Home / Chestiunea Jidănească / Prea mult adevăr pe Internet! CNA vrea INTERZICEREA emisiunilor lui Alexandru Amititeloaie și arestarea lui

Prea mult adevăr pe Internet! CNA vrea INTERZICEREA emisiunilor lui Alexandru Amititeloaie și arestarea lui

Vlad Voicu
Incorect Politic
Septembrie 4, 2023

Prea mult adevăr pe Internet! CNA vrea INTERZICEREA emisiunilor lui Alexandru Amititeloaie și arestarea lui

CNA intră în rolul jandarmului pe internet, încercând să cenzureze discursul unor profesori și intelectuali români. Măsurile luate de CNA includ sesizări depuse la Parchet în vederea arestării lui Alexandru Amititeloaie, moderatorul emisiunilor cu istoricul Gică Manole, difuzate pe DIS TV via Facebook.

Via PaginaMedia:

Mai multe emisiuni difuzate online pe Facebook de canalul DIS TV au fost discutate la Consiliul Naţional al Audiovizualului. Este vorba despre trei ediţii ale emisiunii Inimă de român din 23, 30 iunie şi din 4 august, având ca subiect de dezbatere Holocaustul românes

La dezbaterea transmisă online au participat Alexandru Amititeloaie (moderator), Gică Manole şi Bogdan Vasile.

În cadrul acestor ediţii au fost făcute mai multe afirmaţii precum:

Holocaustul românesc este o făcătură, o mistificare istorică neruşinată şi mică, criminală, criminală, pentru că scopul este de a jefui naţiunea şi statul de uriaşe sume de bani” (ediţia din 23 iunie).”

„Aşadar situaţia este limpede. Nu statul român a provocat antisemitism. Nu statul român i-a batjocorit, umilit pe domnii evrei, ci invers. Evreii, în 1940, ne-au declarat război Armatei Române, structurilor informative, populaţiei… au omorât, au trădat, au incendiat. Aceste lucruri trebuie spuse!” (ediţia din 30 iunie).

Holocaustul românesc (…) vă spun că este mai mult, mai mult este o propagandă şi o mistificare neruşinată, nu se bazează pe realităţi istorice concrete” (ediţia din 04 august).

Ce a decis Consiliul?

Forul audiovizual a decis să transmită notificări către CNA-ul din Irlanda şi către compania Meta Platforms Ireland (Meta – Facebook).

Totodată, în privinţa declaraţiilor din emisiunea „Inimă de român”, Consiliul a decis să sesizeze atât Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cât şi Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Ce s-a discutat la şedinţă?

Mircea Toma, membru CNA:

„Din punctul meu de vedere, conţinutul primei emisiuni pe care am vizionat-o încalcă legea penală.”

Dorina Rusu, membru CNA:

Este 100% negaţionism. Sunt şi acuzaţii la adresa Institutului Elie Wiesel (Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România). Aici nici nu mai încape îndoială că sunt acuzaţii grave şi minciuni, dar în primul rând că neagă existenţa Holocaustului, deci vorbeşte despre 3.000 de victime în loc de 14.000 şi spune că în ianuarie 1941 de fapt, evreii care erau proprietarii abatoarelor i-au agăţat în cârlige pe legionari.

În afară de faptul că evident trebuie să raportăm la Facebook, trebuie să le scriem şi trebuie să facem toate demersurile oficiale ca instituţie, pentru că suntem obligaţi prin lege să facem asta, eu cred că ar trebui să trimitem şi la Parchet.”

Mircea Toma, membru CNA, despre moderator şi invitaţii săi:

„Sunt bătrâni care fac foarte mult rău.”

Monica Gubernat, preşedintă şi membru CNA:

„Da, dar dânşii predau, dânşii sunt profesori universitari.”

Dorina Rusu, membru CNA:

„Îmi pare rău, nu sunt nişte bătrâni. Sunt nişte oameni care fac propagandă pe Facebook, pe o pagină care are destul de multe vizualizări şi care este folosită politic.

Nu este vorba despre faptul că sunt nişte bătrânei în cârje care îşi dau şi ei cu părerea la colţul străzii pe bancă la poartă mâncând seminţe.

Nu este aşa şi nu putem să relativizăm. Aici este vorba că fac propaganda asta pe Facebook şi cred că sunt destul de multe vizualizări.”

Monica Gubernat, preşedintă şi membru CNA:

Eu înţeleg că dânşii sunt profesori universitari, merg la catedră. Înţeleg că acel domn moderator este conferenţiar universitar la Universitatea din Bacău şi predă Teoria Generală a Dreptului. Acel domn care era moderator în prima emisiune, Amititeloaie, cred că îl cheamă.”

Mircea Toma, membru CNA:

„Negarea Holocaustului este definită fie prin negarea dimensiunii numărului de victime, fie prin negarea totală a faptelor.

În prima emisiune pe care am urmărit-o este o formulare simplă: “Holocaustul românesc este o făcătură, o mistificare istorică neruşinată şi mică, criminală, criminală, pentru că scopul este de a jefui naţiunea şi statul de uriaşe sume de bani”. Deci este vorba despre negarea în sine a Holocaustului.”

*

Și totuși, unde-i minciuna în ce spun Alexandru Amititeloaie, Gică Manole și Bogdan Vasile? Dacă mint, să vină institutul Elie Wiesel cu contra-argumente. “Nu ai voie să spui că nu a existat Holocaustul” nu este un argument acceptabil într-o discuție liberă. Este un pumn în gură și un pretext să nu răspundă pe subiect.

Oare de ce toți acești cenzori refuză dezbaterea liberă? Pentru că nu au argumente în fața dovezilor care se aduc împotriva holocaustului.

Adevărul nu are nevoie de legi care să-l proptească, nici nu se teme de examinare, spre deosebire de holocaust.


Vlad VOICU

7 comments

 1. Concluzia care se impune este că țara noastră , ca multe altele, este în ghearele lobby-urilor evreiești , iar toate personajele citate din acest Consiliu servesc interese străine , prin promovarea minciunii istorice și prigonirea celor ce au curajul să demaște această minciună Nu îi putem lăsa prada acestor lichele, nu știu cine este proprietarul acelui Consiliu, însă știu că el apara cu slugarnicie Marele Israel , cu prețul disparitiei propriului lor popor. Ori poate că nici nu suntem propriul lor popor ? Si care le sunt beneficiile financiare în urma acestei cerbicii, mă întreb ? Căci sigur trebuie că sunt.

 2. CNA intră în rolul jidanului pe internet!

 3. Într-un studiu mai vechi, „Ați votat cleptocrația, ați rămas cu sărăcia!” (cf. http://monitorsri.blogspot.com/2012/01/ati-votat-cleptocratia-ati-ramas-cu.html), am demonstrat că nu avem ceea ce se numește, de obicei, „o clasă politică”, ci avem o clicocrație cleptocrată. Am să revin asupra acestei probleme, ca să actualizez articolul. Dar, în esență, acest Consiliu Național al Audiovizualului (C.N.A.), despre care am afirmat adeseori că trebuie desființat, este format, cum se știe, din trimiși ai partidelor aflate la Putere. Deci este o excrescență parazitară partinică. Adică este o copie a altei instutuții partinice parazitare, Curtea Constituțională a României (C.C.R.), despre care, la fel, am susținut că trebuie desființată, deoarece ambele iinstituții „dansează” după cum le „cîntă” partidele care și-au trimis reprezentanții acolo.
  Or, cum toate parlamentele, partidele și guvernele postdecembriste au fost și sunt infestate de ashkenazi, este evident că exprimă voința talmudicilor.
  Ca dovadă că acum acționează pe față, ba chiar în derîdere, este – printre multe altele dovezi – recenta mezalianță dintre fata lui Mircea Geoană și „nepotul unui milionar american de origine poloneză”, adică ashkenaz, adică jidov (cf. https://www.peroz.ro/actualitate/cine-e-barbatul-cu-care-se-marita-ana-fiica-lui-mircea-geoana-tanara-a-aratat-divin-la-petrecerea-de-logodna-de-la-palatul-mogosoaia-87297). De aceea am spus că este o mezalianță! Cum un tînăr din „poporul ales” se însoară cu fata unuia poreclit de Ion Iliescu „Prostănacul”?! Să ne amintim cum, în urmă cu cîțiva ani, șef-rabinul Israelului făcea gît că băiatul lui Bibi Netanyahu se în-cur-case cu o blondă suedeză, iar șef-rabinul vitupera că cum, că care, că cînd, că nu e voie fiindcă se amestecă „poporul ales” cu alții și nu-și mai păstrează puritatea de „popor ales”…
  Și, apropo de Mircea Geoană: tatăl lui, generalull Ioan Geoană a fost șeful Comandamentului Apărării Civile (cf. https://www.hotnews.ro/stiri-esential-5773063-generalul-ioan-geoana-tatal-lui-mircea-geoana-decedat.htm) și el este cel care, în 22 decembrie 19189, a încuiat porțile tunelurilor prin care voia să se retragă Nicole Ceaușescu, spre a comanda Armata din alt loc, pentru a contracara lovitura de stat. Adică a făcut și el parte din clica conspiratorilor. Iată că și fisul îi continuă acțiunea trădătoare!
  Iar lefegii de la C.N.A. cîntă osanale ticăloșilor de la I.N.S.H.R.-„E.W.”!
  Verdeți turpitudinea acestor iude?!

 4. Acestea sunt toate grupari care tin de activismul etnic al unor organizatii comunitariste , suprematiste si exclusiviste .
  Ei trateaza crestinii care vor adevarul istoric :

  in vanat liber !

  Cum este posibil sa ameninti pe cineva cu inchisoarea, ba sa si creezi legi cu care sa bagi istoricii revizionisti la inchisoare cand acestia vorbesc doar pe baza de dovezi istorice stiintifice precum si cu dovezi forenzice, tot stiintifice .
  Toti activistii acestia etmici se comporta ca si cum ar avea dreptul sa ignore crimele iudeilor bolshevici asupra romanilor ca sa abordeze istoria trunchiata de adevarul propriilor lor fapte si crime comise asupra altor popoare .
  Doar asa se pot proiecta ei in victime vesnice care n-au facut niciodata niciun rau nimanui .
  Ei se postuleaza astfel in victime absolute!
  Adica intangibile .

 5. Într-un studiu mai vechi, „Ați votat cleptocrația, ați rămas cu sărăcia!” (cf. http://monitorsri.blogspot.com/2012/01/ati-votat-cleptocratia-ati-ramas-cu.html), am demonstrat că nu avem ceea ce se numește, de obicei, „o clasă politică”, ci avem o clicocrație cleptocrată. Am să revin asupra acestei probleme, ca să actualizez articolul. Dar, în esență, acest Consiliu Național al Audiovizualului (C.N.A.), despre care am afirmat adeseori că trebuie desființat, este format, cum se știe, din trimiși ai partidelor aflate la Putere. Deci este o excrescență parazitară partinică. Adică este o copie a altei instutuții partinice parazitare, Curtea Constituțională a României (C.C.R.), despre care, la fel, am susținut că trebuie desființată, deoarece ambele iinstituții „dansează” după cum le „cîntă” partidele care și-au trimis reprezentanții acolo.
  Or, cum toate parlamentele, partidele și guvernele postdecembriste au fost și sunt infestate de ashkenazi, este evident că exprimă voința talmudicilor.
  Ca dovadă că acum acționează pe față, ba chiar în derîdere, este – printre multe altele dovezi – recenta mezalianță dintre fata lui Mircea Geoană și „nepotul unui milionar american de origine poloneză, supraviețuitor al Holocaustului” – adică ashkenaz, adică jidov (cf. https://www.peroz.ro/actualitate/cine-e-barbatul-cu-care-se-marita-ana-fiica-lui-mircea-geoana-tanara-a-aratat-divin-la-petrecerea-de-logodna-de-la-palatul-mogosoaia-87297). De aceea am spus că este o mezalianță! Cum, un tînăr din „poporul ales” se însoară cu fata unuia poreclit de Ion Iliescu „Prostănacul”?! Să ne amintim cum, în urmă cu cîțiva ani, șef-rabinul Israelului făcea gît că băiatul lui Bibi Netanyahu se în-cur-case cu o blondă suedeză, iar șef-rabinul vitupera că cum, că care, că cînd, că nu e voie fiindcă se amestecă „poporul ales” cu alții și nu-și mai păstrează puritatea de „popor ales”…
  Și, apropo de Mircea Geoană: tatăl lui, generalul Ioan Geoană a fost șeful Comandamentului Apărării Civile (cf. https://www.hotnews.ro/stiri-esential-5773063-generalul-ioan-geoana-tatal-lui-mircea-geoana-decedat.htm) și el este cel care, în 22 decembrie 1989, a încuiat porțile tunelurilor prin care voia să se retragă Nicole Ceaușescu, spre a comanda Armata din alt loc, pentru a contracara lovitura de stat. Adică a făcut și el parte din clica conspiratorilor. Iată că și fisul îi continuă acțiunea trădătoare!
  Iar lefegii de la C.N.A. cîntă osanale ticăloșilor de la I.N.S.H.R.-„E.W.”!
  Verdeți turpitudinea acestor iude?!

 6. C.N.A= Cacanarii Neamului Ales-bules.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *