Home / Actualitate / Priviți cum ne Defrișează Țara!

Priviți cum ne Defrișează Țara!

Incorect Politic
Mai 19, 2019

Dintr-un comentariu:

Romania, secolul XXI, anul 2019, luna mai, gara din Medias: PRIVITI CUM NE DESFRISEAZA TARA!!

https://veghepatriei.wordpress.com/2019/05/06/romania-secolul-xxi-anul-2019-luna-mai-gara-din-medias-priviti-cum-ne-desfriseaza-tara/

Priviți cum ne Defrișează Țara

Sursă foto – VeghePatriei

Păduri întregi sunt cărate în trenurile alea! Se teraformează efectiv România ca să fie mai ușor de înghițit de către globalisti!

Se creează condiții pentru dezechilibrele de mediu – inundații, tornade, alunecări de teren, ca să poată fi apoi invocată gogorița “schimbărilor climatice” pentru care noi toți am fi de vină. Foarte probabil se face în acest fel și loc pentru alte viitoare aglomerări urbane – va fi nevoie de un număr considerabil de asemenea zone de populație concentrată, dacă zona numită încă astăzi “România” se va îmbogăți cu vreo 200 de milioane de noi “români” (adică imigranți cu statut privilegiat) – cam atât estimează UE că poate suporta România Europenizată Total (că asta de acum nu pare să suporte nici măcar un mizilic de 10-20 de milioane).

La România apare peste 200 de milioane ca și capacitate de primire.

Cât despre cei care trăiesc în zonele defrișate… Ei și toți cei care mai trăiesc în zonele rurale vor fi obligați să plece în orașe, fie ele străine sau românești (așa cum s-a stabilit prin AGENDA 2021/2030), acolo unde toată lumea ajunge în stare de totală dependență față de “stat” (care dintre ele?) și sub asalt tehnologic continuu asupra sănătății fizice și psihice prin radiații electromagnetice, chimicale toxice și unde fonice masive produse de infrastructură de tip urban…

Probabil ca otravirea mediului si a populatiei din Romania e o parte esentiala in dezvoltarea durabila si sustenabila a lumii pana in 2030, altfel nu imi explic inversunarea cu care o fac. Trebuie sa facem loc celor 250 de milioane de imigranti care se vor inghesui aici. Am gasit cifra asta undeva intr-un document UE si reprezinta estimarea populatiei pe care Romania ar putea-o, teoretic, sustine, in contextul migratiei controlate. Ma indoiesc ca vor mai fi multi romani pe-aici in acele conditii.

Document UE din 2010:

https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/e-library/docs/pdf/final_report_relocation_of_refugees_en.pdf

Pagina 112

Romania – Population capacity calculated at density threshold 1000: 215,934,881

Poate ca nu am inteles eu bine…

 

5 comments

 1. Priviti cum sangele meu curge, priviti cum jidovii mi-l beu.

 2. Firma Schweighofer si tentativa de otravire cu mercur a unui fost ministru al mediului

  Fostul Ministru al Pădurilor, Doina Pană, acuza firma austriaca SCHWEIGHOFER ca a otrăvit-o cu mercur, cel mai probabil prin intermediul fostului sau sef de cabinet (trebuia sa fie si un tradator pe undeva).

  Nu ar fi chiar surprinzator, intr-o tara in care otravirea populatiei a devenit o practica banala. Se pare ca indivizii au fost foarte nerabdatori in cazul ministrului, asa ca au fortat lucrurile si i-au “imbunatatit” mancarea cu doze mari de mercur.

  https://romania30.ro/romania-otravita/
  https://www.ziardecluj.ro/exclusiv-tentativa-de-omor-schweighofer-fostul-ministru-al-padurilor-doina-pana-sustine-ca-firma-austriaca-ce-exportat-mii-de-tiruri-de-lemn-romanesc-otravit-o-cu-mercur-ncn-aflat-principalul-suspect-e-fostul-sau-sef-de-cabinet

 3. Atat de multe semnaturi degeaba?!

  Petitie pentru interzicerea prin lege a defrisarii padurilor Romaniei

  126.998 de semnaturi pana azi.

  https://www.petitieonline.com/interzice_prin_lege_defrisarea_padurilor_romaniei?a=2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *