Home / Chestiunea Jidănească / Prizonierul politic Alfred Schaefer a fost eliberat din ȋnchisoarea Landsberg am Lech, ȋn ziua de 1 Iulie 2022

Prizonierul politic Alfred Schaefer a fost eliberat din ȋnchisoarea Landsberg am Lech, ȋn ziua de 1 Iulie 2022

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iulie 2, 2022

Prizonierul politic Alfred Schaefer a fost eliberat din ȋnchisoarea Landsberg am Lech, ȋn ziua de 1 Iulie 2022

Prizonierul politic Alfred Schaefer a fost eliberat din ȋnchisoarea Landsberg am Lech, ȋn ziua de 1 Iulie 2022

Preluat de pe Telegram, comentarii la STRATINFO.

Cu 2000 de ani în urmā, pe culmea muntelui Golgota era rāstignit Hristos. Autorii crucificārii nu s-au mulţumit cu chinurile morţii pe cruce ci, plini de trufie, i-au zis în batjocurā, râzându-i în faţā:-„Tu, care strici templul si-l zideşti la loc în 3 zile, mântuieşte-te pe Tine Însuţi. Daca esti Fiul lui Dumnezeu, coboara-Te de pe cruce”.

Aceeaşi sectā ȋn zilele noastre, continuā teroarea talmudicā prin deschiderea unui nou front de suprimare a dizidenților , scopul lor mişelesc este să ramână ȋn istorie doar adevārurile ticluite de cālāul sionist.

Pe aceeaşi cale distructivā, națiunile au intrat ȋn vortexul dizolvant al dictaturii ZOG, creând victime pe tot mapamondul, printre care şi prizonierul politic Alfred Schaefer, recent eliberat din ȋnchisoare, Vineri, dimineața, 1 Iulie 2022.

Trustul plutocratic al jidanilor l-a condamnat pe dl.Schaefer la 4 ani de temnițā grea în Germania, începând din iulie 2018, pentru „incitare la ură“, pentru delict de opinie sau nesupunere civicā in numele „Holocaustului“, demascarea steagului fals al jidanilor, organizat asupra Americii din 11 septembrie 2001 şi un discurs pe care l-a ținut la un miting din februarie 2017 în Germania, orașul Dresda.

Autoritatile germane l- au eliberat după patru ani din închisoarea Landsberg am Lech.

Negarea holocaustului în Germania se pedepsește până la 5 ani de închisoare.

Cazul domnului Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu. Din nefericire pentru România, brațul de fier al sionismului internaţional s-a extins cu acelaşi metode, prin Polția Gândirii Elie Weisel, prigoana dizidenţilor incomozi sistemului minciunii şi circului, a cāpātat forme de represiune stalinistā, prin ȋncarcerarea iar ulterior Curtea de Apel Bucureşti a decis să renunțe la pedepsirea domnului Colonel rtg. Vasile I. Zărnescu.

Curajul şi sacrificiul domnului Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu și a domnului Alfred Schaefer are menirea sā trezeascā din amorțire energiile naționaliștilor români, transmițând un mesaj de continuitate şi de luptā ȋmpotriva nelegiuirilor neamului românesc. Bine ai revenit acasă Alfred!

4 comments

 1. Statul National Legionar

  Să ții un om ani de zile în pușcărie pentru simpla exprimare a unei opinii! Dacă noi le-am face acestă ticăloșie evreilor sau în general progresiștilor ar fi apocalipsa. Un scandal de nedescris. În schimb, ei au voie să bage naționaliști la pușcărie oricând și pentru orice motiv. Mizerabil!

 2. N-am reusit niciodata cum de un om a fost condamnat { IN GERMANIA ANILOR 2000 ??? } pentru niste cuvinte rostite la o intrunire PRIVATA a dreptei . O intalnire privata care a avut loc intr-o sala inchiriata la modul onest si unde au participat zeci de oameni ce au pareri de dreapta , oameni veniti din Spania , USA, Italia , UK , Franta , ROMANIA chiar si…Rusia .Si de fapt ce s e pretinde-a fi spus ? A spus , nu ca holocaustul n-ar fi existat ci ca , acesta a fost sustinut de catre guvernele tuturor tarilor care la vremea aceea incriminau acest fapt inclusiv de catre Germania care pedepsea cu 5 ani de inchisoare delictul de-a nu fi de parerile lor . Stiu ce spun , nu de alta dar v am fost in acea sala invitat de catre un bun amic , fiul unui fost membru al Legiunii Arhanghelilor Mihail si Gavrila , dl. profesor Codreanu Constantin omul care-a preferat sa stea in aeroportul Otopeni in ” tara nimanui ” decat sa nu-i mai fie permis accesul in Germania . Poate v-amintiti episodul …Dl. Colonel Zarnescu in schimb , aici a fost o manarie politica , PUSA LA CALE DIN AFARA TARII deoarece , s-a vazut si fara binoclu faptul ca multi militari chiar credeau in dovezile prezentate de catre dl. Colonel referitoare la aflarea adevarului privind holocaustul { sa nu utam ca si Romania adica…romanii au platit daune statului Israel pentru ceva ce N-A EXISTAT cel putin NU IN ROMANIA } iar politicienii se feresc ca d e foc sa supere in vreun fel ARMATA si ca atare , au incercat sa dea o atentionare celor care s-ar fi gandit sa puna mana pe arme . Pana la urma , ADEVARUL A TRIUMFAT ASA CUM VA FACE MULTI ANI DE AICI INAINTE .

  • Sa nu fim “timizi”: sa vedem lista celor arsi pentru credinta lor – ca aici se incadreaza holocaustul.
   NU EXISTA.
   Borfasii comunisti cu familiile lor precum si sabotorii, instigatorii anti-germani au fost pusi la munca sa-si castige oainea “cea de toate zilele” fiindca nu au vrut sa plece de acolo de unde profitau de bunatatea- citeste prostia! – crestinilor (fie si mai mult cultural decat spiritual).
   Majoritatea nu au vrut sa munceasca, multi au fost eliberati dupa ce au executat pedepsele LEGALE, au primit bani pentru munca, s-au casatorit si au avut copii in izolarea tip “colonie de munca”.
   De asta vezi zilnic marturii de “suporavietuitor de holocaust” – le-a priit si aui trecut de suta de ani.
   Stim exact ca sint morti din cauza de razboi, peste o suta de mii din care mare parte imbolnaviti de contaminarea bacteriana – tifos – de catre britanici, specialisti in genocid dovedit cu groaza in India si pe unde s-au intins!

   Sutele de mii de germani arsi de vii de bombele incendiare britanice la Dresda, Hamburg si alte zeci de localitati…, milioanele morti prin infometare de ocupantul american, milioanele morti la munca fortata in Rusia stalinista… toti acestia ucisi pentru ca nu au mai vrut sa fie furati si exploatati de mafia kazar[ian]a. Despre sutele de mii de femei violate de toti “aliatii” – dintre care mare parte s-au sinucis (sa nu le “faca copii” acestor spurcati!) nu prea se vorbeste…
   Acesta a fost genocidul german iar per total, prin asmutirea crestinilor contra crestinilor sub comanda talmudistilor babilonieni s-a petrecut holocaust-izarea crestinilor, peste 80 de milioane.
   Comparati urmarea unui razboi: 100.000 cu 80.000.000 – bucuria kazara pentru ce tot ei au declansat prostind si santajand “gazda” toleranta.
   Profit mare: 8.000%… continat cu pensii de “urmas” platite de Goym.
   ….
   Ei stiu foarte bine ca nu a fost pedepsita credinta lor religioasa, nici exterminarea etnica ci activitatea anti-germana, anti-creestina.
   Stiu si ca profetia holocaiustului – desi pretinsa, crezand ca vor scapa… – se va implini in realitate.
   Sa dea Dumnezeu sa traiesc sa vad asta fiindca stim: “fie voua dupa credinta voastra!”

 3. https://www.youtube-nocookie.com/embed/BiqDZlAZygU

  “Like the man arrested in Oxford for calling a police horse gay. Or the teenager arrested for calling the Church of Scientology a cult. Or the café owner arrested for displaying passages from the Bible on a TV screen. […] The charges for which Constable Savage arrested Mr Winston Kodogo of 55 Mercer Road were these: ‘Walking on the cracks in the pavement’, ‘Walking in a loud shirt in a built-up area during the hours of darkness’ and one of my favourites, ‘Walking around all over the place’. He was also arrested for ‘Urinating in a public convenience’ and ‘Looking at me in a funny way’.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.