Home / Internațional / România și Bulgaria – Laboratoare de experimente sociale

România și Bulgaria – Laboratoare de experimente sociale

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 20, 2022

România și Bulgaria – Laboratoare de experimente sociale

Avem aici două articole (1, 2) din presa bulgară care seamănă extrem de mult cu ce s-a întâmplat în România în ultimele două săptămâni.

Țineți minte cozile enorme de la benzinăriile din marile orașe? Cum s-au blocat efectiv străzile căci au ieșit mulți cetățeni îngrijorați de creșterea prețului la combustibil, îngrămădindu-se, stând cu orele să alimenteze mașinile cu benzină și motorină la preț mai mare ca oricând. Apoi, la două zile după nebunia asta, în magazine rafturile cu ulei erau goale, oamenii cumpărau ulei în draci, auzind de la trupele de ocupație mentală că s-ar putea ajunge la o criză de ulei de floarea soarelui în urma sistării exporturilor din Ucraina.

Formula este prea similară pentru a fi o coincidență. Parcă scenariul a fost tras la indigo, clonat și aplicat de la o țară la alta.

Alt aspect este cel al ratei de vaccinare, care în Bulgaria e cea mai mică din Europa, apoi pe locul doi e România. Să fie o tentativă de răzbunare pe popoarele care au refuzat să-și siluiască sângele cu serul experimental? Să fie o răzbunare a globaliștilor pe popoarele care încă țin la identitatea, cultura și istoria lor națională?

Știrile alarmiste pentru aceste experimente sociale dau vina  pe “războiul lui Putin”, băgându-le la oameni în cap ideea că plătesc mai mult la pompă și mai mult la pâine din cauza lui Putin, n-are nimic de a face cu economia distrusă de plandemie în ultimii 2 ani, de restricțiile și regulile aberante impuse de conducătorii nedemni ai popoarelor europene. Pretextul perfect pentru ca acești trădători să scape de răspundere este războiul. Câți vor crede că viitoarea criză financiară, care este destul de aproape, este generată de agresiunea rusească, nu din cauza economiei sever afectate de pandemie și înrăutățită de sancțiunile aberante împotriva lui V. Putin.?

4 comments

 1. Incorectul politic

  Boss sau poate pt ca noi si bulgarii nu ne-am vaccinat suficient nu vom putea muri pe capete ca restul gen 1100% mortalitate…

 2. nu,nu: e planul pentru “zona balcanilor”….

 3. Fane Căpățână

  Scumpirile artificiale generate pe baza unor pretexte false sunt un mod excelent de a produce și mai multă ură față de ruși exact. Mai rău e că Ițic a văzut că nu mai iese bănuțul și vrea să ne bage iar pe gât pastila antiCovrig. Apropo de război, dacă treceți prin Romexpo găsiți o haită de refugiați ucraineni cică, ușor arși de soarele african, care ce să vezi refuză mâncarea pe care o primesc, pe motiv că nu le place ( mâncare de cantină, pe care o mănâncă orice român), acum stau și mă întreb: “străbunicii noștrii când luptau în războaie comentau ce să mănânce și ce să nu?” , ca să nu mai zic de fecale și gunoaie lăsate peste tot. Așa că haideți să strigăm cu toții Khay zhyve Ukrayina! Khay zhyve hlobalʹna dyktatura!

  • refugiați ucraineni cică, ușor arși de soarele african, care ce să vezi refuză mâncarea pe care o primesc, pe motiv că nu le place ( mâncare de cantină, pe care o mănâncă orice român), acum stau și mă întreb

   Cred că am citit la un moment dat o știre despre ceva asemănător.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *