Home / Chestiunea Jidănească / Polonezii Ne Transmit că Jidanii Mint

Polonezii Ne Transmit că Jidanii Mint

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Ianuarie 6, 2020

Jidanii Mint

Conform unor articole de pe TimesofIsrael și ChristiansForTruth:

Jidanii încearcă subtil și nu atât de subtil să încerce să-i implice pe polonezi ca și co-conspiratori cu germanii în așa-numitul Holocaust, dar polonezii nu se lasă păcăliți.

Polonezii resping răspunderea pentru că nu numai că nu sunt răspunzători, dar știu că, dacă acceptă nechibzuit orice răspundere, jidanii vor continua să ceară miliarde în reparații false, acesta fiind scopul lor final.

Este amuzant că polonezii resping aceste pietre așa-zise „memoriale”, deoarece resping ceea ce ele pretind că își amintesc. Cu alte cuvinte, polonezii presupun că jidanii mint despre mai mult decât faptul că polonezii împărtășesc orice răspundere.

Un oraș din Italia a respins recent pietre memoriale similare, pe motiv că ar fi „divizante” politic. Să sperăm din ce în ce mai multe orașe și țări să se ridice în fața acestei meserii jidănești de șantaj ca „amintire”.

Concluzia articolului e cheie și poate fi preluată și de către români : pietrele memoriale care menționează numele victimelor “holocaustului ” instalate pe dale de drum este “divizare”  între români și iudei, deci poate stârni antisemitismul pentru că românii nu au comis niciun holocaust.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *