Home / Articole Promovate / Preoți cu Crucea în Fruntea Neamului pdf

Preoți cu Crucea în Fruntea Neamului pdf

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 16, 2019

Salutare prieteni,

Mă bucur să anunț că domnul profesor Ion Coja ne-a trimis cartea sa în format .pdf, punând-o la dispoziția tineretului naționalist.

Se poate descărca aici (link).

Download

 

 

„A fost un măcel nemaipomenit. Văd și acum o groapă imensă în care mai târziu au fost aruncați soldații noștri morți cu sutele. Gromki se numea acea loclitate. Groapa s-a făcut în spatele bisericii satului, care era mare ca o catedrală, bineînțeles că era cu geamurile sparte, ușile rupte, pereții murdari, era batjocorită. Bietul preot al regimentului, părintele Popescu de la Ștefănești de Argeș, Dumnezeu să-l ierte, n-a vrut să plece săracul până nu le-a făcut morților toate rugăciunile. Noi i-am zis: «Hai, părinte, că te iau rușii prizonier!»” N-a vrut să plece și l-au luat prizonier, stând ani și ani la ruși. Dar n-a vrut să plece până nu și-a făcut datoria.” (pag. 20)

Conține istorisiri din timpul războiului, despre faptele unor preoți vrednici de sfințenie, la capitolul 3 apare o listă de nume ale legionarilor asasinați în 1939, nume pe care fiecare român are datoria măcar să le citească, dacă nu să le rețină pentru pomenire.  La capitolul 5 găsiți predica pe care a ținut-o profesorul Ion Coja, un laic, la manăstirea Petru Vodă. Apoi la cap. 7 și 10 se prezintă veritabile minuni, intervenții divine, fapte senzaționale care bat orice scenariu de film.

Încă nu am trecut prin toată cartea, acest text nu e o recenzie, ci o prezentare generală.

Descărcați cu încredere și dați mai departe.

One comment

  1. Miluieste Doamne Poporul Tau !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *