Home / Actualitate / România: Doar 227 de oameni au murit cu diagnostic principal Covid-19 în timp ce milioane au suferit economic de pe urma restrictiilor

România: Doar 227 de oameni au murit cu diagnostic principal Covid-19 în timp ce milioane au suferit economic de pe urma restrictiilor

Incorect Politic
Mai 20, 2021

Doar 227 de oameni au murit cu diagnostic principal Covid-19

Via DIR:

Ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, spune ca, in 2020, doar 227 de oameni au murit cu diagnostic principal Covid-19 (r3media.ro)

“Ministrul Sănătății a prezentat o analiză a deceselor pentru cele două coduri raportate de spitale, deces confirmat Covid și deces suspect Covid.

 

„Aceste date sunt raportate de spitale către INSP şi arată că pentru anul 2020 s-au raportat 26.106 decese, din care 227 cu diagnostic principal COVID-19 şi 25.875 cu diagnostic secundar. Referitor la cele 25.875 de decese cu diagnostic secundar COVID, situaţia se prezintă astfel: 19.698 au diagnostic secundar cu codul U071 – deces confirmat COVID şi 6.181 decese au diagnostic secundar U072 – deces suspect COVID”, a explicat Ioana Mihăilă.” (r3media.ro)

Covid-19 – o frauda nationala si globala

 

“Mortii de Covid” fara autopsie reprezinta o frauda nationala si globala! Fara autopsie, nu poti sa cunosti cauza decesului. La scurt timp dupa ce a declarat pandemie, Organizatia Mondiala a Sanatatii a cerut tuturor statelor sa nu faca autopsi, sub pretextul ca “virusul ucigas” o sa-i atace si pe medicii legisti.

Au existat oameni care chiar au crezut aceasta prostie. In aprilie 2020, Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a emis un ordin prin care a interzis autopsiile si tot el a cerut, oficial, ca persoanele testate pozitiv cu testele RT-PCR (care la 20 de cicluri de amplificare da un rezultat fals pozitiv de 90%, potrivit Revistei “The Lancet”), care au murit, sa fie trecute la “decese de covid”. Si asa a pornit frauda nationala a “mortilor de Covid”. Prezentarea numarului de “morti de covid” fara autopsie, zi de zi, la TV si in presa scrisa (cea care a primit 160 milioane de euro de la Guvern) a avut ca scop panicarea oamenilor.

Sa nu uitam toate acele mesaje false prin care oamenii au fost panicati cu privire la “virusul ucigas”, despre care aflam ca are o rata de vindecare de 99,98%. Toate aceste stiri false guvernamentale au condus la anularea drepturilor si libertatilor (impunerea de restrictii ilegale, neconstitutionale) si la campania de vaccinare cu niste vaccinuri experimentale, care dau efecte adverse (vatamari si decese).

Politicienii, mass-media si “medicii eroi din linia intai” au facut o alianta si ne-au mintit cu totii, la unison, cu privire la “virusul ucigas”, testele RT-PCR, “mortii de covid” fara autopsie, restrictii, masti, distantare.

A fost o avalansa de minciuni care au ucis oameni, spitalele fiind inchise, desi spitalele au fost in mare parte goale, asa cum ne arata diverse anchete facute de jurnalisti independenti, dar si mass-media. Scenariul pe care l-am vazut si trait cu totii s-a desfasurat aproape peste tot in lume.

Covid-19 este o frauda globala care se bazeaza pe testele RT-PCR fals pozitive si pe “mortii de Covid” fara autopsie. “Virusul ucigas” are o rata de vindecare de 99,98% pentru tineri. Covid-19 este o creatie a globalistilor pentru a impune Marea Resetare/Agenda 21-2030/Noua Ordine Mondiala.

Au mintit oamenii cu privire la “virusul ucigas”, testele RT-PCR, “mortii de Covid” fara autopsie, masti, distantare si vaccinuri. Au platit mass-media, politicieni si medici pentru a transmite informatii false catre oameni. Oamenii de stiinta si medicii adevarati au inceput sa demoleze minciunile spuse in “Era Covid”.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

14 mai 2021

3 comments

 1. INJECTIA FINALA

  KWI Kalau Waccinist Intern(ational) SS

  KAWA, Iohannietzsche
  Nu ne mai lovesti cu bice
  Cum faceau odinioara
  Comunistii’n biata tara

  Esti mai viclean, mai perfid
  Ne servesti vaccin Kovid
  Seringi pline de otrava Pui fratilor mei pe tava

  Esti NIETzsche la toate
  Ne privezi de libertate
  Si de Dumnezeu intruna
  O sa ti se usuce mana

  Cu care semnezi decrete
  O sa’ti cada un perete
  Peste bot si peste plete
  Si pe hoitu’ti imputit
  Vor iesi tepe’nsutit

  Ca pe noi nu ne’ai ferit
  De cutitul pregatit
  De oculta mondiala
  Si ne rupi, cu o zabala
  Si porunca infernala

  Ne lasi goi, tu starv greoi
  Ne intepi razand si’apoi
  Nu te mai uiti inapoi
  Cati au murit dintre noi

  Cati vor crapa, vaccinati
  C’au vrut niste blestemati
  Sa ucida România

  Crunta va cadea mania
  Peste toata dusmania
  Tara noastra va trai
  Tu’n gheena, vei domni !

 2. caroline gunderode 20 mai 2021 la 4:42 pm – Raspunde
  Comentariul asteapta aprobarea.

  ACUM E MOMENTUL SA DATI GUVERNUL IN JUDECATA DACA NU INCHEIE CARANTINA

  https://www.antena3.ro/actualitate/social/avocat-gheorghe-piperea-vaccinarea-covid-19-602058.html

  Avocat Gheorghe Piperea: „Din 50 de mii de persoane „imunizate” anti COVID-19, peste 25 de mii sunt pozitivi”
  de Georgiana Adam | 20 Mai 2021 • 16:20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *