Home / Chestiunea Jidănească / Reuniune Internațională pentru Combaterea Antisemitismului (Românismului) găzduită la București

Reuniune Internațională pentru Combaterea Antisemitismului (Românismului) găzduită la București

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 3, 2023

Reuniune Internațională pentru Combaterea Antisemitismului (Românismului) găzduită la București

Reuniune Internațională pentru Combaterea Antisemitismului (Românismului) găzduită la București

Pentru a înțelege titlul trebuie să înțelegem paradigma antisemitismului, pe care stăpânii lumii o aplică oricărui popor care îndrăznește să își apere interesele.

Astfel, în România, antisemit înseamnă pro-român, antisemit în Bulgaria înseamnă pro-bulgar, în Germania înseamnă pro-german și așa mai departe. Orice grup etnic care dorește să se organizeze pentru a-și apăra interesele este catalogat drept antisemit. Orice individ care susține adevărul istoric în ciuda dogmelor holocaustice este făcut antisemit. Orice profesor care refuză să-i taie împrejur la creier pe elevi și pe studenți ajunge să poarte eticheta de antisemit.

Predominant, antisemitismul este pus în cârca naționaliștilor și a organizațiilor naționaliste, căci aceste organizații militează în mod direct pentru interesele grupurilor etnice din care fac parte, deci trebuiesc discreditate.

Astfel ajungem ca România, o țară ocupată militar și politic, parazitată de tot felul de alogeni care au uzurpat funcții cheie în stat, să găzduiască o reuniune internațională pentru combaterea antisemitismului.

Sputnik:

La București se desfășoară, în perioada 2-4 mai, cea de-a IV-a Reuniune a Grupului de Lucru pentru implementarea Strategiei Uniunii Europene privind combaterea antisemitismului și promovarea vieții jidovești.

Organizat de către Guvernul României cu sprijinul Comisiei Europene, evenimentul adună reprezentanţi speciali, coordonatori şi responsabili cu atribuţii în domeniul combaterii antisemitismului din statele membre UE, Ucraina şi Republica Moldova, precum şi ai organizaţiilor naţionale, europene şi internaţionale ale comunităţilor iudaice, ai organizaţiilor internaţionale relevante şi experţi, se arată într-un comunicat transmis de Biroul de presă al Guvernului.

Deschiderea evenimentului are loc marţi, la Palatul Victoria, cu participarea prim-ministrului Nicolae-Ionel Ciucă şi a vicepreşedintelui Comisiei Europene pentru promovarea modului de viaţă european, Margaritis Schinas.

Pe parcursul celor trei zile, vor fi abordate teme de interes major pentru combaterea antisemitismului, precum dezvoltarea şi implementarea strategiilor naţionale din domeniu, progresele înregistrate în implementarea Strategiei UE privind combaterea antisemitismului şi promovarea vieţii evreieşti, pericolele reprezentate de antisemitism, distorsionarea şi negarea Holocaustului pentru societăţile democratice, importanţa prezervării memoriei Holocaustului, inclusiv situaţia din Ucraina şi Republica Moldova.

Jidanii or fi având nostalgii sioniste și vor să mai facă un Congres, de data aceasta nu la Focșani, ci la București.

Firește că prim-slugoiul Ciucă a fost prezent să facă închinăciunile de rigoare în fața stăpânilor săi. Iohannis, președintele-slugoi, încă din 2021 a înscris România în cursul disoluției ei, aprobând o strategie națională pentru combaterea românismului.

NapocaNews:

România a fost primul stat care a luat măsuri pentru a crea o strategie pentru prevenirea și combaterea antisemitismului în perioada 2021-2023.

Coordonatorul Comisiei Europene pentru combaterea antisemitismului şi promovarea vieţii jidovești, Katharina von Schnurbein, a declarat că România a fost primul stat membru care a elaborat o strategie la nivel naţional pentru prevenirea şi combatarea antisemitismului, antixenofobiei, radicalizării şi discursului instigator la ură pentru perioada 2021-2023.

Precizările au fost făcute la Palatul Victoria, în debutul celei de a patra reuniuni a Grupului de lucru pentru implementarea Strategiei Uniunii Europene de combatere a antisemitismului şi promovarea vieţii jidovești. Evenimentul este organizat de Guvernul României în cooperare cu Comisia Europeană şi cu sprijinul Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România.

Katharina von Schnurbein a declarat că prezenţa premierului Nicolae Ciucă la acest eveniment „demonstrează angajamentul politic” al României în ce priveşte combaterea antisemitismului. Totodată, a menţionat că un astfel de angajament este în continuare necesare în contextul în care „antisemitismul este în continuă creştere, iar evreii fac subiectul unor atacuri mortale”.

„În cadrul acestei strategii avem peste 100 de iniţiative prin care dorim să ne asigurăm că publicul larg înţelege problemele şi pericolele legate de antisemitism şi dorim să punem la dispoziţie modalităţi efective care să asigure prezervarea memoriei Holocaustului şi să asigure faptul că viaţa evreilor în Europa poate să rămână înfloritoare. Obiectivul final este ca evreii să poată să se deplaseze, în continuare, în toate statele membre ale Uniunii Europene şi în statele în care locuiesc, să se manifeste în conformitate cu tradiţiile religioase, fără a avea niciun fel de preocupare în ceea ce priveşte siguranţa proprie. Aceste elemente sunt armonizate cu strategiile europene şi naţionale”, a declarat Katharina von Schnurbein.

Răspunsul la întrebarea “Unde se duc banii muncii noastre colectați din taxe și impozite foarte mari?” este “la promovarea vieții jidovești!”

Pentru că viața românească nu este importantă pentru Guvernul de Ocupație Sionistă!

“Ridică-te Gheorghe, Ridică-te Ioane!”

4 comments

 1. Uite cum se fac sluj la pingelle gideanesti toti PM si Pres urile Romaniei! Este ritualul sarutRii inelului suzeranului de catre vasali.Cautati poza cu kkFerenc facand gestul cu scutulrosu,incredibil de reala.

 2. se pare ca vreti sa-l menajati pe Ciuca, uite citat:

  “Pandemia de COVID-19 a condus la o deteriorare a situaţiei, iar membri ai comunităţilor evreieşti au devenit ţinte directe ale discursului instigator la ură, răspândit mai ales în mediul online, ale teoriilor conspiraţioniste şi ideologiilor radicale. Membrii acestei comunităţi se tem să poarte în public simboluri care i-ar putea identifica drept evrei, se tem să meargă la sinagogi şi se tem chiar pentru siguranţa lor. În acelaşi timp, răspunsurile statale şi societale la această situaţie sunt de multe ori calificate ca fiind slabe sau ineficiente. Este de datoria noastră să recunoaştem că este nevoie de eforturi suplimentare pentru eradicarea acestui flagel.Constatăm că, din păcate, aceste fenomene câştigă tot mai mult teren”, a spus premierul Ciuca.

  -se tem să meargă la sinagogi pe motiv de pandemie,
  pandemie de antisemitism!
  (pandetie!)
  -Ciuca trebuie intrebat IN BAZA A CE SE EXPRIMA!

 3. Toti jidanii care uràsc România,
  “LA ANU’ LA IERUSALIM” !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *