Home / Actualitate / ROMÂNII RESPING MULTICULTURALISMUL

ROMÂNII RESPING MULTICULTURALISMUL

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 20, 2018

Comunitatea iezuiților a finanțat o campanie publicitară menită să sensibilizeze opinia publică cu privire la migranți.

Este defapt o campanie de propagandă pentru a deschidă porțile multiculturalismului în România.

Programul campaniei conține trei etape, iar mediile de difuzare variază; materiale fizice (bannere, panouri, plăci), spoturi publicitare la radio și la televizor, articole în ziare și difuzare pe media socială.

Am observat efectele campaniei, panouri pro-migranți au apărut prin marile orașe.

Ofensiva a început.

 

Contraatacul românilor nu a încetat să apară, panourile au fost îmbunătățite:

Chiar dacă a fost înlocuit după câteva zile, va fi îmbunătățit din nou.

La occidentali poate merge schema cu toleranța, dar noi avem o istorie de secole în care a trebuit să ținem piept invadatorilor musulmani, în tot acest timp protejând Europa de hoardele barbare.

Poate tocmai din cauză că popoarele occidentale au fost ferite de experiențe cu islamul au devenit așa naivi în acceptarea unui popor fundamental diferit de cel european.

În orice caz, românii pun piciorul în prag și transmit un mesaj ferm împotriva campaniei de manipulare “Sunt un străin până mă cunoști”.

Cum a scris și pagina eȚaraMea:

Este destul ca un român să-și urmeze instinctul, învățăturile, să-și asculte rațiunea ortodoxă, “să poată” și monstrul se năruie în fața sa… iar ploaia acidă va spăla macadamul de resturi. Probabil că nici mesajele primite nu au fost ușor de digerat pentru ofensatul iubitor de negri strecurat printre noi și nici pentru cenzura Facbuci:

“Sunt un străin până mă cunoști” – Rămâi străin, te cunoaștem deja!

“Am avut puterea să ajung până aici. Acum, tu ai puterea să mă accepți” – Nu, chiar deloc! Cât despre puterea ta – de fapt, “Open Society” (Soroș) și alte grupări neo-marxiste, chiar teroriste care lucrează încă din anii ’70 la diluarea omogenitații europene, a coeziunii sociale, identitare, naționale și, mai ales, la distrugerea creștinismului în Europa de Vest (au reușit), atacând acum Estul – folosește această “putere” în sens invers, adică înapoi spre meleagurile tale!

Aici este pământul Neamului Românesc, Patria jertfei și a martirului în numele Sfintei Credințe Ortodoxe! Mai mult, aici e zonă de război civil inconștient și, în curând, mâhnirea o să devină conștientă, palpabilă și materială.

Ne luptăm de prea mult timp împotriva unor forțe antiromânești și anticreștine. Aceleași forțe care te-au adus până aici și care, în demența lor talmudică, ar vrea să facă din tine și semenii tăi, “neamul înlocuitor” al acestor meleaguri străvechi.

În curând, răbdarea esticilor o să se sfârșească, iar prăpastia ideologică și spirituală față de Occidentul învins și pervertit – apostat iudeo-masonic! – o să ridice un zid de protecție până la Cer, deznodământul o să aducă suferință și jale…

Străine, ferească Dumnezeu să te afli străin de neam într-o țară care nu mai vrea pământ… “

… N-avem puteri şi chip de-acum
Să mai trăim cerşind mereu,
Că prea ne schingiuiesc cum vreu
Stăpâni luaţi din drum!
Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
Să vrem noi sânge, nu pământ!
Când nu vom mai putea răbda,
Când foamea ne va răscula,
Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
Nici în mormânt!”.

– George Coșbuc.

 

Vine socotealea unui neam mult chinuit
Câți martiri ți s-au jertfit, câte vârfuri ți-au murit
Deșteaptă-te odată și nu mai sta înmărmurit
Destinul tău te-așteaptă-n orizont nebiruit
Ce rost are dacă mori în pat acoperit, batjocorit
Amintește-ti vorba celui ce dintâi unire-a săvârșit:

“Ce e viața noastră în sclavie, oare?
Noapte fără stele, ziuă fără soare.
Cei ce rabdă jugul ş-a trăi mai vor,
Merită să-l poarte spre ruşinea lor!
Sufletul lor nu e mai presus de fierul
Ce le-ncinge braţul, iau de martur cerul!
Dar românul nu va câmpuri fără flori,
Zile lungi şi triste fără sărbători.
Astfel e vulturul ce pe piscuri zboară
Aripile taie-i, că ar vrea să moară!
Astfel e românul şi român sunt eu
Şi sub jugul barbar nu plec capul meu.”

2 comments

  1. Unde esti tu, Ignatiu de Loyola, sa vezi ce-ti fac azi urmasii! Cine ar fi crezut ca, dupa ce secole si-au varsat sangele pentru crestinarea Asiei, astazi fac tot posibilul pentru a islamiza Europa! Cat de adanc poate patrunde in Biserica spiritul lumii…

  2. „Toleranța nu este o valoare în sine. Din punct de vedere creștin toleranța este o slăbiciune pentru că te pune în situația de a nu pune capăt răului și de a-l păstra lângă tine sub forme mai mult sau mai puțin benigne. Din punct de vedere creștin lucrurile stau altfel. Fermitatea în fața răului e recomandată. Nu în fața persoanei, repet, persoana niciodată nu e discreditată în creștinism, oricât de păcătoasă ar fi ea, dar răul pe care îl propagă în spațiul public, și nu numai, trebuie stopat. Așadar toleranța nu este o valoare” Vasile Banescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *