Home / Actualitate / PNL are Jidani pe Lista de Candidați la Europarlamentare

PNL are Jidani pe Lista de Candidați la Europarlamentare

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 16, 2019

PNL are Jidani

Gândindu-mă cum să abordez campania pentru europarlamentare, m-am hotărît să folosesc teoria critică.

Să găsesc cele mai caraghioase, ridicole și antiromânești faze și să le satirizez într-un mod total neconstructiv.

Unii argumentează că se mai găsesc naționaliști pierduți printre partidele actuale, exemplul cel mai bun fiind Daniel Gheorghe. Sigur, e un argument. Contra-argumentul e întrebarea dacă merită să votezi 30 de trădători știind că unul dintre ei e naționalist.

Nu cred că așa funcționează o democrație adevărată. Ce avem noi este o farsă.

 

via Justițiarul:

Lista PNL pentru europarlamentare: alogeni cu nume românești de împrumut, agenți ai serviciilor secrete străine și din țară, trădători

 

Potrivit unor surse din PNL, primul pe listă va fi propagandistul iohannist Rareş Bogdan. Un pupincurist semidoct, pseudo-patriot, agent SRI sub acoperire de „jurnalist”, xenofil, antiromân și secesionist. Se pare că este etnic khazar.

Este urmat pe lista PNL de actualul europarlamentar khazarul Siegfried Mureşan, traseist politic venit din PMP-ul băsist via SRI, trădător ca vocație, agent de influență german, care s-a lansat în politică după o bursă în Germania pe banii parlamentului german. Ca fapt divers: pentru fripturiștii care huzuresc pe banii statului german, proveniți din alte țări, este obligatoriu să devină agenți de influență ai BND-ului (serviciile secrete germane). Ulterior, Mureșan a și lucrat în Bundestag, fiind consilier al președintelui Comisiei pentru afaceri europene a Parlamentului Germaniei, Gunther Krichbaum. În 2009 s-a mutat la Bruxelles, unde a lucrat în Parlamentul European. În anul 2011 obține postul de consilier politic pentru probleme economice și sociale al Partidului Popular European (PPE ). Din anul 2014 a rămas la Bruxelles în noua calitate de europarlamentar din partea PMP-ului băsist. Din ianuarie 2015, Siegfried Mureșan este purtătorul de cuvânt al PPE.

În continuare, pe posibila listă cu candidații pentru europarlamentare, antiromânul cu naționalitate incertă  Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia, ăla căruia îi pute tot ceea ce este românesc și scoate zilnic la defilare în cetate figuranți îmbrăcați în uniformele habsburgice ale ucigașilor lui Horea și Cloșca, asasinați în chinuri pe eșafod taman acolo, la Alba Iulia. Jegul ăsta îl vrea pe prințul Charles urechilă ca principe al Transilvaniei.

Urmează penalul Vasile Blaga și Adina Vălean (soţia lui Crin Antonescu). Stearpa asta și cu Siegfried Mureșan au vorbit permanent de rău România la Bruxelles și au votat împotriva țării noastre în Parlamentul European.

Lista continuă cu alți pigmei politruci: Daniel Buda (preşedinte PNL Cluj), Dan MotreanuGheorghe Falcă (primarul metrosexual al Aradului), penibilul limbric Cristian Buşoi şi xenofilul Vlad Nistor, impostorul acela cu gură de babă, individ cu o cultură rudimentară, care nu știu cum naiba a ajuns profesor universitar.

Marius Albin MARINESCU

Nu pot în bună credință să încurajez tineretul care frecventează site-ul să meargă ca vitele la vot și să pună șampila pe numele unor măcelari din abatorul iudeo-democrat. Cu toate că-mi atrag critici din partea seniorilor, refuz să perpetuez farsa. Poate o să dezvolt într-un alt articol de ce tineretul nu își poate face un partid.

Pentru cine are peste 18 ani, rămân două variante la europarlamentare:

I. Să boicoteze prin neprezentare la vot.

II. Să își invalideze votul, scriind cu pixul “Ion Antonescu” și punând ștampila peste.

Dar Sterie, tot ce faci e să demoralizezi, nu dai nici o alternativă, nici o soluție.

Am zis de mai multe ori că degeaba o dăm pe politică înainte să avem o influență semnificativă în cultură. Este un război de idei. Poți să te implici în acest război direct, instantaneu, fără forme juridice, partide, resurse și fără 200.000 de semnături. Poți (și trebuie, dacă vrei să aibă efect) să te implici zi de zi, ca un mod de viață.

Începe un canal de YouTube, deschide un blog, o pagină de facebook, un grup de steam pentru meme, editează un videoclip, fă un podcast cu prietenul cel mai bun și roșu pastilat, produ media, răspândește idei.

Percepția determină realitatea. Avem nevoie de mass media alternativă care să înlocuiască presa jidănească și să pătrundă în mentalul colectiv, să formeze opinii.

Dacă aveți alte idei sau critici băgați la comentarii.

5 comments

 1. E clar ca nu voi merge la vot. Toate partidele ce au reusit sa adune semnaturi sunt pe placul jidovilor.
  La randul meu voi incerca sa descurajez lumea de la a se duce la vot si a vota pentru unul din oamenii (((lor))). Oare daca se duc mai putini de 200.000 de oameni la vot per total, nu ar iesi ceva destul de amuzant, care ar reflecta foarte bine greata asta?
  Desi nu stiu, vad ca atat PSD cat si PNL sunt dispusi sa faca mobilizare in masa, sa fie ei cei care beneficiaza de bunavointa iudeilor.

 2. Sefu’… nici cu PSD nu mi-e rusine:
  “Dragnea: O voi propune pe Rovana Plumb pe primul loc la europarlamentare”
  https://www.euractiv.ro/eu-elections-2019/dragnea-o-voi-propune-pe-rovana-plumb-pe-primul-loc-la-europarlamentare-13878
  Iata ce am zis pe un site corect dar neplacut [nu doar] jidanilor:
  Madam’ Dancila isi va lua „foaia de parcurs” de la jidanii din SUA, chiar de Buna Vestire!!!
  https://ro.sputnik.md/politics/20190316/25180768/Viorica-Dancila-incheie-saptamana-in-forta-onoare-la-cel-mai-inalt-nivel.html
  … ce „le” mai potriveste cel rau, dupa ce din nou auzim ca Romania e pe primul loc la avorturi in Europa…
  Sa vedeti acum ca se pun la prioritati:
  – legea lobby-ului (coruptie legalizata cu finantele jidovimii mondiale – imposibil de contracarat de vreun stat)
  – restituiri „din pamant, din iarba verde”…
  – folosinta moaca a proprietatilor romanesti de catre jidani
  – bani la secta B’nai Brith botezata CNCD si la puiul ei de naparca, cloaca lui Elie vitelu’ cu floreanu’-n frunte
  – indoctrinarea homosexuala acelerata
  – plati catre mincinosii holo-pacalelii
  – scutiri de taxe la transferarile de bani supti prin excrocherii si coruptie
  si altele, ca nu stiu eu cate fac ei.”

 3. PNL este partidul care a impuscat in 1907 10.000 de tarani romani rasculati impotriva mosierilor din strainatate.

  Ce om cu mintea intreaga voteaza cu acesti criminali…

 4. Nu contează nr. celor ce vor vota.
  Aceia puțini care vor merge la vot, vor da rezultatul alegerilor de orice fel ar fi acestea.
  Așa am observat că se întâmplă de ceva vreme încoace.
  Așa se explică de ce indivizi scuipători pe România și români ajung parlamentari ue sau în țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *