Home / Educativ / Războiul elitelor împotriva propriilor popoare. Depopularea prin injectare

Războiul elitelor împotriva propriilor popoare. Depopularea prin injectare

H.P.
Incorect Politic
Octombrie 5, 2021

Războiul elitelor împotriva propriilor popoare Depopularea prin injectare

Războiul elitelor împotriva propriilor popoare

Depopularea prin injectare

Via HoratiuMP:

Articol de Antonin Campana, tradus din limba franceză :

Autorul, face în acest articol teribila ipoteză a depopulării prin injectare. Citind-o, vă puteți da seama că nu face această ipoteză ,,a la lejere,, trebuie să o fi întors în cap și pe față și pe dos mult timp înainte de a o formula. În cele din urmă a mers înainte și a expus-o.

Să gândim obiectiv. A gândi obiectiv înseamnă a lăsa deoparte întrebarea dacă un lucru, o acțiune, un eveniment este dorit sau nu. Desigur, uneori evenimentele se prezintă ca și cum cineva le-ar dori, dar nu contează; ceea ce contează este când ele apar. Faptul că totul se întâmplă ca și când cineva le-ar dori este secundar, este un moft, dar ceea ce trebuie să se întâmple se întâmplă.

Ceea ce contează sunt condițiile istorice. Forțele care acționează, contradicțiile, antagonismele. Cei ce ne conduc sunt marionetele nefericite propulsate de sistem sau mai bine zis de statul sistemului la un moment dat. Aceasta este aproape ultima șansă pentru capitalismul ultimului deceniu înainte de dizolvarea sa finală sub greutatea forțelor care îl depășesc.

Într-o zi sau alta, mai devreme sau mai târziu, tot la un război riscăm să ajungem și va trebui să fie război; îl vedem deja, suntem în stadiul fabricării inamicului și construirii alianțelor. Războiul intern, războiul civil intern face parte din previziunile mele și, dacă nu am nicio idee ce formă va lua, bănuiesc că este deja în plină desfășurare; acesta este exact punctul de plecare al gândului lui Campana; războiul elitei împotriva popoarelor lor.

Citiți articolul despre care vorbeam :

Într-un an, Youtube a șters 130.000 de videoclipuri care contestă „vaccinurile” împotriva Covid 19! Google tocmai a anunțat că va interzice de pe platforma sa personalități cunoscute și recunoscute, dar care se abat prea mult de la discursul oficial. Ca și cum realul nu ar exista, aflăm cu această ocazie, potrivit Google, că este greșit să spunem că „vaccinurile sunt periculoase și provoacă efecte cronice asupra sănătății”, că este greșit să spunem că „vaccinurile nu reduc bolile transmiterea sau contractarea bolilor ”sau chiar că este greșit să spunem că pot„ provoca autism, cancer sau infertilitate ”. Youtube, Google, precum și Facebook, Twitter sau Wikipedia care cenzurează mai mult decât KGB-ul sovietic au știință și cunoaștere. Ar putea arăta acest lucru profesioniștilor internaționali precum Luc Montagnier, câștigătorul Premiului Nobel pentru medicină, Robert Malone, pionier în tehnologia ARN mesager sau Mike Yeadon, cercetător și fost vicepreședinte al Pfizer, care sunt pe bună dreptate cenzurați, din moment ce „denunță toxicitatea și pericolul vaccinurilor împotriva Covid.

În prezent, nu mai este posibil, având în vedere realitățile care prevalează în Israel, Marea Britanie, Australia și chiar Franța, să afirmăm că „vaccinurile” nu reprezintă niciun pericol pentru sănătate. Nu se mai poate spune că protejează împotriva bolilor, inclusiv a formelor severe, inclusiv a morții. Nu se mai poate spune că reduc riscul transmiterii. Faptele sunt evidente, nu le mai putem nega. Refuzul dezbaterii, cenzura, falsificările rușinoase ale mass-media dovedesc caracterul lor inevitabil.

Știm acum cu siguranță că virusul este artificial și că laboratorul Wuhan (*), construit de Franța, a beneficiat la inițiativa lui Anthony Fauci (puterea americană Delfraissy 10), de la finanțarea SUA destinată aducerii virusului „câștiguri funcționale”. Amintiți-vă că scopul „câștigurilor funcției” este de a modifica un virus pentru a-l face mai patogen și mai transmisibil la om. Vorbim despre o armă biologică aici. Și cine spune armă, spune război. Macron ne-a mai spus că suntem în război: „Suntem în război”, a repetat chiar el, de șase ori într-un singur discurs. Dar care „noi”? Macron a vrut să spună că casta sa e în război cu oamenii și că virusul era o armă destinată distrugerii lor? Mi-am interzis de mult să iau în considerare posibilitatea „depopulării” organizate. Cu toate acestea, trebuie să ținem cont de mai mulți factori:

Virusul este artificial Un virus rădăcină a fost modificat pentru a-l face mai periculos pentru oameni În zona NATO și OECD aflată sub controlul SUA, observăm aceeași narațiune care provoacă anxietate asupra virusului, aceleași elemente lingvistice, aceleași refuzuri de a trata preventiv boala (vitamina D, zinc etc.), aceleași interdicții pentru aceleași medicamente. (Hidroxiclorochină, Ivermectină …), aceleași măsuri luate în același timp (îngrădiri, distanțare socială, mască, vaccinare, permis de sănătate …), aceeași cenzură media, aceleași promisiuni de a face viața un iad pentru nevaccinați …

În întreaga zonă controlată de SUA au fost luate măsuri care echivalează cu o demolare controlată a economiei, fără a ține seama de consecințele lor sociale. În toată zona aflată sub controlul Statelor Unite, s-a explicat că singura soluție, vaccinul pentru toți, cu injecție periodică de doze noi și că, atâta timp cât virusul este acolo, adică până la sfârșitul vremurilor … Cu toate acestea, politicienii care conduc state controlate de Imperiu nu pot ignora ceea ce știu, doar cercetând informațiile. Tocmai am citit, de exemplu, acest raport din Public Health England unde se pare că între 01 februarie 2021 și 12 septembrie 2021, cei nevaccinați au reprezentat aproximativ 43% dintre persoanele care au prins varianta Delta., Dar doar 28% dintre aceștia care a murit (Tabelul 5). Cu alte cuvinte, vaccinarea crește semnificativ riscul de a muri din varianta Delta!

Am citit în Jerusalem Post din 12 august 2021 că 64% din cazurile severe spitalizate sunt la dublu vaccinați. Potrivit dr. Kobi Haviv de la Spitalul Herzog din Ierusalim, 95% dintre formele severe aparțin persoanelor care au fost vaccinate de două ori! În Scoția, potrivit unui raport al Public Health Scotland din iunie 2021, 87% dintre cei care au murit au fost vaccinați. Aș putea cita alte exemple, dar acestea ar trebui să fie suficiente pentru ca guvernele noastre să oprească imediat aceste injecții de produse experimentale, a căror toxicitate provoacă și mii de decese. Cu toate acestea, nu numai că nu opresc injecțiile, ci le înmulțesc, chiar supunându-le copiilor! Ce concluzie să tragi de aici ?

Un guvern care interzice pacienților să caute tratament și medicilor să prescrie? ; De la un guvern aflat în mijlocul unei pandemii, se spune, tăia mai mult de 5.700 de paturi de spital (mai mult decât în ​​anii precedenți!)? ; A unui guvern care obligă populația să fie injectată cu produse experimentale fabricate de laboratoare condamnate în mod repetat pentru comportamentul lor criminal? ; De la un guvern care cenzurează denunțătorii? ; De la un guvern care își falsifică propriile cifre pentru a încuraja vaccinarea? ; De la un guvern care este pe deplin conștient de toxicitatea mortală a medicamentelor pe care le injectează, inclusiv la copii, dar nu îi pasă? ;

Pe scurt, al unui guvern care, pentru o boală care este de obicei puțin mai gravă decât o gripă mare, este gata să-și distrugă întreaga economie și să pună în pericol întreaga populație? Pentru a da un răspuns, trebuie înțeles că toate acestea se întâmplă în contextul unei explozii globale a populației și a deficitului de energie. Rezultatul poate fi doar o penurie larg răspândită și tulburări sociale care ar putea contesta dominația oligarhiei. Cu toate acestea, pentru a menține stabilitatea globală, ar trebui fie să creștem cantitatea de energie disponibilă, ceea ce nu este posibil, fie să reducem semnificativ populația. Mi se pare, având în vedere cele de mai sus, că oligarhia a optat hotărât pentru a doua soluție.

Antonin Campana

*Nota editorului: Știm că virusul n-a fost izolat prin testul Koch și mai știm că gripa a dispărut în proporție de peste 90%, deci logica ne îndeamnă să ne gândim că nu există virusul și că avem de a face cu o re-ambalare a gripei, o re-branduire, o redenumire a gripei comune.

9 comments

 1. Problema cu toată teoria virusului ultramega periculos e că statisticile spun altceva. Majoritatea fac forme ușoare, presupunând că virusul există. Până și Fauci recunoaște asta. “If one assumes that the number of asymptomatic or minimally symptomatic cases is several times as high as the number of reported cases, the case fatality rate may be considerably less than 1%.

  This suggests that the overall clinical consequences of Covid-19 may ultimately be more akin to those of a severe seasonal influenza (which has a case fatality rate of approximately 0.1%) or a pandemic influenza (similar to those in 1957 and 1968) rather than a disease similar to sSARS or MERS, which had case fatality rates of 9 to 10% and 36% respectively.”
  Poate vă hotărâți și voi odată pe care variantă mergeți: E o armă biologică sau Covid-19 nu există?

  • In sfarsit!
   Corect este sa se stabileasca “terenul de joc” – domeniul de referinta (siptomatologie-boala sau fiziologie-sanatate, … cuvintele si semnifictia lor.
   … ma bag si eu in vorba, nu te supara!

   “Astia” nu sint in stare sa faca arma biologica fiindca nu se dezvolta “produsul” lor, nu se inmukteste prin propriile “puteri”…. e impotent; trebuie bagat in corpul cuiva, sa-l otraveasca; au inceput cu injectiile astea geno-teraupeutice, si nu numai.

   Nefiind vreo boala noua, evident ca nu exista COVID 19- asta este deghizara (arma jidaneaswca) acelorasi afectiuni cunoscute intens meditizata pentru a inventa false motive de demolare (ce zic eu… e distrugere!) a civilizatiei albe crestine.

   In concluzie (a mea) – cat timp vorbim cu si despre sars-aila-2, co[hen]vid-19, de teste, de statisticile lor, de ipoteza pasteuriana… “jucam” pe terenul lor unde logica nu functioneaza din simplul motiv ca toata poveste descrisa de “ei” este fictiune, contrazice realitatea obiectiva -este schizofrenia “la putere” si”in actiune”!

   • Nu e vorba că nu sunt în stare.Modificări genetice se pot face chiar și la oameni cu tehnologia actuală (CRISPR). Problema e că un virus poate foarte ușor scăpa de sub control. Deci n-ar fi fost chiar atât de cretini să dea drumul unuia, pentru că s-ar fi putut produce mutații care să-i atingă și pe ei și să le omoare și lor copiii și familiile. Sau poate pur și simplu au dat drumul unui virus dar care a dat chix lamentabil, și de-asta s-au străduit ca nebunii să umfle statisticile cât au putut, și să ne țină închiși, ca să nu se vadă că de fapt nu e nimic. Personal eu înclin spre varianta inexistenței, dacă ne luăm după faptul că în particular toți “conducătorii” nu țin cont de restricțiile pe care ni le impun nouă (a se vedea petrecerile lor, ca de exemplu a lui Obama sau congresul PNL).
    Și apropo, eu sunt de acord doar pe jumătate cu ce-ai scris. Presupun că tu nu ți-ai făcut niciodată antirabicul, nu? Ăla inventat de Pasteur. Să nu amestecăm pe Pasteur cu (((Salk))) și (((Albert Bourla))) de la Pfizer.

    • Antidotul biologic nu este ceea ce e definit (“de ei”) vaccin.
     Asta e cu anti-rabicul, cu anti-veninul de sarpe, … care e un anticoagulant.

 2. Autorul spune
  “Cu toate acestea, pentru a menține stabilitatea globală, ar trebui fie să creștem cantitatea de energie disponibilă, ceea ce nu este posibil, fie să reducem semnificativ populația. Mi se pare, având în vedere cele de mai sus, că oligarhia a optat hotărât pentru a doua soluție.”

  EROARE !!!

  POTI FACE ENERGIE SI DIN APA !

  S-AU BLOCAT PATENTE FORMIDABILE DE CATRE OLIGARHII FABRICANTI PRODUCATORI DE DIVERSE FORME DE ENERGIE CA SA NU FIE AMPUTATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  STIU ASTA DE LA FIZICIENI !

 3. Recititi-l pe Orwell, profetul:

  “Fiecare grup conducator poarta razboiul impotriva propriilor sai supusi, iar scopul razboiului nu este acela de a face sau de a impiedica anexiunile teritoriale, ci de a mentine intacta structura societatii.” (G. Orwell, O mie noua sute opt zeci si patru, Polirom 2002, p. 247)

  “Dupa parerea ei, nu este niciun razboi. Rachetele care cad in fiecare zi asupra Londrei sunt lansate, probabil, de guvernul Oceaniei insusi <> ” (G. Orwell, O mie noua sute opt zeci si patru, Polirom 2002, p. 193)

  Privitor la “starea de razboi” Orwell observa magistral:
  “constiinta de a fi in stare de razboi si, deci, in continuu pericol, face ca incredintarea intregii puteri unei mici caste sa para conditia fireasca si inevitabila a supravietuirii” (G. Orwell, O mie noua sute opt zeci si patru, Polirom 2002, p. 237)

  Nu vedeti ca termenii folositi in “razboiul” cu virusul par identici cu cei folositi in “razboiul impotriva terorismului”?
  Pentru ca stapanii turmelor sa-i poata restrange drepturile pana la a-l transforma intr-un sclav, sateanul global trebuie facut cumva sa tremure izmenele pe el. S-a incercat cu “razboiul impotriva terorismului”, pornit ca urmare a “atentatelor” din 2001 (oare cine mai crede astazi varianta oficiala a SUA?).
  Daca n-a tinut povestea, s-a dat apoi liber la intrarea in Occident a milioane de arabi, in care lideri luminati precum Frau Merkel au vazut o viitoare casta a neo-iobagilor, alaturi de est-europeni.
  Impreuna cu cei impinsi de foame si nevoi, dupa cum era de asteptat, au intrat si dezaxati care au comis atentate, dar insuficiente ca sa creeze in Occident o atmosfera de teroare si “de razboi”.
  Asadar, acum suntem doar intr-o noua etapa (ce ciudat cum s-au terminat “atentatele” si “terorismul”!) a razboiului Big Brother-ului care conduce exact Oceania lui Orwell cu proprii sclavi, si se spera probabil la multi morti si pierderi in fiecare familie (de aici diferentele in zona controlata de SUA) ca sa aderam din toata inima la politica restrangerii drepturilor cetatenesti. Nu e vorba de resurse, ci de controlul maselor si de profituri.

  CUM A APARUT FLAGELUL ACESTA? Iata o intrebare pe care cetateanul global a uitat-o prea repede.
  Pentru ca daca la mijloc e o culpa/premeditare umana, atunci trebuie sa existe si vinovati pentru crime impotriva umanitatii, sanctiuni si despagubiri pentru victime si pierderi.
  Putem continua si cu alte intrebari: cum si de unde au aparut nazismul si comunismul? Cine a facut revolutia franceza si pe cea din Rusia? De ce a fost nevoie de doua razboaie mondiale pentru a se obtine actualul status-quo (o lume sinistra cu sfere de influenta luate direct din romanele lui Orwell)? De ce 5-10% din populatie detine 90-95% din averea lumii (vezi de ex. Panama Papers si noul Pandora Papers)? Etc. Cine stie, poate raspunsurile duc in aceeasi directie.
  Titi treji: iudeo-masoneria isi urmareste cu consecventa obiectivele inca din 1789: Revolutia Franceza, revolutiile din sec. al XIX-lea, Blavatski, Freud, Jung, Steiner, Guenon, Wirth, Pike si puii lor, nazismul, comunismul, razboaiele si totalitarismele sec. al. XX-lea, depravarea si imbecilizarea sociala actuala nu sunt altceva decat episoade ale unui razboi de veacuri prin care iudeo-masoneria incearca sa impuna lumii crestine viziunea sa gnostic-pagana de sorginte evreiasca.
  Iata cine este Faust-ul modern, “egregor” cum ii place sa se numeasca, personaj colectiv care lupta in continuare impotriva ordinii lui Dumnezeu si care uita mereu ca pacatul de moarte este fara de iertare.

  In vremurile ce au sa vina, amintiti-va toti si cuvintele puse profetic de Dostoievski in gura Marelui Inchizitor (de fapt, dupa cum a confirmat istoria, Big Brother-ul lui Orwell): “O, noi vom izbuti sa-i convingem ca nu vor putea ajunge cu adevarat liberi decat atunci cand vor renunta de bunavoie la libertatea lor in favoarea noastra si cand ni se vor supune cu desavarsire noua! […] Si atunci se vor dumeri pe deplin ce mult inseamna sa te supui pe veci”. (Marele Inchizitor in F.M. Dostoievski – Fratii Karamazov, Polirom 2011)

 4. articol bun pentru “martorii covidului”,
  VIRUSUL NU EXISTA!
  (ipoteza wuhan e doar in sustinerea existentei,diversiune;
  tratamentul miracol cu ivermectina -diversiune lansata chiar de
  Patricia Ann Conrad, mana dreapta a lui Fauci,ascunsa in mod oficial
  drept “Patricia L. Conrad, Special Assistant to the Director”)
  -“vaccinul” e altceva SI CAUZEAZA BOLI!

 5. Catre nota editorului: “virusul” nu a existat niciodata (ai si autopsiile ca argument), TOTUL este o operatiune psihologica planificata de cel putin 100 de ani.
  Cand vad “articole” in care se scrie de “tratament” covid vad ignoranta. Ca sa fiu diplomat si sa nu zic prostie. Tratament pentru ceva ce nu exista??? Au fost multi “inteligenti” care, la primii muci din nas au luat “tratament” si la cateva saptamani au crapat! Acolo e prostia absoluta!

  Hiv/sida, sarscov, ebola, boala vacii nebune, gripa porcina etc etc sunt la fel de “reale” ca si covidul. Totul e un film, prezentat ca realitate: canalul HBO s-a mixat cu cele de “stiri”. Totul e in mintea noastra, in realitate nu e niciun virus, virusache, care, apropo, este o secta, virusii nu sunt agenti patogeni, nu sunt contagiosi pt ca sunt exozomi, secretii de proteine moarte in urma detoxifierii corpului, iar racelile nu se dau si nu se iau, raceala SE FACE DOAR ATUNCI CAND ORGANISMUL ARE NEVOIE DE DETOX, iar orice om care ia pastile pe perioada racelii greseste, ca-i da in cap procedeului in care organismul se curata. Virusologia este, de asemenea, la fel de reala cum e covidul, sience fiction pe paine, este o secta si este la fel de reala ca hiv/sida sau ca incalzirea globala, clmate change, suprapopulatie (“greta how dare you”), “build back better” etc etc.

  Mintea noastra este intr-o inchisoare a mintii, iar tot ce stim despre viata raportat la sistemul care ne-a spalat creierul (societate, mediul inconjurator, istorie, sanatate, stiinta, tehnologie etc etc etc) este o ILUZIE facuta sa para realitate, cand, de fapt, potentialul nostru de viata este cu totul si cu totul altul. Totul este o minciuna, de la “virusi” inchipuiti si pana la certificatul de nastere (sau bombele atomice) (tu esti un om de paie, o persoana cu un CNP, un cod de bare inca din ziua in care te-ai nascut, zi in care parintii tai au semnat in locul tau si din suveran te-au transfornat intr-o persoana care este detinuta de un sistem mafiot al bancherilor ce conduc lumea. Tu de ce crezi ca politia sau oricare templieri de-ai sistemului au dreptul sa-ti dea un pulan in cap ori de cate ori doresc ei?) si heliocentrismul, “stiinta” sience-fiction prezentata ca realitate, avand ca scop eliminarea creatorului din ecuatie si dezumanizarea omului.

  Totul este o iluzie, suntem nascuti intr-un sistem mafiot meschin si perfid creat pana la cel mai mic detaliu, fara nici cea mai mica legatura cu potentialul nostru de viata de fiinte divine si suverane care ne nastem, totul este o operatiune psihologica, o inchisoare a mintii, iar razboiul silentios de astazi care abia a trecut de faza introducerii si instaurarii calului troian numit covid reprezinta faza asteptata de oculta mondiala de generatii intregi, bine ai venit in marea resetare si noua ordine mondiala!
  Suntem prea prosti si prea mici si este deja prea tarziu ca sa mai putem face ceva, am acceptat falsa pandemie (din martie 2020 am spus ca atata timp cat se crede in virusi nu ne vom elibera niciodata!!!), criza dorita a fost declansata, urmeaza criza economica (evident, tot indusa, totul este un spectacol de proportii inimaginabile iar cine se va opune va avea bocancul pe cap sau va fi ucis, vor face ORICE pentru aceasta “oportunitate” a instaurarii NWO – Klaus Schwab a spus-o pe fata), propagabda intensa de incalziri globale, suprapopulatia omenirii care – chipurile – secatuieste planeta, colaps financiar global, ABOLIREA PROPRIETATILOR si sclavism absolut (credit score) monitorizat prin AI si 5G/6G/7G. Apoi, naiba stie, probabil ceea ce scrie pe Georgia Guidestones.

  Cand le spuneam anul trecut imbotnitatilor cu care interactionam ca fara “pasaport de vax covid” nu vei mai putea calatori, cumpara sau vinde, se uitau la mine ca la urs, ca la un nebun, un adept al “teoriei conspiratiei”. Asa si acum, tot ce scriu aici este de asemenea o “teorie a conspiratiei”, nu ma bagati in seama, eu sunt nebun, iar in contextul actual, daca esti nebun inseamna ca esti pe drumul cel bun, drumul adevarului inconfortabil (versus cel al minciunilor confortabile distrugatoare de viata), iar ADEVARUL, CHIAR DACA NU IL VA MAI CREDE NIMENI, EL NU SE VA SCHIMBA NICIODATA!

  Esti in The Matrix, ai avut 2 sanse sa nu permiti instalarea calului troian numit covid, prima sansa a fost sa nu porti botnita, dar ai fost un cretin sau un om slab si ai purtat-o, ai ingurgitat propaganda virusului imaginar. Iar a doua sansa inca mai exista: cu orice pret, repet, CU ORICE PRET, inclusiv pretul de a muri de foame, sa nu te testezi si sa nu te vaxezi NICIODATA!!! Iar testul, doar asa, ca idee comica, daca tot porti botnita si te distantezi deoarece “virusul” ucigas e foarte contagios, pentru ce gatu` ma-sii iti baga un baț in creier?? Gandeste ca nu doare, testarea e juma` de vax.

  Abolirea proprietatilor o vor face legal pentru ca (pe langa faptul ca pamantul nu este un glob si nu se invarte) cea mai mare farsa a omenirii este ca odata ce noi avem un CNP, ei au drept complet asupra persoanei care ne reprezinta (nu suntem fiinte vii libere, suntem sclavi ai bancherilor care conduc lumea, suntem oameni de paie, fix la fel cum vacile dintr-o ferma au cod de bare transat pe piele sau eticheta capsata pe ureche).
  De ce credeti ca tot sistemul judiciar tace mâlc cu privire la plandemie, stari de alerta si stari de urgenta, covizi inchipuiti, conditionari abuzive, botnite etc etc – TOATE fara baza legala? Pentru ca ei STIU bine ca orice om cu CNP este un sclav al sistemului, iar asa cum toata planeta s-a supus acestei false pandemii, tot la fel de bine s-a supus scamatoriei certificatului de nastere si al persoanei CNP, smecherie lansata incepand cu anul 1868. Pana atunci, omul erau suveran si liber, daca va uitati inclusiv la filme western clasice, oamenii isi reglau conturile prin dueluri cu pistoale de fata cu șeriful, perfect legal. Fa asta astazi in fata politistului.
  De ce crezi ca purtarea cenuturii in masina este obligatorie, crezi ca le pasa de viata ta? Nu, le pasa de persoana CNP, pentru ca sclavul om de paie care te reprezinta in raport cu sistemul ESTE LA BURSA DE ACTIUNI A MARILOR BANCHERI CARE CONDUC LUMEA!!!

  Ciparea va veni si ea, toti scavii obedienti care vor accepta vaxul, la momentul oportun, vor fi fortati sa nu se mai logheze cu telefonul ci cu cipul, pentru ca telefonul nu va mai reprezenta “siguranta”. De ce credeti ca Android-ul este gratuit pt orice producator de telefoane si de ce credeti ca au ajuns atat de ieftine incat si un aurolac are un smartphone? De ce aplicatiile sunt gratuite, inclusiv GPS-ul? Cum domne?, GPS-ul, tehnologia militara care se conecteaza la SATELITI este pe degeaba? Chiar asa (ca de fapt e tehnologie terestra este alta discutie, dar procepi ideea)? Cine e destept, nu foloseste smartphone pentru ca stie ca acesta este o unealta de baza a instaurarii NWO.

  Personal, CU PRETUL VIETII MELE, nu ma voi “testa” sau “vaxa” niciodata!!!

  Apropo, vaccinurile, au fost, sunt si vor fi pt totdeauna sterilizare, depopulare, alterarea sistemului imunitar iremediabil si PE VIATA, inclusiv moarte subita. Dar cu vaxul actual (si cele ce vor urma), vaccinul a atins si va atinge cote fara precedent, de la depopulare, pana la ingrediente in vederea zombificarii sclavilor cu CNP, toti cei din afara cercului maestrilor care stapanesc PLANeta Pamant. Adica 99% din populatia omenirii!

  In acest moment, scapa cine poate, iar daca guvernul, politia, jandarmeria, medicii criminali, sistemul judiciar, sefii corporatiilor si toti cei implicati au instaurat calul troian numit covid si ar trebui bagati toti la puscarie, acum trebuie sa belim ochii la cei de langa noi, la covidizatii idioti utili care s-au vaxat si la cei care vor ceda si ei in fata propagandei si presinii si sa nu ne lasam trasi in mocirla acestor oameni slabi si fara minte care au (si vor fi) stampilat si validat instaurarea falsei pandemii, care va fi doar un preambul al acestui razboi silentios in care deja ne aflam! Mergeti pe langa turma si nu prin turma, iar daca vor fi (si vor fi) proteste REALE (pana acum au fost o gluma de “proteste”, alea au fost vrajeala pe banda rulanta, un teatru de papusi) sa actionam cu spirit dacic!!!

  Am vrut sa scriu doar o propozitie, dar a fost mult mai mult. In ziua de astazi, pt ca a trecut atata timp de plandemie, botnita este simbolul prostiei, iar covidul este un test iQ. Cine are cap, il trece, cine nu, e covidizat. Nu ca testele iQ ar fi ceva de capul lor, dar doar asa, ca analogie. Cu alte cuvinte, numai prostii mai cred in existenta virusului inchipuit care deja e telenovela: valul 4,5,6 etc, aka sezonul 4,5,6 etc Nu mai spun ca pe timp de vara isi ia vacanta.

  World economic forum (666 in logo) ne va mai pregati o “surpriza”: cybercovid.
  Eu zic ca Internetul de astazi va fi istorie, va fi si asta “resetat”. Vor urma si “caderi de electricitate” si alte sisteme – chipurile – ancorate netului. etc etc. Totul pt ca NU am fost in stare SA NU PUNEM BOTNITA LA BOT!!!!
  INCA mai avem o sansa: cu pretul vietii, sa nu ne vaxam, eu, unul, asta voi face!!! Eu stiu ce inseamna foamea, m-am antrenat pt asta, e timpul sa o faci si tu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.