Home / Actualitate / Proiect de Lege: Închisoare Pentru “Antițigănism”

Proiect de Lege: Închisoare Pentru “Antițigănism”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 7, 2019

Închisoare Pentru "Antițigănism"

Au luat copy-paste din legea împotriva “antisemitismului”.

Politicienii noștri nu sunt deloc originali.

Dar nu e de mirare. Cât de creative pot fi niște cozi de topor?

(H)adevărul:

Mai mulţi deputaţi PSD şi minorităţi au depus, în Parlament, un proiect legislativ care prevede stabilirea unor măsuri pentru prevenirea şi combaterea antiţigănismului, mai exact pedepse cu închisoarea de la 3 luni la 10 ani.

Prezenta lege are ca scop stabilirea unor măsuri pentru prevenirea şi combaterea antiţigănismului. Fapta persoanei de a promova, în public, în orice mod, idei, concepţii sau doctrine antiţigăniste se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani şi interzicerea unor drepturi.

Distribuirea sau punerea la dispoziţia publicului, prin orice mijloace, de ştiri şi informaţii, materiale antiţigăniste constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la un an la 5 ani.

Punerea la dispoziția publicului de știri și informații se pedepsește cu închisoarea? Vă dați seama ce ați citit?

La revedere presă alternativă, adio postări pe facebook, saionara știri despre bătăi cu topoare în Craiova.

Confecţionarea, vânzarea, răspândirea, precum şi deţinerea în vederea răspândirii de simboluri antiţigăniste se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 3 ani şi interzicerea unor drepturi.

Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi utilizarea în public a simbolurilor antiţigăniste”, prevede proiectul legislativ, arată mediafax.ro. Totodată, „nu constituie infracţiune dacă vânzarea de simboluri atiţigăniste este săvârşită în interesul artei sau ştiinţei, cercetării ori educaţiei sau în scopul dezbaterii unor aspecte de interes public”.

„Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi, iniţierea sau constituirea unei organizaţii cu caracter antiţigănist, aderarea sau sprijinirea, sub orice formă, a unui astfel de grup”, se mai arată în proiectul de lege depus de mai mulţi deputaţi PSD şi minorităţi. Iniţiatorii motivează că această propunere legislatvă este necesară deoarece doctrinele anti-rome nu au putut fi combătute prin actuala legislaţie.

Pe lângă faptul că legea e anticonstituțională (ca și celelalte 3 legi antiromânești, oug 31/2002, legea 217/2015, legea vexler) chiar sunt curios cine va îndrăzni să o aplice.

Până și polițiștii sunt “antițiganiști”.

Orice om sănătos, când e printre țigani, nu stă relaxat.

Închisoare Pentru "Antițigănism"

Vreau să văd cine îndrăznește să aresteze oameni ca pe vremea comuniștilor pentru că postează materiale antițigăniste și pun știri la dispoziția publicului.  Numele celor care îndrăznesc să facă asta vor fi făcute publice. Și nu doar numele.

Mai sunt curios de o treabă.

Dacă încalci toate cele trei (acum patru) legi, se cumulează pedepsele? 12 ani de pârnaie pentru o memă antițigănistă?

Antiromânisme la Europa Liberă

Sunt recunoscător pentru sfaturile primite de la juriști și de la prieteni care îmi spun să am mai multă grijă ce postez, să fiu precaut cu exprimarea, etc.. Legile acestea nu pot fi aplicate, ar însemna autodistrugerea sistemului într-un timp record.

Orice iluzie de justiție dispare în momentul în care arestezi tineri pentru meme. În România nu merge ca în Occident, cel puțin încă două decenii, deoarece mulți români în viață astăzi țin minte cum a fost când venea duba să te aresteze pentru că ziceai nasoale de Ceaușescu. Acei români încă sunt în putere și nu vor sta să-si vadă copiii întemnițați că au scris “muie la țigani” pe net.

Așa că nu lăsați acest proiect de lege să vă descurajeze; e un bluff, o cacealma.

Nu contează că ai postat imaginea cu marșul legionar, salutul roman, zvastica sau o poză cu Hitler. Ești tânăr, n-ai furat, n-ai dat în cap, pur și simplu nu pot să te condamne pentru o glumă pe internet, o memă sau o opinie rasistă.

În cel mai rău caz o să găsească pe cineva care mai are ceva pe lângă pentru a de un exemplu în speranța că acest lucru îi va speria pe restul și îi va determina să se autocenzureze. Asta urmăresc prin legile de genul acesta, să te autocenzurezi, să-ți fie frică să vorbești liber, să gândești liber.

Sunt disperați. Schimbarea culturală care a început nu mai poate fi oprită.

Sistemul se bazează pe condiționarea omului din școală. Acest lucru nu mai poate fi realizat.

Grație internetului, elevii au acces la adevăr de la o vârstă fragedă. Am povestit cu foarte mulți dintre voi cu vârste între 12-19 ani, e limpede că nu mai puteți fi îndoctrinați de propaganda holocaustică, nu visați toleranță sinucigașă, nu credeți în mitul egalității și v-ați convins că democrația este o iluzie. V-ați deșteptat devreme din somnul cel de moarte, deșteptându-i pe alții la rândul vostru.

Nu sunteți puțini. Stăpânii s-au speriat de faptul că creșteți având mintea liberă și deveniți tot mai puternici. De aceea dau legile acestea, să oprească trezirea națională.

Rețineți acest lucru: le este frică de voi.

Știind asta, nu aveți de ce să dați în spate.

Mergeți înainte, cu curaj, continuați să memați și să administrați pastila Adevărului.

 

 

 

7 comments

 1. Cuvantul tigan e antitiganism?

 2. Buna intrebare!!! :-))

 3. Dati numele senatorilor si derutatilor care au prpus o asemenea lege. Poate ii cunoastem si ii putem lua la intrebari cand vin dupa voturi.

 4. Militaru Vasilică

  Anti – ȚIGĂNISME, presupune ca cei care se simt vizați să se declare țigani și nu rromi. Este primul lucru bun pentru România. Dacă țiganii își adjudecă apartenența la etnie, trebuie să fie un lucru probat anterior acțiunii anti – țigănești. Când îi spun unui țigan, nedeclarat printr-un act oficial țigan, că este ciorditor nu poate fi anti – țigănism. De unde să știi că el este țigan??? În aceste condiții vom introduce LEGEA anti – ROMÂNISMULUI, iar expresiile “românul este prost” sau “românul este laș” sau “românul este hoț” să fie condamnate. Deja ne putem considera o etnie minoritară în România dar și în Europa.Cum să nu ai voie să spui că “etnici evrei au comis crime în masă pe teritoriul României” când evreii afirmă că “românii au produs Holocaust” în România??? Mulțumim evreilor și țiganilor pentru idee. O vom pune în aplicare.

 5. Parintele Nicole Steinhardt, marele om de cultura, a facut cea mai adevarata descriere a neamului tigănesc:

  „Printre țigani. Rasismul este o demență, dar – cum să spun? – nerasismul, contestarea unor rase deosebite, fiecare cu însușirile ei, este o nerozie.
  Sunt mai ales certăreți, rostul vieții lor e gâlceavă, harță: gălăgioși; fără de larmă și tărăboi se asfixiază și pier; pângăritori, au un dar neîntrecut de a terfeli totul; mincinoși, mințim cu toții, dar idealizăm realul, la ei e altfel, ca la antimaterie.
  Și găsesc de cuviință să-și întărească minciunile cu jurăminte grele: să-mi sară ochii, să-mi moară mama, să fiu nebun.
  Și nu le poți intra în voie. Oricât de frumos le vorbești: orice umilință, orice fățărnicie: deopotrivă de inutile.
  Leneși, urăsc pe cine le cere un efort, o lene îndărătnică, violentă ca instinctul de conservare. Și nu pot bea în cârciumi, numai afară pe stradă, cu sticlele înșirate alături și puradeii roată; o maidanofilie, un exhibiționism, o nostalgie a bâlciului; și un jind al ocării, țipetelor, poalelor date peste cap. Spurcăciunea. Dracul sordid, dracul poltron, dracul țopăitor.
  Cărora Coșbuc le-a găsit nume atât de potrivite și care-n infern își fac din cur o goarnă”(Nicolae Steinhardt – Wikipedia)

Leave a Reply

Your email address will not be published.