Home / Chestiunea Jidănească / Pledoarie Pentru Gândirea Liberă

Pledoarie Pentru Gândirea Liberă

Incorect Politic
Octombrie 23, 2019

Pledoarie pentru gandirea libera, cu memoria nearestata de politia gandirii , asa cum incearca sa o faca Katz si Florian, cu patriotii romani din ziua de astazi .Patrioti precum mult brilliantul si curajosul domn Colonel Vasile Zarnescu.

ISTORIA NU SE FACE IN TRIBUNALE , domnilor , si e absolut sigur ca istoria trebuie revizuita continuu caci apar mereu date noi ! Aceasta este o lege stiintifica , care din pacate se pare ca se vrea ingropata sau ocultata.

Caci nu degeaba domnul Colonel Vasile Zarnescu arata in cartea domniei sale 4 placi de la Auschwitz cu patru cifre diferite care indica victimele respective .Cifre continuu ajustate in jos, nu in sus !

Adica cum : ni se ia chiar si dreptul la informare ?

Sau dreptul la informare nu este un drept de baza al omului ?

Ni se impune cifra de 6 milioane victime ale Holocaustului fara sa mi se arate cadavrele si o baga la inchisoare la 90 de ani pe Ursula Haverbeck pentru intrebarea unde sunt cele 6.000.000 cadavre ?

Unde este obiectul crimei de 6.000.000 , domnilor ? In ce epoca traim ? Sau criminalistica nu cere detalii stiintifice ?

Ni se cere sa admitem existenta Holocaustului pe baza marturiilor diverselor personae dispuse sa dea marturii – dar foarte diverse studii arata ca multi dintre acesti martori plini de marturii , se contrazic intre ei . Deci marturiile sunt inexacte .

In toata istoria omenirii nu au existat despagubiri cerute inca si la 70 de ani dupa un razboi anume , arata istoricul german Ernst Nolte care a scris “Der Faschismus in seiner Epoche”, carte de referinta in trei volume burtoase , oferita de absolut toate bibliotecile universitare de pe tot mapamondul !

Familia lui Norman Finkelstein – parintii lui- au fost la Auschwitz – ei declara prin intermediul fiului , autorul cartii best seller “Industria Holocaustului” , ca despagubirile primite au fost rizibil de mici, caricatural de mici, si ca banii despagubirilor oficiale incasate in numele lor, au disparut furate de cei ce au facut formalitatile .

Unde se duce deci banetul absolut faraminos incasat drept despagubiri in numele Holocaustului ?

Adica noi romanii nici macar dreptul sa ne intrebam acest lucru, nu-l avem ? Dreptul la informatie ?

Cultura romana e pe punctul de a fi stearsa din institutiile tarii – cei mai importanti autori sunt declarati antisemiti, nazisti, fascisti, rasisti si tot ce vrei, doar sa nu-i mai pomeneasca romanii drept cultura neamului !

Cu ce drept se constituie aceste organizatii gen Elie Wiesel, care poarta numele unui MEGAESCROC INTERNATIONAL DOVEDIT a purta identitatea altcuiva si care in cartea lui tranteste niste enormitati d’alde : “erau flacari care se inaltau pana la cer in care nemtii aruncau sugari evrei” – cu astfel de “marturii” bagati romanii la inchsoare , domnilor ce reprezentati si evrei cinstiti ai comunitatii domniilor voastre ! Pe care eu ii respect profund .

I-ati intrebat pe evreii cinstiti daca sunt de acord ca domniile voastre , gen Florian si Katz, sa bagati romanii la inchisoare cu legi criminale cu care terorizati oamenii din tara gazda ? Terminati cu terorizarea romanilor, domnilor, cautati si ascultati evreii intelepti din comunitatea dumneavoastra, caci ei exista ! Si le este rusine de congenerii lor atunci cand acestia deformeaza cifrele mortilor lor .

Ii vezi si la televizor pe evreii cinstiti, dar nu le dati voie sa ia cuvantul pe cat ar tebui.

Dece nu discutati deschis adevarul istoric in fata ecranelor tv, domnilor , daca sunteti cinstiti cu statisticile “Holocaustului”?

Preferati tribunalele ?

Adica terorizarea romanilor pentru a se lasa aneantizati ca civilizatie crestina ortodoxa, prin forta si persecutie legalizata ? Caci asta inseamna arestarea memoriei prin arestarea dreptului la informatie stiintifica, dovedita prin fapte .

Ii raspunde Raoul Hilberg profesorului sorbonnard Robert Faurisson (Dumnezeu sa-l odihneasca, inmormantat in mormant secret ca sa nu i-l profaneze organizatiile paramilitare sioniste ale Frantei care fac ce vor ei in Franta tinuta azi ca o noua Palestina , sub violenta lor) , Raoul Hilberg fiind deci socotit drept marele superexpert in Holocaust al evreilor:

“Holocaustul a fost pentru ca a fost ! Aceasta este o chestiune de “public opinion” si nu trebuie sa fie dovedita stiintific “!

La care Robert Faurisson ramane stupefiat, ca si noi de altfel !

Orice teroare nu a tinut de-a lungul istoriei decat un timp, arata istoricul german Ernst Nolte .

Niciun imperiu nu a fost vesnic pe lume, o spune tot el.

Cred ca merita sa-i acordati macar o clipa de gandire serioasa . Si sa va corectati .

Daca va respectati, domnilor !

“Va respectati doar daca ma respectati si pe mine “, spunea unchiul meu, Dr. Alexandru Lazarescu (prieten cu Zoe Busulenga cu care mergea regulat la biserica din cartierul Banu Manta, impreuna cu familia), unchi a carei familie a primit-o pe Regina Maria la Curtea de Arges .

Va respectati sau nu ne respectati deloc, domnilor ?

Rodica Stefania Bratulescu-Jackson

One comment

  1. Foarte bine învârtit acest text, este producția unei minți ageră și bine structurată! Practic, ați sacrificat apelul de suprafață ca să salvați substratul retoric. Domnul Zărnescu este victima inerției, dinamica lui Solomon nu mai produce energie, Rusia și China încheie hegemonia axei antlanto-sioniste, iar Trump se aliniază alături de lumea nouă. E o simplă chestiune de timp până ce cade U.E. și odată cu această, tirania din România!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *