Home / Internațional / Repetiția alegerilor din California a fost deja furată

Repetiția alegerilor din California a fost deja furată

Incorect Politic
Septembrie 4, 2021

Repetiția alegerilor din California a fost deja furată

SUA și Occidentul=împuțitură groaznică. Prăbușirea totală este greu de precizat în timp, dar este sigură. Shanhai-5 și BRICS preiau întâietatea, după care va urma dominația.

Repetitia de alegeri din California a fost deja furata

Repetitia pentru alegerile guvernatoriale din California are loc oficial pe 14 septembrie, dar „Ziua alegerilor” a încetat să mai aibă sens, buletinele de vot prin corespondență au fost trimise automat de pe 16 august către fiecare alegător înregistrat . Termenul limită de înscriere a fost 30 august, dar vă puteți înregistra în continuare pentru a vota „condiționat” și puteți vota imediat, chiar până la data de 14 inclusiv.

Nu e obligatoriu ca buletinele de vot să fie primite până în „Ziua Alegerilor”. Buletinele de vot primite până pe 21 septembrie, la o săptămână după alegeri, vor fi în continuare luate in calcul. Ceea ce oferă oamenilor de la putere mult timp pentru a corecta orice „greșeli” dezvăluite de votul inițial de 14 septembrie.

De notat că un traficant de droguri a fost reținut recent în mașina cu 300 de buletine de vot furate. Poliția a găsit aceste buletine de vot nu datorită unei munci strălucite de detectiv, ci pentru că cineva a raportat că un bărbat a leșinat în vehiculul său. “Poliția lucrează cu oficialitatile pentru a se asigura ca toți alegătorii afectați de furturi sa primeasca noi buletine de vot”, a raportat Los Angeles Times.

The Times își încheie povestea cu următorul text: „Incidentul nu are legatura cu alte furturi de voturi, a spus poliția”.

E bine! Nici o șansă să se fi manipult si alte voturi. L-au prins pe creierul furturilor de buletinele de vot, care a leșinat în mașina. El trebuie să fie creierul, deoarece poliția ne spune nu s-au mai furat si alte buletine de vot. Cât de norocoși suntem că au găsit acum toate buletinele de vot furate, chiar fără să investigheze. Puteți avea încredere că poliția nu va investiga la fel de neobosit alte probleme legate de frauda la vot.

Aveam de gând să sugerez că această repetitie a alegerilor este un test de  popularitate nu pentru guvernatorul Gavin Newsom, ci pentru democrație în America – adică un test al masurii in care voința alegătorilor mai poate avea vreun efect asupra guvernului. Pe cine pacalim insa? E suficient să ne uitam la regulile pentru aceste alegeri – fereastra de vot de o lună, buletinele de vot automate prin poștă, legalitatea buletinelor de vot primite la o săptămână după ziua alegerilor, plus acel mic incident de 300 de buletine de vot furate descoperite cu totul si cu totul întâmplator – să ne dam seama că aceste alegeri au fost deja trucate.
In California democrația a fost deja testată și a eșuat – trebuie doar să așteptăm până pe 21 septembrie pentru confirmare oficială.

Scopul real al acestei repetitii a alegerilor nu are nimic de-a face cu democrația sau chiar cu Newsom. A urmarit pur și simplu să-i linisteasca pe cei din California. Le va permite liderilor statului să spună: „Ați avut șansa de a vota și uite că am câștigat! Deci, stati linistiti si urmati-ne in continuare ordinele. ”

În cele din urmă, aceste alegeri vor testa dacă americanii accepta o dictatură.

America a avut testul preliminar după alegerile din noiembrie 2020 și, în general, am eșuat. Cei mai buni dintre noi au mers să protesteze la Washington, dar acum mulți dintre cei care au făcut-o sunt deținuți într-o închisoare deosebit de barbară în care niciun senator republican și nenumărați congresmani republicani nu ridică un deget pentru a-i ajuta. Pentru cei care traiesc din organizarea alegerilor acest rezultat este foarte încurajator: înșelăciunea din 2020 a fost atât de flagrantă încât nici ei nu s-au așteptat să le mearga. Dar le-a mers. Așa că acum o pot amplifica și mai mult. De la neconditionatul vot prin poștă trecem la buletinele de vot trimise tuturor alegătorilor prin posta electronica: Voilà, California.

Mulți dintre prietenii mei – oameni de treaba – au acceptat alegerile din 2020, deoarece credeau că, deși puțin probabil, erau cel puțin plauzibile. Și este mult mai reconfortant să crezi că candidatul tău a pierdut, decât să crezi că votul tău nu are sens. Mulți americani – poate chiar cei mai mulți – vor continua să creadă că alegerile noastre sunt libere și corecte atât timp cât pot. Dă-le chiar și o felie de speranță, un pai de care sa-si lege credință în integritatea alegerilor și se vor agata de el.

Dar ce se întâmplă când voința alegătorilor diferă atât de mult de cea a clasei conducătoare încât alegerile devin cu totul neplauzibile? Ce se întâmplă când, în câteva săptămâni, ne spun că oamenii din California si-au spus cuvantul și, deși erau gata sa n-o faca, au optat pentru rămanerea la carma a guvernatorului care nu poate ține in functiune reteaua de energie electrica? Ce se întâmplă când ne spun că alegătorii au respins „fața neagră a supremației albe”?

Politicienii din California și-au pus deja pariul. Ce se întâmplă când furăm alegeri? Au pariat: Nimic. Nu se întâmplă absolut nimic. Politicienii și agenții politici din Washington și din întreaga țară urmăresc – sa vada nu rezultatele, ci sa vada cum reacționăm noi la rezultate. Suntem dispuși să acceptăm democrația doar cu numele? Eu votez nu.

3 comments

 1. : … -Anterior „alegerilor din 2020”, am postat în pagina d-lui Prof. Ion Coja, un „comentariu / mesaj subliminal”, …
  privitor la „unele probleme la care trebuie /(trebuia), să se aștepte” și pentru care trebuia să se pregătească „d-l Trump -veritabilă personalitate,
  tipic americană”,
  „mesajul conținand o implicită ipostază /(exemplu), în oglindă”, …potrivit „videoclipului”: https://www.youtube.com/watch?v=ZhZkpiFeqNo , …
  dar care „a fost cenzurat”.
  = Cu stimă. -„Mesia”.

 2. “https://www.youtube.com/watch?v=ZhZkpiFeqNo”

  Ia uite că mai sunt și alții pasionați de muzică. În orice caz, când a fost America democrație? Confiscarea aurului din 1933 seamănă a democrație? Trimiterea cu forța a americanilor ca să lupte în războaiele mondiale, războiul din Coreea, războiul din Vietnam etc. seamănă a democrație? Iar alegerile din America se fură de foarte multă vreme; cine vrea detalii poate să intre la https://stallman.org și să dea o căutare după “electronic voting” (de preferință cu ghilimele).

 3. “I tell you, freedom and human rights in America are doomed. The U.S. government will lead the American people in – and the West in general – into an unbearable hell and a choking life.”
  – Osama bin Laden, October 2001, as reported by CNN

  https://www.cnn.com/2002/US/01/31/gen.binladen.interview/index.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *