Home / Actualitate / RoStar Biscuții Oficiali Incorect Politic

RoStar Biscuții Oficiali Incorect Politic

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 4, 2019

Zidul prejudecăților este zdrobit în cel mai epic mod de către firma RoStar.

RoStar Biscuții Oficiali Incorect Politic

Postarea lor este una nonconformistă, transgresivă, radicală în ceea ce privește dreptul fundamental la liberă exprimare, fapt pentru care astăzi anunț cu bucurie că biscuiții RoStar sunt biscuiții oficiali Incorect Politic.

Adevărul:

Reprezentanţii firmei Ro Star au postat pe pagina de Facebook o fotografie în care imaginea lui Hitler este asociată cu biscuiţii produşi de ei. Cei care se ocupă de imaginea firmei adresează consumatorilor întrebări de cultură generală despre locul de naştere al lui Hitler şi despre construcţiile sale.

RoStar Biscuții Oficiali Incorect Politic

Acest act de curaj a fost imediat atacat de publicația jidănească (((Adevărul))).

Dar RoStar nu a cedat.

A trimis un commando de PR, condus de prințesa ariană Mihaela Petrovan, care i-a spulberat pe mercenarii de la (((Adevărul))), amenințându-i cu datul în judecată, numindu-i jurnaliști de doi bani.

UPDATE Reporterul „Adevărul“ a fost contactat de o persoană care s-a recomandat a fi Mihaela Petrovan, reprezentanta „More than Pub“, care are calitatea de manager general, care a spus că agenţia nu-şi asumă postările de pe Facebook, spunând că a fost alegerea clientului. Totodată, aceasta a cerut reporterului să şteargă numele agenţiei din articol întrucât le aduce prejudicii. La final, reprezentanta agenţiei a spus că „Adevărul“ face „jurnalism de doi bani“. Tot reprezentanţii firmei de PR au trimis cotidianului Adevărul o notificare: „Va rugam STERGETI URGENT aceasta postare de pe site si facebook. Este o STIRE FALSA! V-ati legat de rubrica “Cultura generala” sub care de 8 luni se posteaza pe pag FB RoStar varii informatii. Veti primi in max o ora o notificare scrisa de la avocatul companiei ROSTAR. Iar daca postarea nu este scoasa azi din fluxul de stiri, veti fi dati in judecata“.

Metodologia poate fi predată la facultate, cum să răspunzi când ești acuzat de niște jurnaliști de doi bani. Este valabil și pentru politicieni.

Regula nr 1. Niciodată nu îți ceri scuze.

Regula nr 2. Îi bagi în mă-sa, diplomat.

Regula nr 3. Ameninți că îi dai în judecată.

STIREA INITIALA Ro Star a postat pe pagina de Facebook o fotografie în care imaginea lui Hitler este asociată cu biscuiţii produşi de ei. Cei care se ocupă de imaginea firmei adresează consumatorilor o întrebare, „În ce ţară s-a născut Adolf Hitler?“, şi dau trei variante: Austria, Germania sau Polonia.

Printre zecile de răspunsuri primite, doar unul se declară oripilat de modul în care a ales firma să îşi facă publicitate.

E firesc. Tututor le place de Hitler.

RoStar Biscuții Oficiali Incorect Politic

Acela care sa-a “oripilat” ori era alogen, ori un încornorat de pe Reddit.

Românii știu adevărul, mulți, foarte mulți dintre ei sunt conștienți că Hitler a luptat de partea bună a istoriei. Trist este că a pierdut, iar învingătorii nu au semnat o pace sub formă de  tratat sau document oficial. După Tribunalul de la Nuremberg, războiul continuă pe plan cultural. Este un război subtil, care încă nu s-a terminat.

Nu este singura dată când, în cadrul concursurilor, Ro Star îl aminteşte pe Hitler. În urmă cu câteva zile, românii sunt întrebaţi de ce a construit Hitler o „clădire lungă de 4,5 km“. Postarea RoStar de pe data de 2 aprilie 2019:

Din păcate postările au fost șterse.

La solicitarea Adevărul, au răspuns printr-un mail reprezentanţii Agenţiei „More than Pub“, care se ocupă de pagina Facebook RoStar. „Postarea cu Adolf Hitler face parte din seria postarilor de “Cultura generala”, cu mare succes in randul fanilor paginii. […]

[…]Ca dovada ca postarea a cules 23 like-uri pana acum si niciun comentariu negativ“, au transmis cotidianului Adevărul.

În concluzie, oamenii s-au săturat de propaganda anti-Hitler.

Hai și tu, sprijină compania RoStar, care este acum sub tunurile neobolșevicilor. Cumpără biscuiți și scrie un mesaj de susținere pe Facebook!

Condiționarea mass media slăbește.

Asta îi scoate din sărite pe (((ei))), care reacționează disproporționat, cu spume la gură precum câinii turbați.

N-a durat mult și a apărut maimuțoiul iudeo-jidan Marco Maximillian Katz, tovarășul inchizitor care i-a făcut plângere comandantului Vasile Zărnescu, într-o tiradă nevrotică împotriva companiei RoStar.

„Utilizarea imaginii lui Hitler pentru promovarea publicitară este un act care sfidează legislaţia în vigoare“ Maximillian Marco Katz, Director fondator MCA Romania, Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului în România, este de părere că „Utilizarea imaginii lui Hitler pentru promovare publicitară este un act care sfidează legislaţia în vigoare care interzice promovarea însemnelor naziste în România…ţinând seama că această legislaţie a fost mediatizată considerăm că în acest caz compania ROSTAR a utilizat imaginea lui Hitler, pentru a îşi promova imaginea şi produsele în mod deliberat şi ştiind că acest gen de publicitate va genera reacţii. Se pare că cei de la ROSTAR consideră că orice publicitate, chiar şi negativă, este benefica pentru interesele companiei lor. Utilizarea imaginii lui Hitler, un om care a comis crime abominale impitriva umanitatii, denota lipsa de discernamant a celor care au decis conducerea unei astfel de campanii publicitare. MCA Romania va sesiza organele competente asupra acestui caz, in cursul zilei“. Fondatorul MCA România mai spune că „Orice utilizare a imaginii lui Hitler în scopuri publicitare contravine mesajului pe care Guvernul României, din poziţia de Preşedinte a Consiliului UE, l-a transmis, prin intermediul prim-ministrului comunităţii internaţionale. Conform acestui mesaj, România nu va tolera nicio situaţie care va aduce atingere memoriei victimelor Holocaustului“.

Bla bla bla.

Holo-Pula.

RoStar Biscuții Oficiali Incorect Politic

Update: A comentat și Silviu Vexler:

Deputatul Silviu Vexler, reprezentantul evreilor în Parlamentul României, a făcut miercuri o declaraţie în plen şi şi-a informat colegii despre cele trei evenimente care s-au petrecut în ultima perioadă: la o firmă din Prahova s-a montat un panou care conţine mesajul de la intrarea în lagărul de la Auschwitz, cimitirul din Huşi a fost vandalizat, iar o firmă de biscuiţi îşi face imagine cu Hitler. „Este o mizerie, ca să fiu elegant. Este ruşinos ca o firmă care are acoperire la nivel naţional să apeleze la astfel de lucruri. Problema principală, până să ajungem la latura penală, este trivializarea a ceea ce s-a întâmplat. În momentul în care asociezi imaginea lui Adolf Hitler sau a partidului nazist sau a simbolurilor naziste cu totul felul de lucruri, prima dată trivializezi un subiect care este înfiorător, dureros. Asta pleacă de la necunoaştere şi rea voinţă până la lucruri mai groaznice care sunt sancţionate de lege“.

Vor folosi holocacealmaua să ruineze firma RoStar.

Deja au fost implicate instituții inchizitoriale precum CNCD, a fost sesizat și procurorul comunist Augustin Lazăr (care ținea deținuți politici în pușcărie) pentru a da un exemplu din compania RoStar.

Dacă rezistă presiunii, RoStar devine un stindard în lupta pentru libertate.

De asemenea poate să profite de pe urma notorietății. Imaginați-vă ce campanie publicitară poate face.

 

 

7 comments

 1. TARE!
  Da’ propaganda cu Darwin, Marx … cu Scoala de la Frankfurt care a dus la satanizarea lumii crestine, occidentale…
  Asta nu e propaganda interzisa de lege? – sa distrugi pe “ceilalti”, sa-i furi si sa-i ameninti fara sa te plesneasca nimeni peste bot???
  Cat de pervers sa fii nu doar sa te ascunzi in spatele unui nume fals, a unei etnii improprii si a unei religii – si ea – falsificata (talmudismul babilonian) ci sa ceri cui te cunoaste sa nu te RE-cunoasca!

 2. Tot o intrebare de cultura generala:
  Cine l-a omorat pe Hristos?
  – americanii
  – rusii
  – turcii
  – jidanii

  Eh, aici sa vedem cine are cunostiinte? – de istorie, ca Iisus a fost om adevarat nicidecum inventie.
  d. ex.: Quasten’s Patrology Vol.1,115-117
  … ‘The Report of Pilate to the Emperor Claudius’, which is inserted in Greek into the late Acts of Peter and Paul and is given in Latin translation as an appendix of the Evangelium Nicodemi….
  Tertullian refers twice to a report made by Pilate to Tiberius.
  According to him, Pontius Pilate informed the Emperor of the unjust sentence of death which he had pronounced against an innocent and divine person; the emperor was so moved by his report of the miracles of Christ and his resurrection, that he proposed the reception of Christ among the gods of Rome. But the senate refused (Apologeticum 5).
  —–
  Noi stim si asta nu le place.
  De asta ii/ne si “lucreaza”, pe crestini… “oriunde s-ar afla”!

 3. Cred ca vor produce biscuiti cu aroma de lacrimi de iudeo-bolsevici alogeni in curand.

 4. Super.

  Nu mananc biscuiti. dar o sa imi cumpar cateva pachete de biscuiti RoStar si o sa le fac cadou la copiii din cartier.

  Aia cu “6 milioane de biscuiti bagate la cuptor” e fabuloasa.

  La jurnalisti: regula nr. 4 – Le spui: Sunteti “Fake News!”

 5. Asa functioneaza spalarea pe creier a evreilor…

  Nu avem voie nici sa ne gandim la Hitler in mod favorabil, ca evreii incep sa urle si sa tipe.

  E ca un reflex Pavlovian – cand spui ceva despre Hitler care nu e negativ, esti dresat ca un caine ca nu ai voie sa faci asta.

  De pe site-ul Rostar, directorul firmei e un turc…. iar musulmanii sunt complet treziti in privinta evreilor.

 6. situl asta merita mai multi vizitatori! :))

 7. Statul National Legionar

  6 milioane de biscuiti băgați la cuptor. :)))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *