Home / Actualitate / Românca nevaccinată Mirela Păun arată că și femeile de serviciu pot fi eroine cu principii

Românca nevaccinată Mirela Păun arată că și femeile de serviciu pot fi eroine cu principii

Incorect Politic
Septembrie 18, 2021

Românca nevaccinată Mirela Păun arată că și femeile de serviciu pot fi eroine cu principii

Românca nevaccinată Mirela Păun

arată că

și femeile de serviciu pot fi eroine cu principii

Via ActiveNews:

O angajată sănătoasă dar nevaccinată a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Timiș a fost scoasă afară cu jandarmii din instituție și amenințată cu pierderea locului de muncă, din cauză că nu a consimțit să se supună testării Covid. De altfel, ea nu face parte din personalul medical, ci din cel auxiliar.

Mirela Păun lucrează la Serviciul de Ambulanță Județean Timiș ca îngrijitoare și conducerea instituției i-a cerut să se supună unei testări Covid, la fel cum le-a impus tuturor angajaților sănătoși dar nevaccinați cu serurile experimentale Covid. Femeia a refuzat să-și demonstreze „nevinovăția sanitară”, spunând că e asimptomatică și că nu pleacă decât dacă i se desface contractul de muncă, lucru contestabil în instanță.

„Atâta sunt de josnici. Am zis: plec frumos. Desfaceți-mi contractul de muncă. Nu, atunci pleacă acum, te scoatem așa fără, au chemat Jandarmeria să mă scoată, au tras de mine să mă scoată afară din unitate. Nu accept, este o discriminare, este un abuz. Sunt sănătoasă, nu am simptome, chiar nu vreau să mă supun acestui test. Ori te vaccinezi, ori te testezi, ori nemotivat. Pleci acasă nemotivat. Am spus nu accept niciuna. Eu am venit să lucrez, nu plec nemotivat, desfaceți-mi contractul de muncă. Și îmi spuneți acolo motiv, pentru că nu mă testez”, a declarat Mirela Păun, îngrijitoarea de la SAJ Timiș, pentru Digi 24, citată de Gândul.ro.

Pe de altă parte, șeful Serviciului Județean de Ambulanță Timiș, Iancu Leonida, spune că testarea este obligatorie pentru toți angajații nevaccinați și că instituția ar suporta costul testelor Covid.

„Vrea să se testeze, lucrează. Nu, nu. (…) Nefiind vaccinată, am supus-o testării cu ce test vrea ea. Este o ambiție, este o nevaccinistă din Piața Operei care și în primăvară vorbea la microfon”, a declarat șeful SAJ Timiș, Iancu Leonida.

Nu este clar de ce șefii instituțiilor medicale au tendința să-i disprețuiască pe angajații care au protestat împotriva restricțiilor politice excesive. Este dreptul oricărui cetățean de a se exprima liber, de a se întruni liber și chiar de a refuza intervenții medicale asupra propriului corp. Discriminarea și marginalizarea pe acest criteriu nu își are locul într-o societate democratică.

Încă de toamna trecută, în Piața Operei din Timișoara au avut loc săptămânal proteste împotriva stării de alertă, a carantinării orașului, a vaccinării cu seruri experimentale, a condiționării libertății și a impunerii restricțiilor excesive, nejustificate științific, ci dictate politic.

Via Adevărul:

Scandal la Serviciul de Ambulanţă Timiş, unde o femeie de serviciu nevaccinată şi antivaccinistă convinsă refuză să fie testată pentru a fi primită la lucru

Potrivit şefului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Timiş, Iancu Leonida, femeia nici măcar nu trebuie să suporte costul testului, care este asigurat de instituţie. Cu toate acestea, femeia de serviciu refuză să fie testată.

„Femeia de serviciu, culmea. Într-o unitate strategică de interes naţional în stare de alertă, femeia de serviciu care face curăţenie între medici şi asistente şi care îi poate infecta pe toţi crează probleme. Nefiind vaccinată, am supus-o testării cu ce test vrea ea. Este o ambiţie, este o nevaccinistă din Piaţa Operei care şi în primăvară vorbea la microfon. E o femeie conflictuală”, a declarat şeful SAJ Timiş, Iancu Leonida. La rândul său, liderul de sindicat de la Serviciul de Ambulanţă Timiş, Victor Ţepeş, care se opune vaccinării obligatorii şi i-a ţinut partea femeii de serviciu atunci când a fost cercetată disciplinar este, de această dată, de partea conducerii instituţiei.

„Doamna nu vrea să fie testată. Nu pot să o ajut în cazul ăsta pentru că încălcăm nişte reguli. Am avut o discuţie cu dânsa, i-am spus că poate să îşi pună în pericol familia. Mi se pare corect să fim testaţi atât timp cât nu suntem vaccinaţi. Doamna spune că nu vrea să se testeze pentru că nu vrea să fie scobită în nas la fiecare trei zile”, a declarat liderul de sindicat de la SAJ Timiş. Liderul de sindicat a mai declarat că sindicatul acceptă testarea personalului nevaccinat cu condiţia ca angajaţii să nu fie puşi la plată.

Concluzia redacției Incorect Politic

 

Falsa alegere dintre vaccin și test era o capcană de la început, cu scopul de a ne induce ideea că nu este chiar dictatură, că avem “de ales”. Ce alegem? Ambele reprezintă un act medical, una te scobește în nas tot la trei zile, alta-ți bagă un ser experimental în sânge și te modifică permanent. Este evident care alegere e mai rea, dar ne-am obișnuit de prea mult timp să alegem răul mai mic. Să nu mai alegem rău. Refuz testarea, refuz vaccinarea, iubesc LIBERTATEA.

Suntem conștienți de faptul că cititorul a rămas nevaccinat până acum. Dar trebuie să vă întrebați un lucru: sunteți dispuși să mergeți până la capăt?

În acest moment aveți doar două alegeri, mari, late și reale: Lumea sau Sufletul.

Până acum a fost ușor. Dar nu va fi ușor pentru mult timp.

Sunteți dispuși să vă pierdeți slujba?  

Sunteți dispuși să muriți sau să mergeți într-un lagăr de concentrare?

Vaccinul reprezintă o predare a autonomiei personale. Dacă vă predați acestui vaccin, vă vor putea face orice în viitor.

Dar dacă nu sunteți dispuși să mergeți până la capăt, atunci ar fi bine să vă predați acum.

Pentru a fi clar: nu există nicio scuză pentru predare. Am văzut oameni spunând „bine, poate tu îți poți pierde slujba, dar nu-mi permit să fac asta”.

Sincer, probabil că veți pierde slujba oricum. Trebuie să fiți pregătiți să pierdeți totul în această lume pentru a vă păstra sufletul.

Marcu 8:36  Căci ce-i folosește omului să câștige lumea întreagă, dacă-și pierde sufletul?

E greu. Cel mai greu lucru pe care vi l-a cerut cineva până acum. Dar îndrăzniți.

Ioan 16:33 Acestea vi le-am grăit, ca întru Mine pace să aveți. În lume necazuri veți avea; dar îndrăzniți. Eu am biruit lumea.

11 comments

 1. La fel e si masca. Tot parte a Raului. Masca-testare-vaccinare, tridentul diavolului, cum am mai spus.

 2. Pentru jidanii care s-au nasut “afar”, nu stiu unde Romania … care au primit cetatenie romana holo-caustica si bani DEGEABA… se aplica “protectia datelor cu caracter personal” ca sa nu stim cine sint, cati , de cand si … DE CE!?!.
  Pentru informatiile medicale- date PERSONALE si confisentiale – nu se [mai aplica] pentru romani.
  LA LUPTA!

  • In prima parte a acestui video, (chirurgul Philippe Ploncard d’Assac – specialist in chirurgie fina a nervilor de pe creier si mare jurnalist) citeaza din Inteleptii Sionului care declara ca ei vor castiga suprematia asupra goylor, printre altele si prin injectari fatale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Actualité et politique du 10 Septembre 2021
   Cercles Nationalistes Français Published September 11, 2021 2,903 Views
   https://rumble.com/vme14r-actualit-et-politique-du-10-septembre-2021.html

 3. e accident de munca din vina angajatorului.
  (pierderea pe termen nedefinit a capacitatii de munca).

 4. Doamna Mirela Păun are dreptate să nu se vaccineze, întrucât s-a descoperit și se știe de peste un an că multe din testele folosite sunt contaminate cu nano-particule ce seamănă cu vata-bumbacul din jurul lor, fiind însă mai strălucitoare și animate de cunoscuta mișcare browniană, vizibilă la microscop. Depuse în cavitatea sinusoidală, aceste particule extrem de mobile traversează cu ușurință osul poros ce le desparte de creier. Pe scurt, adesea, testele însăși sunt criminale: ele se fac cu scopul contaminării, prin repetiție, a oamenilor sănătoși dar fricoși, neștiutori, imprudenți.
  Evitând testele trucate, nesigure, criminale, cum or fi, doamna Mirela Păun dă dovadă de perspicacitate, înțelepciune, curaj și spirit civic, exact cea ce lipsește multora dintre noi.
  De ce ține acel Iancu Leonida să o ucidă (altfel de ce îl fute grija?), asta-i altă problemă.

  • N-am înțeles mare lucru din comentariul ăsta, nu-mi dau seama 100% dacă e o glumă că nu e foarte evident, dar am remarcat că cei care promovează vaccinarea umblă cu lozinci, bășcălie de prost gust și insulte în loc să vină cu date, fapte și statistici, ca de exemplu:

   Simin Aysel Florescu, medic la spitalul “Victor Babeș”:

   “Atâta prostie! Nu faceți vaccinul, că sunteți voi mai deștepți, mai școliți pe Google, doctori docenți în scrolling”

   “Zău? Vaccinul este un produs medical palpabil, însoțit de dovezi științifice, nu este obiect de crez mistic!!! – Hello!! În paracetamol credeți???? Și atunci de ce nu sunt vaccinați??? – Pentru că le e frica de ‘efecte adverse’. – Zău? Mai advers decât moartea prin sufocare din COVID? – Și atunci de ce nu sunt vaccinați???? – Pentru că nu cred în doctori. – Hello, doctorii sunt specializați în medicină, nu în religie!! Nu trebuie să ‘credeți’, ci să ascultați argumentele lor medicale și să luați o hotărâre cu creierul ăla bun, nu cu ăla din paleolitic.”

   De remarcat insultele, atacurile la persoană, apelurile la autoritate dar și utilizarea repetată a expresiilor consacrate din literatura științifică medicală precum “Zău?” sau “Hello!!” etc. etc.

   Raed Arafat, anestezist și pilot de elicopter, despre Israel, SUA și China:

   “Eu nu cred că acţionează împotriva intereselor proprii ale populațiilor lor”

   A mai zis și altele dar le știe toată lumea – în orice caz, din nou apel la autoritate precum și utilizarea expresiei științifice “Eu nu cred”.

   Ce mă surprinde e că și nea’ https://stallman.org face reclamă la vaccin, mai ales că are la el pe sait o rubrică intitulată “What’s bad about” unde zice care sunt problemele cu Apple, Microsoft, Netflix și alte firme care se țin de prostii însă cei mai mari criminali, precum Pfizer, Moderna etc. nu apar acolo deloc. Chiar și când citează un articol despre Singapore care zice că vaccinurile sunt un dezastru (https://www.theguardian.com/world/2021/sep/15/singapore-reports-biggest-spike-in-covid-cases-in-a-year-despite-81-vaccination-rate) tot se dă peste cap ca să ia apărarea vaccinurilor. Până acum un an aș fi băgat mâna în foc că pe omul ăsta nu-l poate mitui nimeni, dar nu mai sunt la fel de sigur.

   • Stallman e jidan. De ce te miră că promovează vaccinul?

   • Vladimir Zelenko e jidan de jidan, cu barbă, căciuliță și mai ales religie și pomenește frecvent holocaustul. Probleme?

    Stallman e ateu și chiar dacă zice multe, doar zice, că de făcut în general face bine (și mai ales a făcut, că altfel nu aveam cu ce să scriu comentariul ăsta) și n-are influența pe care o are Arafat, de exemplu. Nu știu ce i-a venit cu vaccinurile și ca să-l citez pe cuviosul Ilarie, sistemul GNU/Linux e “un sistem de operare bineplăcut lui Dumnezeu şi profetului său, Richard Stallman”.

    Iar între un sfânt ortodox care-mi interzice să ascult muzică (https://ortodoxinfo.ro/2018/12/26/muzica-clasica-e-de-la-satana/) și sfântul IGNUcius (https://www.youtube.com/watch?v=1jPmnDZ6ab8) care m-ajutat (împreună cu mulți alții, bineînțeles) să-mi fac teza de doctorat și să descarc muzică de la youtube, pe cine o să prefer? Sau poate că-l preferi pe Bill Gates, că ăla nu e jidan.

 5. absolut toti sunt sau cumparati cu sume faraminoase sau sunt fascinati si imobilizati de frica !
  Trebuie o baza de prostie crasa sa te lasi injectat refuzand sa afli cu ce esti injectat !
  DE FRICA DE A-TI SCHIMBA OPINIA TA TAMPA !

 6. „Cel ce va răbda până la sfârșit, acela se va mântui” (Matei 24, 13). Iar răbdarea este îmbinarea tuturor virtuților. Căci niciuna dintre virtuți nu stă fără ea. Deoarece „tot cel ce se întoarce înapoi nu este vrednic de Împărăția Cerurilor” (Luca 9, 62)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *