Home / Actualitate / Relații Homosexuale într-un Sediu PSD

Relații Homosexuale într-un Sediu PSD

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 26, 2018

Vlad Oprea, președintele PSD Titu, a fost prins în timp ce era sodomizat de Andrei Neagu, președintele Tineretului Social-Democrat Titu.

Aparent n-au avut răbdare până acasă și s-au pulit chiar în sediul partidului.

Capital:

 O publicație locală susține că președintele PSD Titu, Vlad Oprea, ar fi fost surprins de un coleg, în sediul partidului, întreținând relații intime cu Andrei Neagu, președintele Tineretului Social-Democrat Titu.

Relații Homosexuale într-un Sediu PSDAndrei Neagu

 Acesta din urmă ar fi de profesie mecanic de locomotivă. Jurnaliştii de la dambovitanews.ro amintesc faptul că Oprea ar fi unul dintre protejaţii lui Adrian Ţuţuianu, membru important în ierarhia PSD.

„În zi de sărbătoare, peste locuitorii oraşului Titu  o veste ca un trăznet s-a propagat cu o viteză uimitoare, la toţi enoriaşii ortodocşi ce în această sfântă zi de duminică se întorceau de la slujbă: VLAD OPREA preşedintele PSD TITU a fost prins, în flagrant, întreţinând relaţii sexuale cu un bărbat!

Toată această oribilă scenă s-ar fi petrecut chiar în sediul PSD Titu, unde domnul Vlad Oprea are un birou în calitate de preşedinte al organizaţiei locale a PSD Titu şi ar fi fost surprinsă chiar de către un coleg de partid, care l-a găsit pe Vlad Oprea cu chiloţii în vine, iar la spatele său se afla…. Preşedintele TSD TITU – ANDREI NEAGU.

Prins în fapt, domnul Oprea Vlad i-a recunoscut colegului său că  este pederast şi că de aproximativ un an de zile se iubeşte cu subordonatul său politic Andrei Neagu, preşedinte al tineretului social democrat de la Titu, funcţie pe care tânărul cfr-ist a ajuns să o ocupe cu sprijinul iubitului său Vlad Oprea.

Dacă mai avea cineva dubii cum că PSD ar fi un partid “conservator” care ține la “valorile tradiționale” ar trebui să revină la realitate. Pe lângă acest scandal, PSD mereu votează pentru politicile progresiste de la Bruxelles.

PSD a propus prin Liviu Dragnea un proiect pentru parteneriatul civil, chiar înainte de votul de pe 6-7 octombrie.

PSD a susținut proiectul de reeducare a profesorilor și a părinților.

PSD susține instituția teroristă CNCD care este finanțată din bani publici și are contract cu ACCEPT, un ONG pro-homosexuali.

Lista poate continua.

În acest context se explică şi rezultatul extrem de slab care s-a obţinut la Titu, la Referendumul Pentru Familie, având în vedre că PNL nu s-a implicat, iar preşedintele PSD Titu este bulangiu… şi nu doar el, ci şi preşedintele TSD Titu-Andrei Neagu, tânăr cu care Oprea Vlad se zvoneşte că vrea să meargă într-o ţară din vestul Europei pentru  a-şi oficializa relaţia de iubire”, au scris jurnaliştii de la dambovitanews.ro.

Capital.ro a încercat sa-l contacteze pe Vlad Oprea, dar din păcate nu am obţinut niciun fel de reacţie pe subiect.

UPDATE! Ulterior, Vlad Oprea a reacţionat pe facebook:

„Referitor la mizeriile scrise despre mine pe un site local de către un individ cu reale probleme psihice,care e ba ziarist, ba e la arest, ba candidat la preşedenţia PNL Dâmboviţa şi care frecvent face deratizare pe la şcolile şi liceele din Titu , vă precizez că sunt nişte minciuni ordinare de care nu e străin nici primarul Oraşului Titu, care îl plăteste lunar pe acest specimen cu bani din bugetul local (conform unor contracte care există la primărie) şi îl plăteşte să scrie articole (aşa cum a mai scris), în care să mă denigreze pe mine şi pe colegii mei de la PSD!

Măcar a avut decența să nege.

 

3 comments

  1. la veridicitatea acestei stiri. In primul rand, e plina de “ar fi”-ul, modalitate de exprimare tipica manufacturilor masonice atunci cand e vorba de informatii false. In al doilea rand, nu as avea prea multa incredere intr-un individ care e implicat in operatiuni DDD (dezinsectie, dezinfectie, deratizare), care in momentul asta in Romania reprezinta una din cele mai mari amenintari la adresa sanatatii populatiei si un mod foarte facil de a face multi bani otravind Romania. E clar ca se doreste matrasirea PSD-ului, care se prea poate sa o merite cu varf si indesat. Dar de catre asemenea indivizi? Si ei ar avea de dat anumite explicatii in fata populatiei pe care o nenorocesc!

  2. Printr o circumstanta colegiala..il cunosc pe Neagu Andrei..care este ruda unui coleg..va pot spune ca baiatul asta nu are tendinte homosexuale..a avut si din cate cunosc are in prezent o relatie cu o fata de seama lui.. Cat despre cel care a lansat aceasta poveste in ziarul de care se ocupa amanta lui..cautati l pe fb si o sa vedeti cine e..
    succes

  1. Pingback: Relații Homosexuale într-un sediu PSD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *