Home / Evenimente / Prima asociație care protestează împotriva legii care “combate antițigănismul”

Prima asociație care protestează împotriva legii care “combate antițigănismul”

Incorect Politic
Iunie 1, 2021

Prima asociație care protestează împotriva legii care "combate antițigănismul"

Pentru libertate de exprimare! Împotriva tiraniei corectitudinii politice!

Via ComunitateaIdentitară:

O delegație a Comunității Identitare din Cluj-Napoca s-a deplasat la Sântana (județul Arad), unde împreună cu militanții Cetății Neamului au afișat un banner de protest împotriva așa zisei legi de combatere a antițigănismului, votată de politicienii corupți din Parlament și promulgată anul acesta de președintele Klaus Iohannis.

Scopul legii, asemeni altor legi de inspirație totalitară și antiromânești, este în mod oficial combaterea urii împotriva țiganilor. Practic legea este un atentat la libertatea de exprimare și are ca scop pedepsirea, chiar și cu închisoarea, a celor ce critică minoritatea țigănească sau pe unii membri ai acesteia. Orice țigan căruia nu îi place opinia exprimată de un român, orice ONG-ist neomarxist ce vede rasism peste tot, orice politician corupt, va putea face plângere penală oricui are de spus ceva incorect politic, sau interpretabil în sens negativ, despre țigani.

Cuprinsul legii poate fi văzut aici. La o simplă analiză a ei, putem să ne întrebăm: poate fi cineva arestat și târât prin tribunale dacă critică un bulibașă ce s-a autoproclamat rege sau împărat? Poate fi cineva judecat dacă susține că în România există o problemă cu infracționalitatea țigănească? Poate fi băgat cineva la pușcărie dacă exprimă o părere negativă la adresa țiganilor ce își căsătoresc copii la 10 ani? Este posibil ca un român să se aleagă cu dosar penal dacă vorbește împotriva rețelelor de cerșetorie a interlopilor țigani? Considerăm toate acestea niște posibilități reale în anii ce urmează. Această lege stalinistă deschide poarta spre noi abuzuri contra naționaliștilor și a oricărui om liber ce se manifestă în afara sferei înguste a dictaturii corectitudinii politice.

Naționaliștii au afișat următorul mesaj: „De România și de români nu le pasă deloc, pentru ei țiganii sunt pe primul loc?!”, o întrebare ironică adresată tuturor despre politicienii corupți, din toate partidele, ce au votat această lege anticonstituțională și antinațională. Indiferent de tirania neobolșevică a sistemului, vom lupta mereu pentru libertate!

 

7 comments

 1. Statul e acaparat de franc-masoni si de eretici = slugile talmudistilor babilonieni.
  Cum sa respecte turma dobitocilor care doar se uita si da din gura…
  Ce NU a votat majoritatea asta “a iesit”, scursoare marxista ajutata prin lipsa de opozitie – mai intai, la votare si apoi protestand verbal si “terminandu-i” fizic ca se vede ca nu se opresc pana nu ne termina ei pe noi!
  In strada!
  Cu parul in mana, cu caramizi – daramatsediile “puterii” – simbolurile folosite de ei impotriva romanilor – locuri unde huzuresc pe banii romanilor si unde isi fac planurile si socotelile, de unde lanseaza atacuri fara limita spre lichidarea natiei romane!
  Chestia aia cu “fara violenta” tine abia cand pleaca de la putere direct in fata tribunalului militar pentru genocid si inalta tradare…. si la zid, in fata plutonului de executie.
  Pentru mortii ultimului an sa plateasca!
  Au condus jidaneste, anti-crestin, … sa plateasca jidaneste: ochi pentru ochi, … viata pentru viata!

 2. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Uitați pentru cine s-a elaborat marea STRATEGIE NAȚIONALĂ PENTRU COMBATEREA XENOFOBIEI ÎN ROMÂNIA. Conform strategiei, a deconspira originea etnică a unor astfel de “VALORI ROMÂNEȘTI”, este un act de ură interetnică ce trebuie eradicată din rândul populației rasiste românești. Derbedeii care ne conduc trebuie opriți, până nu este prea târziu!!!
  https://www.comisarul.ro/articol/bmw-ul-si-28000-de-euro-sau-familia-ta-moare/mesaj_1227385.html?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery

 3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  CRIMINALII ROMÂNIEI elaborează STRATEGII NAȚIONALE de apărare a “VALORILOR ROMÂNIEI”. Guvernanții ticăloșiți au misiunea drăcească să elimine “ura etnică a românilor și xenofobia românilor”. Iată “valorile românești” în acțiune.
  https://www.comisarul.ro/articol/video-baby-uite-ce-ti-au-facut-banii/pentru-cateva_1230263.html
  https://www.comisarul.ro/articol/aliante-intre-clanurile-interlope/cum-isi-petrec-c_1230375.html

 4. Cum dracu sa nu-si dea minoritarii legi pentru orgoliul lor cind au umplut Parlamentul, guvernul, serviciile, primariile, celelate institutii de stat, si media.
  Tiganii, jidanii, ungurii, sasalaii, s.a. conduc si fac astazi legea in colonia Romania.
  “De la Nistru pân’ la Tisa
  Tot Românul plânsu-mi-s-a
  Ca nu mai poate strabate
  De-atâta strainatate.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.