Home / Chestiunea Jidănească / Populația Circumcisă Cerebral Cere Restricții în Plus!

Populația Circumcisă Cerebral Cere Restricții în Plus!

Incorect Politic
Martie 24, 2020

Populația Circumcisă Cerebral

Via Justițiarul:

În primul rând, au născocit legi care te bagă la pușcărie dacă nu spui ca ei. Legi ticăloase și nedrepte, votate cu două mâini de politicieni impostori și oportuniști, care numai interesele românilor nu le reprezintă în Parlament.

Afirmi că mareșalul Antonescu a fost un erou? La bulău, că doar nu l-au condamnat tovarășii bolșevici evrei aiurea la moarte, iar urmașii lor au dat și o lege care te pedepsește rapid!

Ai rețineri privind cifrele holocaustului din lagărele de concentarare sau te îndoiești că în România a fost holocaust și spui că vrei să cercetezi dacă este adevărat? La pârnaie și pentru asta, că acum ești în contradicție și cu evreii sioniști, nu doar cu cei bolșevici și avem nu una, ci chiar mai multe legi pentru pedepsirea negaționiștilor/revizioniștilor!

Îndrăznești să spui adevărul că sașii sibieni, conduși de cârmaciul Iohannis, au solicitat să fie succesori ai naziștilor și o judecătoare slugarnică i-a oficializat ca atare, atunci ești un șovin nenorocit care e musai să fie reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), o bravă sucursală a poliției gândirii condusă de un ungur. La fel se întâmplă dacă îndrăznești să critici ungurii pentru jaful retrocedărilor necinstite din Ardeal, despre optanții despăgubiți după Marea Unire și alte afaceri imobiliare mirosind a infracțiuni tolerate de autoritățile corupte, nu tolerante! Șeful maghiar de la CNCD așteaptă cu chitanțierul de amenzi în mână.

Tot poliție politică face și Consiliul Naţional Pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS). Legea nr. 293, din 14 noiembrie 2008, care completează O.U.G. nr. 24 din 05.03.2008, este strâmbă și ticăloasă, tocmai prin inechitățile și discriminările ei. Turnătorii, informatorii dovediți, sunt scoși basma curată dacă CNSAS (noua poliție politică a gulerelor albe!) decide arbitrar că delatorii respectivi nu au vizat îngrădirea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului prin notele lor informative. Astfel, turnători celebri, dovediți ca semnatari de note informative, au fost scoși ca „fecioare neprihănite” de către sforarii de la CNSAS. Așa au fost curățați de petele jigodismului jumătate din redactorii de la „Europa liberă”, o serie de polticieni agreați de sistem și idioții utili din mass media și cultură. În schimb, criticii sistemului sunt declarați colaboratori ai Securității de către CNSAS pentru compromiterea și discreditarea lor, chiar dacă nu au semnat în viața lor vreo notă informativă. Răspândacii propagandei preiau sentința și o transmit pe rețelele de socializare în mod diversionist și mincinos, transformând „colaboratorii” în informatori și acuzându-i agresiv pe noii paria că au fost „turnători”.

Dacă pe Fecebook îi numești țigani pe țigani, automat ți se suspendă contul, iar cârcotașii care aruncă pe internet termenul de „jidan”, considerat peiorativ de propaganda oficială, au pus-o grav, securea antisemitismului se ridică deasupra capului lor răzvrătit!

Ai tupeul să afirmi că COVID 19 este un virus care face tot atâtea victime sau chiar mai puține decât gripa sezonieră și că decesele raportate ca fiind cauzate de coronavirus sunt mincinoase ca să umfle statistica, iar oamenii au murit de alte boli? Păi imediat vine ministrul Velea, civilul care dă ordonanțe militare, cu o trupă de milițieni și te încing ăia cu pulanele, după care îți închid și site-ul, fiindcă starea de urgență decretată de dictatorul sas de la Cotroceni dă liber la toate abuzurile antidemocratice.

Au murit trei oameni în România, zic cititoarele de prompter cu o satisfcție nedisimulată că acum avem și noi morții noștri coronavirusați, ca țările civilizate, nu doar faliții noștri. Jurnalizdele propagandei deșănțate de pe toate posturile de tembeliziune aproape că au orgasm când anunță cele mai apocaliptice știri despe coronavirusul ucigaș.

Cei trei neni care au murit aveau vârstele între  67 și 74 de ani și erau bolnavi în stadii terminale de cancer, insuficiență renală cu dializă și diabet, dar a fost musai să fie raportați ca victime ale coronavirusului, ca să fim și noi în rând cu lumea, măi tovarăși făuritori de cincinale mărețe! Păi dacă Italia își bifează toți bătrânii răpuși de boli cornice în ultimul stadiu ca fiind uciși de fatalul Covid Bau-Bau, covizii noștri să fie mai prejoși și mai miloși? Frica de moarte ține italienii zăvorâți în case mai dihai decât armata scoasă pe străzi, așa că modelul trebuie copiat și de noi.

Orice știre din media alternative care nu se încadrează corect politic este etichetată imediat ca „fake news” de lacheii sistemului, oploșiți de serviciile secrete trădătoare la cârma presei propagandistice. În schimb trompetele hellvigilor, orbanilor și klaușilor își permit să trâmbițeze cele mai imbecile și mincinoase gogorițe că ăia „e” ai noștri!

Știre fake news de maxim pupincurism UE difuzată de trompeta propagandei sistemului UM Digi24: „România va primi 483 de milioane de euro de la Comisia Europeană, prin renunţarea în acest an la obligaţia de a solicita României rambursarea prefinanţărilor neutilizate din fondurile structurale.” Ăștia sunt ca în bancurile cu Radio Erevan cu Ivan care nu a primit o bicicletă de la stat, ci i-a fost luată din fața colhozului, fiindcă România nu primește absolut nimic, ea nu mai înapoiază banii primiți!

După 30 de ani de spălare asiduuă a creierelor, s-a ajuns la stadiul când populația – popor nu mai suntem de mult timp, au avut grijă nemernicii în aceste trei decenii! – cere ea însăși restricții, supraveghere totală, suprimarea drepturilor și libertăților democratice fundamentale. Am avut surpriza neplăcută să văd zilele acestea, pe lângă licheaua bețivă Petrov și alți slugoi ai statului subteran, oameni pe care-i credeam inteligenți și opozanți ai sistemului solicitând imperativ ca să fie scoasă armata pe străzi. Din două una: ori s-au tâmpit de atâta manipulare îngurgitată, ori sunt și ei unelte ale serviciilor secrete trădătoare aflați până acum „în adormire”, activați doar în cazuri extreme, cum ar fi… situația de urgență.

 C. Rebelu

3 comments

  1. ori s-au tâmpit, ori sunt si ei unelte tradatoare,…ori se c… pe ei de frică.

  2. Opoziție controlată. Ca Alex Jones și homalăul Paul Joseph Watson. Mai ales ultimul nu vede nici o influență de-a jidanilor pe nicăieri, au uitat amândoi când criticau Israelul, înainte să dea de shekeli. Sunt o mulțime de right-wingeri pe Youtube care fac propagandă anti-China, anti-Iran, Rusia pare să fi trecut în planul 2. Poate că unii sunt doar normies, dar unii sunt sigur de (((etnie))).

  3. “Ai rețineri privind cifrele holocaustului” / “urmașii naziștilor cei răi” Cum o fi să fii așa schizofrenic??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *