar ce n-a fost? “Frații noștri albi” au
   o mare boală pe catolici, poate chiar mai mare decât pe ortodocși. Sau tot atât de mare.
   Ca parte a unei glume bolnave, “Aliații” aleg ziua sfântă catolică a „Miercurii Cenușii” pentru a transforma literalmente orașul catolic Dresda în cenușă.

   Odată cu prăbușirea Germaniei și rezultatul final al războiului deja decis, între 200.000-300.000 de civili germani nevinovați (după unele estimări sunt până la 500.000 din cauza refugiaților!) sunt arsi vii de foc, fierți vii pe trotuarul topit în timp ce încearcă să fugă , prăjiti de vii în adăposturile cu bombe sau sufocați din cauza fumului sau lipsei de oxigen în timpul bombardamentelor de la Dresda din 13-15-15 februarie 1945.
   Bombardamente care făceau parte din Operațiunea Gomora. Evident o denumire aleasă deliberat.

 4. A ieșit un ghiveci. Comentariul meu era pentru Caroline, nu pentru tine, dar e un pic și vina sistemului de comentarii, combinată cu neatenția/graba mea. În orice caz, nu sunt de acord cu partea cu romanii, și nici cu Atila (uite unde era nobilul!). Romanii au adus civilizația peste tot. Lor și grecilor antici le datorăm civilizația modernă (sistemul de drept de la romani, notiunea de atom de la greci, filozofia tot de la greci, clasificarea plantelor și animalelor, noțiunea de democrație, care contrar impresiei, nu e o creație evreiască, deși au reușit s-o strice și pe aia). Și tot romanii s-au creștinat. Americanii ce-au adus? Vorba lui Hitler, știu să ridice clădiri enorme. Așa, și? Marea lor contribuție la istoria omenirii? Fast-food-ul și mall-urile? Rock’n’roll? (((Harley Davidson)))? Filmele dubioase si de o calitate/nivel intelectual din ce în mai scăzute de la (((Hollywood)))? Din păcate, opozitie contra intrării SUA în război contra Germaniei a existat și atunci în SUA, dar ceilalți au fost mai puternici. Sau prostia a fost mai puternică, depinde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *