Home / Problema Țigănească / Puterea Romilor – Noul Strigăt al Țiganilor Extremiști

Puterea Romilor – Noul Strigăt al Țiganilor Extremiști

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 25, 2019

La secunda șapte strigă “Puterea romilor!”

Țiganii, o masă de manevră electorală veșnic folosită de politicieni pentru a înclina balanța, au început să se organizeze.

Să fim seriosi, cine crede că țiganii se organizează ei singuri? LOL

Defapt un ONG a preluat sarcina de a manevra țiganii într-o anumită direcție, iar candidați din USR+ și-au declarat susținerea pentru șatră, ignorând incapacitatea lor de a se integra în societatea românească demonstrată de-a lungul a două secole.

Câte povești ai auzit despre țigani mutați la oraș pe vremea lui Ceaușescu, puși în apartamente din blocuri în care au făcut foc și și-au dus calul pe balcon.

Sau cum în zonele unde și-au clădit colibe insalubre statul a decis să le construiască barăci sau case sociale, pe care ei apoi le-au demontat și au reconstruit colibele.

O societate europeană sănătoasă se menține prin muncă, însă de câte ori ai auzit țigani spunând că ei nu muncesc că nu au chef sau că se îmbolnăvesc dacă muncesc?

S-o spunem pe șleau, Aresel nu poate și nici nu dorește să integreze țiganii în societate. Ei urmăresc polarizarea prin aplicarea teoriilor neomarxiste în care o minoritate este prezentată ca oprimată și este încurajată să manifeste împotriva majorității.

Priviți-le pagina de facebook, dați o geană peste știrile despre ei, veți vedea aceeași retorică menită să învrăjbească populația.

E interesant faptul că dacă strigi puterea albilor ești acuzat de rasism, dar puterea romilor e koșer.

Iată ce spune Aresel, via CaleaEuropeană:

”Putere romilor!” este mesajul central al campaniei #Aresel! #Ajunge!, ce se va desfășura în timpul campaniei electorale pentru europarlamentare”.

Iată ce mai spun în public:

Mesajul de mai sus e corect, țiganii nu sunt țapi ispășitori, ci sunt, ca jidanii, paraziții Europei și ai omenirii.

7 comments

 1. Cine este in spatele acestui “Aresel”? Nu cumva tot niste evrei care comploteaza contra romanilor prin comunitatile lor din fiecare oras si federatia lor de la Bucuresti? In Romania este razboi de 29 de ani.

 2. romofobie? astia chiar cred ca o sa prinda cacatul asta la noi?

 3. sigur este vorba despre jidani!

 4. Cum sa se integreze daca-si tin copiii 12 ore pe zi la cersit in loc sa-i trimita la scoala, le iau banii si-i tin nemancati de i-a filmat BBC-ul scormonind in gunoaie dupa mancare , cum sa se integreze cand parintii acestor copiii cersetori isi construiesc castele cu turnulete din aceste abuzuri nemernice asupra propriilor progenituri ?
  Bineinteles ca globalistii ii vor folosi drept masa de manevra pentru proiectul lui Kalergi !!!
  Cumparand guvernele diverselor tari care tin tiganii pe pensii sociale in vreo 5 tari simultan, asa cum semnaleaza BBC ul in documentarele sale – cele mai bune deja sterse .
  Intr-un astfel de documentar BBC , reporterul lor intreba un bulibasa dintr-un sat plin de castele cu turnulete , cu gustul cel mai tiganesc – mi-a spus un martor ocular ca unii au si tronuri de aur in interior – l-a intrebat reporterul:
  -Dece-ti chinui copiii cu 12 ore pe zi la cersit (pe toate anotimpurile ! si copii de 5-6-7 ani filmati de BBC ! ) in loc sa-i trimiti la scoala sa castige o paine cinstita si demna cand cresc mari ?
  – Pentru ca asa am trait noi de 2.000 de ani si n-o sa ne schimbam taman acum . Asa vom trai si in continuare !!!
  I-a raspuns bulibasa cu acelasi tupeu autoadmirativ cu care ne sfideaza si tiganii din fotografiile in care cer ajutoare si asistenta sociala pentru care nu fac nimic ca sa le merite .
  Acesta este parazitism in stare pura
  Din pacate exista si un procent doar foarte mic care traieste din munca proprie . In cel mai bun caz 15%.
  Acesta ar trebui folosit de diversele state pentru a organiza integrarea tiganilor in societate , dar fara sa le dizolvi clanurile criminale acest lucru nu este posibil !

 5. Bravo lor ca isi dau seama de puterea lor, chiar vreau sa vad cum o sa fie tara cand ei o sa ajunga 1/3 poate chiar mai mult din populatia tarii. Mai stie cineva cand se intampla lucrul asta? Parca studiul din 98 zicea prin jurul anului 2050 o sa ajunga la numarul ala sau le-a mai scazut din fertilitate? Eh, nu mai conteaza sper sa prind perioada aceea minunata.

 6. Dece feliciti mereu criminalii ?
  Esti mereu pe dos !
  Dece ?

 7. Mai sunt si astia de la Asociatia E-Romnja acum. de ex https://www.youtube.com/watch?v=BhnFdnpNs1g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *