Home / Actualitate / ROMÂNIA ÎN DERIVĂ! București, încotro? Marșul Normalității versus Parada Poponarilor

ROMÂNIA ÎN DERIVĂ! București, încotro? Marșul Normalității versus Parada Poponarilor

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 28, 2023

București încotro? Marșul Normalității versus Parada Poponarilor

ROMÂNIA ÎN DERIVĂ! București, încotro? Marșul Normalității versus Parada Poponarilor

 

București, front al războiului cultural din România.

Câmp de luptă între două lumi, unde perversitatea, perfidia și pedocidia amenință să pună stăpânire pe sufletele tinere. Unde normalitatea, naționalismul și neatârnarea dau piept cu furtuna satanică. Viitorul se decide în lupta dintre bine și rău.

Unde sunt arhanghelii care să iasă cu sabia întinsă împotriva celor cu inimile necurate care au pătruns în casa Domnului?

Unde sunt Românii treziți din somnul cel de moarte, gata să înfrunte munții, să supună codrii și să oprească râuri cu piepturile lor?

Unde sunteți?

Bucureștiul are nevoie de voi.

Marșul Normalității

Via NouaDreaptă:

Organizat an de an începând din 2005 și ajuns la cea de-a 19-a ediție, MARȘUL PENTRU NORMALITATE este cea mai constantă manifestare publică din România organizată în sprijinul valorilor familiei.

Manifestarea este autorizată de Primăria Capitalei și așteptăm participanții la ora 13:00 în Piața Victoriei, de unde vom porni pe traseul Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii – Patriarhia Română. Exprimăm protestul românilor care susțin valorile familiei naturale:

Organizat de Noua Dreaptă împreună cu asociații și activiști implicați în campania pentru DA la Referendumul din 6-7 Octombrie 2018, MARȘUL PENTRU NORMALITATE exprimă protestul românilor care susțin valorile familiei tradiționale:

1. Față de parada homosexualilor, o manifestare cu caracter obscen și provocator care promovează în fiecare an ideea legalizării parteneriatelor, căsătoriilor și adopțiilor homosexuale;

2. Față de intenția unor partide parlamentare de a băga pe gâtul românilor “parteneriatele civile între persoane de același sex”, în disprețul celor 3,5 milioane de români care au votat, în proporție de 92% DA la Referendumul din 6-7 Octombrie 2018 pentru inițiativa legislativă de modificare a Constituției și definirea familiei că fiind întemeiata pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie;

3. Față de atitudinea agresivă și jignitoare a lobby-ului homosexual care anul acesta are în plan organizarea unor parade homosexuale și la Cluj-Napoca, Iași și Timișoara;

4. Față de harțuirea românilor care și-au exprimat pe conturile de socializare intenția de a participa la Marșul Normalității, multora dintre aceștia fiindu-le blocate conturile la presiunile activiștilor homosexuali.

Luând în considerare cele de mai sus, vă așteptăm alături de noi pe toți aceia care doriți să trăiți și să vă creșteți copiii într-o țară normală!

Lupta pe care noi o ducem are nevoie de sprijinul și participarea tuturor celor care simt și gândesc ca noi, inclusiv a ta! Nu te mulțumi doar să ne dai dreptate! Renunță la rolul de spectator și participă la MARȘUL PENTRU NORMALITATE pentru a demonstra că într-o țară democrată drepturile majorității nu pot fi călcate în picioare de dictatura nici unei minorități!

Vino sâmbătă 29 iulie, la ora 13:00 în Piața Victoriei din București, să spunem un NU hotărât parteneriatelor, căsătoriilor și adopțiilor homosexuale! Și vino să spunem un DA la fel de hotărât pentru normalitate, pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie!

Florin Dobrescu de la Fundația Ion Gavrilă Ogoranu cheamă Românii la Marșul Normalității

Via Buciumul:

Dragi prieteni,

A venit vremea să ne reîntâlnim, în număr cât mai mare, pentru a arăta Guvernului, Parlamentului și tuturor instituțiilor statului român, că românii nu sunt de acord cu asaltul pe care propaganda neomarxistă îl dă asupra fundamentelor ce au stat la baza formării națiunii române.

Valorile moralei creștine, credința strămoșească și familia, stau la baza identității noastre ca națiune și ca stat. Sunt noțiuni și principii care nu se negociază, deoarece sunt imuabile, Atentatul la adresa lor vulnerabilizează, în ultimă instanță, însăși valorile statului de drept, ale democrației și principiilor drepturilor omului, pe care noi le-am susținut întotdeauna, deși propaganda „progresistă” tocmai pe ele le invocă în acțiunile sale perfide. În contextul trezirii, în Răsărit, a imperialismului de tip neosovietic ce pârjolește totul în calea sa, Europa trebuie să înțeleagă că naționalismul fiecărui popor reprezintă cel mai de nădejde aliat al democrației în fața noilor amenințări cu care bătrânul continent se confruntă.

Astăzi, România creștină traversează cel mai acut moment din întreaga sa rezistență în fața agresivei propagande homosexuale. O decizie a CEDO are pretenția de a impune României schimbări în ceea ce privește legislația familiei, legalizând – într-o primă etapă – parteneriatul civil între persoane de același sex. Spun că este doar o etapă, deoarece aceasta este rețeta aplicată în absolut toate celelalte țări unde, după obținerea acestui deziderat, a urmat legalizarea căsătoriilor unisex și apoi chiar oficializarea adopțiilor de copii de către cuplurile respective.

De două decenii, cu o consecvență demnă de apreciat, Noua Dreaptă și liderul acesteia, avocatul Tudor Ionescu, organizează – în aceeași zi cu parada propagandei homosexuale – un marș al normalității, ca o formă a mărturisirii creștine în fața propagandei LGBT. Folosesc temrenul propagandă deoarece, așa cum am mai declarat, contraofensiva noastră nu se îndreaptă împotriva persoanelor cu un mod de viață homosexual, ci împotriva unei ideologii care nu face decât să utilizeze cinic problema drepturilor acestor persoane, instrumentând-o însă în folosul obiectivelor Stângii marxiste.

Noi nu urâm oameni, ci urâm păcatul și doar împotriva lui luptăm. Suntem adepții drepturilor pentru absolut toți oamenii. Dar agenda politică a clicii criptocomuniste care a confiscat instituțiile de la Bruxelles a ajuns să lovească în chiar drepturile majorităților din fiecare țară, în însăși ființa lor identitară.

În astfel de momente, Unitatea de acțiune a creștinilor este esențială. Nu trebuie să existe rațiuni care să ne despartă sau să ne demobilizeze din fața reacției la adresa atacurilor Răului împotriva temeliilor civilizației noastre. Pe Tudor Ionescu îl cunosc de 25 ani și cunosc lupta și sacrificiile făcute de el pentru a constitui o linie de rezistență naționalistă într-o Românie care nu a reușit niciodată să se scuture de tentaculele sistemului dinainte de 1989.

Demersurile sale și ale organizației pe care a fondat-o acum un sfert de secol se găsesc pe linia de viață a neamului românesc. Așa este și marșul ce va avea loc în Piața Victoriei, pe 29 iulie 2023, la ora 13, unde vă chem pe toți să veniți în număr cât mai mare. Aduceți cu voi familiile rude, prieteni, cunoscuți, membrii ai parohiilor din care faceți parte. Purtați cu voi drapelul tricolor și/sai icoane.

Personal voi fi acolo și voi depune mărturie pentru o Românie creștină. Vă aștept și pe voi!

Parada Poponarilor

https://www.nationalisti.ro/ambasadoarea-sua-promoveaza-marsul-homosexualilor-in-romania/

Via Nationalisti:

Steagul LGBT (al homosexualilor) a fost ridicat, marți, 25 iulie, la Ambasada SUA din România, cu ocazia festivalului Pride București 2023. Anunțul a fost făcut de MozaiQ, asociație care reprezintă drepturile homalăilor.

Potrivit sursei citate, evenimentul a fost deschis de un discurs al ambasadoarei SUA în România, Kathleen Kavalec, în prezența membrilor corpului diplomatic, ministrului Muncii, Simona Bucura-Oprescu, reprezentanților societății civile și membrilor comunității poponarilor.

„Sprijinul diplomatic pentru emanciparea comunității LGBTQ+ a fost o constantă încă din anii `90 și rămâne extrem de important în contextul social actual, în special pentru a schimba discursul public cu privire la comunitatea noastră, dată fiind necesitatea reglementării unei forme de recunoaștere civilă pentru cuplurile formate din persoane de același sex cât mai curând”, se precizează în comunicatul MozaiQ.

Zilele acestea are loc Pride București 2023, urmând ca sâmbătă, 29 iulie, să aibă loc marșul Pride, pe Calea Victoriei.

Reamintim că pe siteul Ministerului de Interne a apărut un proiect de lege prin care se modifică „Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România” prevede „eliminarea condiționării acordării dreptului de ședere pentru membrul de familie al unui cetățean român căsătorit în alt stat membru al Uniunii Europene, de transcrierea în registrul național de stare civilă a certificatului de căsătorie între persoane de același sex.

Modificarea propusă are în vedere doar înlăturarea cerinței transcrierii certificatului de căsătorie, exclusiv în scopul exercitării drepturilor ce privesc libera circulație a persoanelor în cadrul Uniunii Europene, precizează documentul MAI.

Programul de sodomizare a capitalei

Via Nationalisti:

De 18 ani, Bucharest Pride colorează străzile capitalei în culorile iubirii. Ediția din 2023 are loc în perioada 21-29 iulie și propune o paletă diversă de evenimente, organizate atât indoor, în sălile de teatru și cinema, în galeriile de artă și cluburile din capitală, cât și outdoor, în Parcul Izvor, care va continua să găzduiască activitățile din Pride Park, începând cu 26 iulie. Marșul Bucharest Pride va avea loc pe 29 iulie pe ruta Calea Victoriei – Parcul Izvor. Programul ediției este disponibil online:

Sub umbrela Visible love. Visible families, cel mai mare eveniment din România dedicat comunității LGBTQIA+ se va concentra în acest an asupra sentimentului de familie, cât și a dreptului de a avea o familie recunoscută și protejată legal de către statul român, indiferent de orientarea sexuală a partenerilor. În contextul Bucharest Pride, un moment de maximă vizibilitate pentru comunitate, Asociația Accept se pregătește să lanseze campania 360 #ProtejațiToateFamiliile.

Primul spot TV din România care tratează acest subiect rulează deja pe posturile de televiziune, având în prim-plan părinții persoanelor LGBTQIA+. Prin această inițiativă, Asociația Accept invită românii să se alăture cauzei, semnând petiția pentru protecția și recunoașterea legală a cuplurilor formate din persoane de același sex: https://acceptromania.ro/petitie/

Programul Bucharest Pride 2023

Bucharest Pride își deschide porțile vineri, pe 21 iulie, cu vernisajul expoziției A Filthy Queer Feast, organizat de la ora 19:00 la Atelier35, urmat de o nouă ediție a petrecerii Queer Night – programată de la ora 22:00 le Platforma Wolff.

Printre surprizele puse la cale de organizatori anul acesta se numără Queer Burlesque Show, primul spectacol de acest gen organizat vreodată în România, o seară a filmelor Queer, realizată în colaborare cu festivalurile ART200, Queer Voices și Animest, o reprezentație specială a spectacolului TransLucid, recent premiat la Gala UNITER și vernisajul celei de-a treia ediții inVIZIBIL, proiectul fotografic care onorează și celebrează comunitatea trans din România.

Finalul Bucharest Pride va fi unul la înălțime: un concert Delia, programat sâmbătă, după marș, de la ora 22:00, în Q Club. În cele 9 zile de festival, comunitatea și aliații vor putea alege dintr-o listă de peste 90 de expoziții, proiecții, spectacole, ateliere, conferințe și concerte la care să celebreze cultura și identitatea Queer.

Pride Park: 26 – 29 iulie, Parcul Izvor

Un spațiu sigur în care membrii comunității LGBTQIA+ și aliații ei sunt invitați să se bucure de zilele de festival în aer liber, Pride Park va fi și anul acesta un loc de întâlnire între artiștii queer, organizațiile LGBTQIA+ din țară și comunitate. Aici, vizitatorii vor găsi în fiecare zi, începând cu ora 15:00, o scenă dedicată performance-urilor muzicale și coregrafice, spații de relaxare, expoziții, ateliere pe diverse tematici și chiar și o zonă de food court.

Marșul Bucharest Pride: 29 iulie, cu pornire de pe Calea Victoriei

An de an, comunitatea LGBTQIA+ din România iese în stradă pentru a-și celebra identitatea, pentru a-și face vocea auzită și pentru a-și revendica dreptul la o viață demnă. Anul acesta, persoanele queer sunt invitate să se alăture marșului însoțite de oamenii pe care-i iubesc, pentru a arăta lumii întregi frumusețea diversității familiilor. Se anticipează că în 2023 va fi depășit recordul de participanți înregistrat la ediția anterioară, când peste 15.000 de persoane au răspuns pozitiv invitației de a se alătura marșului diversității.

Programul Marșului:

17:00 – 18:00 – Întâlnirea participanților pe Calea Victoriei (intersecție cu Strada Gheorghe Manu și trotuarele adiacente Căii Victoriei)
18:00 – 19:30 – Marșul Bucharest Pride se desfășoară pe Calea Victoriei – Pod Națiunile Unite – Bd. Națiunile Unite – traversare Bd. Libertății – alveola Parc Izvor – Parc Izvor.
19:30 – 22:00 – Finalul marșului Bucharest Pride în Parcul Izvor.

Bucharest Pride este un eveniment organizat de Asociația ACCEPT.

Sponsori: NYX, Garnier, L’Oréal, Nivea, Google, Accenture

Cu sprijinul: Consiliul Europei, Friedrich Naumann Foundation for Freedom Romania, FruFru
Spații partenere: ArtHub, Atelier35, Cinema Elvire Popesco, J’Ai Bistrot, Manasia, Centrul de Teatru Educațional Replika, Q Club
Organizații partenere: ARAS, Asociația Animest, ART200, Centrul GDM, Code for Romania, Identity.Education, Pride Romania, Reconectat, Tuș Zine, Queer Voices
Instituții partenere: Ambasada Germaniei, Ambasada Franței, Institutul Francez
Parteneri media: Radio Guerrilla, History Channel, Elle, Glamour, IQads, Vice, Scena9, Zile și Nopți, Nice! Magazine”

Context

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a condamnat, pe data de 23 mai, România pentru încălcarea articolului 8 din Convenție, care protejează viața de familie, în cazul celor 42 de petenți din cauza Buhuceanu și alții vs România.. Hotărârea vine la 4 ani după ce 42 de persoane au dat în judecată statul român din cauza lipsei de recunoaștere și protecție legală pentru familiile lor.

Asociația Accept arată în comunicat că, ”în urma acestei decizii istorice, pentru a fi în acord cu Convenția, România trebuie să adopte o formă juridică de recunoaștere a familiilor formate din persoane de același sex. CEDO subliniază clar că aceste familii au nevoie urgent de o formă de recunoaștere care să le ofere acestor familii drepturi egale și să creeze un cadru legal care să protejeze traiului în comun al acestor cupluri.”

Asociația Accept, care luptă pentru drepturile minorităților sexuale din România, califică decizia CEDO în cauza Buhuceanu și alții vs România drept istorică și solicită Guvernului și Parlamentului adoptarea de instrumente adecvate de protecție și recunoaștere juridică pentru toate familiile din România, precum: Modificarea Codului Civil pentru a permite căsătoria între persoane de același sex și recunoașterea căsătoriilor între persoane de același sex încheiate în străinătate; Legiferarea parteneriatului civil, indiferent de sexul celor doi parteneri de cuplu, înregistrat de către ofițerul de stare civilă.

sursa: saccsiv

Corporațiile care susțin Parada Poponarilor

Via R3Media:

Marșul an(u)al al homosexualității va avea loc, în acest an, pe 29 iulie, a anunțat organizația Accept. Tema marșului va fi presiunea pusă pe autorități pentru a recunoaște o formă de căsătorie între persoanele de același sex. De altfel, organizatorii anunță că vor da drumul și unei campanii intitulată #protejațitoatefamiliile, care va include și spoturi TV.

Această campanie, inclusiv marșul de pe 29 iulie, este sponsorizată de: NYX, Garnier, L’Oréal, Nivea, Google, Accenture. Exhibiționismul de pe străzile Bucureștiului are ca parteneri oficial: Consiliul Europei, Friedrich Naumann Foundation for Freedom Romania, FruFru, dar și Ambasada Germaniei, Ambasada Franței, Institutul Francez.

Partenerii media sunt: Radio Guerrilla, History Channel, Elle, Glamour, IQads, Vice, Scena9, Zile și Nopți, Nice! Magazine.

LISTA RUȘINII

 

 

IQads - TOTUL DESPRE PUBLICITATE (iqads) - Profile | Pinterest

Cântăreața Delia – cunoscută pentru simpatiile sale comuniste și anti-creștine- va susține un concert.

Presiunile activiștilor LGBT vin în contextul în care România a fost condamnată la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) pentru că nu recunoaște o formă de căsătorie între persoane de același sex.

Guvernul Ciolacu pare să fie dispus să recunoască „parțial” aceste relații, după cum arată un proiect de lege al MAI.

BUCUREȘTI, ÎNCOTRO?

Mai contează România pentru voi?

Mai contează Neamul și strămoșii, istoria întreagă cu lupte și jertfe?

Dacă da, hai să facem marș.

Pentru sângele neamului tău curs prin șanțuri.

Sterie CIUMETTI

3 comments

  1. Este important să menționez faptul că partidul AUR, alături de țiganu’ George Simion și feminista obeză Diana Șoșoacă, refuză să condamne paradele sodomiei. Ei știu prea bine că poponarii n-au ce căuta pe străzile orașelor unei țări creștine.

  2. PE la ambasada SUA nu era si Poponarul David Burgess de la LEgbat LTE , firma din cladirea Bisericiid epe Batistei care are contracte fictive cu STS, SRI si academia militara si apoi varsa banii la ACCEPT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *