Home / Actualitate / REVOLTĂTOR! Nicușor Dan BLOCHEAZĂ Investiții Românești

REVOLTĂTOR! Nicușor Dan BLOCHEAZĂ Investiții Românești

Incorect Politic
Septembrie 19, 2019

Nicușor Dan BLOCHEAZĂ Investiții Românești

Via Luju:

 Deputatul USR Nicusor Dan sta mai mult in sala de judecata decat la locul de munca, in Parlament, pentru a bloca prin ONG-urile sale investitiile autohtone.

Exista judecatori care l-au pus la respect pe deputatul “avocat de ONG”. Cititi impresionanta lista de procese a numitului “Nicusor” de la Asociatiile Salvati Bucurestiul, ProDomo si ACP, care releva imensa campanie de atacare a proiectelor romanesti. Iata agenda pierduta, cu procese si nume de judecatori (Documente)

Din 2016 este parlamentar USR – deputat – dar dupa frecventa cu care compare in salile de judecata ai spune ca sta mai mult la tribunal decat la locul de munca din Parlamentul Romaniei, unde este platit din bani publici. Il cunosc toti judecatorii de la Sectiile de contencios-administrativ din Capitala ca pe un “cal breaz”, caci deputatul Nicusor Dan (in foto la Curtea de Apel Bucuresti in 2019) – personaj care a recunoscut ca a primit bani in trecut de la omul de afaceri George Soros – apare extrem de des in salile de judecata, in numele unor ONG-uri pe care le-a fondat sau cu care lucreaza in parteneriat, pentru a face cereri de interventie prin care solicita suspendarea unor investitii romanesti pentru lipsa a tot felul de avize (de regula de mediu) etc.

Nicușor Dan BLOCHEAZĂ Investiții Românești

Inainte de a deveni parlamentar, Nicusor Dan a fost o perioada consilier municipal la Primaria Capitalei, in CGMB, desi pe lista proceselor in care s-au implicat asociatiile pe care le pastoreste s-au numarat numeroase atacari de decizii ale CGMB / Municipiului Bucuresti sau planuri de urbanism zonale ori generale (PUZ / PUG).

In foarte multe randuri, actiunile sale au fost respinse de instantele de judecata, iar daca s-ar apuca sa vorbeasca cu totii, foarte multi sefi de institutii publice ori investitori autohtoni ar scrie romane cu cate au patimit cu acest personaj de sorginte #rezist, si cate blocaje sau bani au trebuit sa plateasca la avocati pentru a surmonta complicatiile cauzate de actiunile oengiste ale lui Nicusor Dan.

Putem vorbi azi ca din postura de parlamentar, Nicusor Dan poate reprezenta un factor de presiune asupra unor judecatori mai slabi de inger?

Opinam ca daca Nicusor Dan ar fi facut cateva procese pe ici pe colo, deranjat de anumiti investitori care ar pune in pericol mediul inconjurator ori monumentele istorice, ar fi fost de inteles, dar sa fii consilier municipal ori parlamentar si tu sa apari in procese, cu sutele, si mai toata ziua sa dai prin salile de judecata, asta denota un adevarat job, din care nu stim daca alegatorii au de castigat. Sau cat are de castigat Nicusor… In niciun caz nu credem ca au de castigat investitorii romani (institutii publice sau oameni de afaceri) carora le sunt atacate investitiile de ONG-urile lui Nicusor Dan, care solicita invariabil sistarea lucrarilor si suspendarea ori anularea actelor administrative emise.

Nicusor Dan nu doar ca apare in salile de tribunal (vezi foto de la un proces din 2019) sa sustina actiunile ONG-urilor sale, dar face si munca de avocat sadea, in sensul ca face cereri de studiere a dosarelor, merge in arhive, citeste si face copii xerox din dosare.

Agenda industriei ONG de sute de dosare, cu autor “Nicusor”

Lumea Justitiei publica in premiera un document electronic cu un inventar impresionant de procese initiate de haita de ONG-uri ale lui Nicusor Dan. Din documentul in format .pdf de 84 de pagini care ne-a parvenit la redactie si intitulat “Procesele Asociatiei Salvati Bucurestiul, in ordinea cronologica a depunerii actiunilor” reiese ca la sectiunea “properties” este indicat drept autor “nicusor” – (vezi facsimil 1)

Nicușor Dan BLOCHEAZĂ Investiții Românești

Agenda contine liste cu sute de procese (informatii cu caracter public) ale unor ONG-uri pastorite de vestitul Nicusor Dan, cu actiuni si numere de dosare si, de multe ori, cu nume de judecatori. agenda este structurata pe urmatoarele categorii:

– Actiuni de introdus

– Tabelul actiunilor initiate de Asociatia Salvati Bucurestiul – care descrie etapele a 279 de dosare, cu solutii, atentie, nume de judecatori, faze etc;

– Procesele Asociatia ProDomo (infiintata de acelasi Nicusor Dan) – 11 dosare;

– Procese Asociatia pentru Conservarea Patrimoniului (pastorita de acelasi Nicusor Dan) – 27 dosare;

– Procese urbanism alte persoane – 19 dosare;

– Alte procese – 13 dosare;

– Procese in care intentionam sa intram;

– Procese in care am renuntat sa intram;

Realizati ce costuri implica asemenea actiuni raporate la sute de procese? Cam cat costa avocatii, juristii/ reprezentantiii care pregatesc actiunile si apararile, si care compar la mii de termene in instante?

Din ce bani se sustine oare aceasta industrie ONG-ista? Si cine ar da atatia bani, doar ca sa conteste sistematic in instanta niste acte administrative ale unor institutii pentru a bloca proiecte investitionale, din care tu ca ONG aparent nu ai nimic de castigat?

Agenda contine date corecte. Verificand prin sondaj am vazut ca datele se potrivesc cu investigatiile noastre jurnalistice, facute prin sondaj. Dam si un exemplu concret cu documente:

La pagina 15 a agendei in format .pdf, la prima pozitie apare dosarul nr. 30021/3/2011* (vezi facsimil 2) in care Asociatia Salvati Bucurestiul a lui Nicusor a pierdut in anul 2012 avandu-l in complet pe judecatorul Amer Jabre (vezi facsimil 3)  intr-un proces in care a cerut anularea HCGMB nr. 262/2006 privind lucrarea de utilitate publica de largire a drumului Buzesti-Berzei. Intradevar, pe agenda, la numarul de dosar respectiv, autorul “nicusor” a scris numele judecatorului “Jabre” si “Pierdut TB”. Se remarca din toata agenda interesul deosebit al lui “nicusor” de a nota numele judecatorilor din respectivele dosare. De ce oare?

Am reusit sa intram in posesia sentintei data de judecatorul Amer Jabre in dosarul 30021/3/2011* si, minune, aceasta se pupa perfect cu datele din agenda, in sensul ca asociatia lui Nicusor Dan a pierdut procesul cu Municipiul Bucuresti si Primaria Capitalei, admitand exceptia lipsei de interes si respingand actiunea Asociatiei Salvati Bucurestiul.

(Intreaga sentinta a TMB o puteti citi dand CLICK aici) – SENTINTA

Tot legat de acest dosar, dar intr-un ciclu procesual urmator, Asociatia lui Nicusor Dan a mai pierdut o data prin decizia civila nr. 7736 din 23.10.2014, a Curtii de Apel Bucuresti, in fata completului de judecatori format din Amer Jabre, Alina Pohrib si Raluca Ioana Carpen, care au respins in mod irevocabil recursul reclamantei Asociatiei Salvati Bucurestiul, obligand asociatia lui Nicusor Dan la plata unor cheltuieli de judecata de 10.000 lei.

(Intreaga decizie a CAB o puteti citi dand CLICK aici) – DECIZIA

In faza anterioara deciziei finale de la CAB din acelasi dosar 30021/3/2011*, din ciclul doi procesual, de la Tribunalul Bucuresti, judecatorul Petrica Gherghesanu a respins actiunea Asociatiei Salvati Bucurestiul formulata impotriva Municipiului Bucuresti ca fiind tardiv formulata.

(Intreaga sentinta a TMB o puteti citi dand CLICK aici) – SENTINTA

Deci iata ca au existat si judecatori care nu au cazut pe spate cand l-au vazut pe Nicusor Dan cu ONG-urile lui!

Atentie, agenda electronica evidentiaza doar procese din perioada 2010 – 2015Cate s-or fi adaugat dupa 2015 cand Nicusor Dan a devenit mai intai consilier municipal iar apoi parlamentar USR?

Asa cum am mai aratat mai sus, cu imagini, Nicusor Dan nu s-a oprit, el apare si in prezent in instantele din Capitala, cu predilectie la Sectiile de contencios administrativ de la Tribunalul Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti, in fel de fel de dosare in care ataca investitii romanesti si acte ale primariilor si municipalitatilor legate de asemenea investitii!!!

Prezentam in continuare o serie de facsimile cu file din agenda pierduta a lui “nicusor”, cu ispravile lui procesomane din perioada 2010 – 2015, cu mentiunea ca intreaga agenda de 84 file, in format .pdf o puteti citi atasata la finalul articolului.

Dupa cum se poate observa, agenda are si o legendacu galben sunt marcate procesele pierdute (deloc putine la numar), cu mov procesele castigate, iar cu verde procesele ramase fara obiect. In rest, zeci de nume de judecatori care au comparut in cele peste 300 de dosare din perioada 2010 – 2015… Ce il mai interesau numele judecatorilor pe vajnicul “nicusor”!!!

Dat fiind numarul mare de dosare pierdute, deci nejustificate ca demers, asteptam pe cei care considera ca au fost hartuiti nejustificat de ONG-urile lui Nicusor Dan sa ne scrie la redactie si sa ne trimita dovezi ale activitatilor sale obstructioniste.

* Cititi aici integral agenda lui “Nicusor”

3 comments

 1. „Vreți să vedeți profilul viitorului președinte al României? Uitați-vă la Caramitru, acest Troțki combinat cu Pol Pot, asezonat cu Lenin și Soros, al progresismului victorios.

  Barna e prea moale. În perspectiva puterii, viitorul este al celor care vor implementa globalismul cu forța: educație sexuală/gender obligatorie din grădiniță; homosexualizarea instituției familiei; închiderea mănăstirilor întrucât încalcă libertatea persoanei și sunt focare de rezistență la Noua Ordine Mondială; prelevarea de organe fără consimțământul familiei; tolerarea Bisericii după ce va fi împovărată fiscal și obligată să tacă la siluirea societății; naționalizarea copiilor din familiile “tradiționale” refractare la noua direcție a societății; excluderea socială a celor neintegrabili; epurarea universităților de profesorii care se opun misiunii reformatoare a sexomarxismului și teoriei încălzirii globale; controlul permanent al persoanelor (colivia electronică); scoaterea în afara legii a medicinei vechi, holistice (fitoterapie, homeopatie, acupunctură șamd) și obligativitatea unor proceduri medicale, inclusiv a avortului în mediile sărace sau religioase; cenzurarea strictă a informației prin închiderea presei și televiziunilor opoziției la Revoluția Mondială șamd.

  Vi se pare ciudat că extremistul este tolerat de USR, care nu are nicio poziție oficială în fața abundenței de tâmpenii debitate sentențios de acest semidoct mesianic?

  În realitate, marea majoritate a membrilor îl admiră în secret, inclusiv „conservatorii” de curte ai lui Petrov, care au avut în progresista Monica Macovei un ideal politic ce ar trebui continuat de acest radical tulburat”

  https://www.activenews.ro/stiri-politic/Regizorul-Iulian-Capsali-descrie-portretul-robot-al-unui-presedinte-progresist-%E2%80%9EIn-perspectiva-puterii-viitorul-este-al-celor-care-vor-implementa-globalismul-cu-forta-157878

  • Trebuie neaparat adaugata propunerea lui Jacques Attali, un degenerat – priviti-i si chipul contorsionat de nebunie – abuzat sexual in copilarie si de ma-sa si de tac’su – care la o varsta de cca 40 de ani propunea eutanasierea pensionarilor de la 65 de ani . O lepra imbogatita peste noapte care conduce Franta , facand parte din cercul lui Rotschild – Macrou, BHL etc !
   Daca romanii dorm in izmene , globalistii vor eutanasia si somerii, nu doar pensionarii !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *