Home / Chestiunea Jidănească / Placa se repetă la infinit! ONU adoptă o rezoluție propusă de Israel împotriva negării holocaustului și contra antisemitismului

Placa se repetă la infinit! ONU adoptă o rezoluție propusă de Israel împotriva negării holocaustului și contra antisemitismului

Vlad Voicu
Incorect Politic
Ianuarie 24, 2022

ONU adoptă o rezoluție propusă de Israel împotriva negării holocaustului și contra antisemitismuluiA ne aminti de holocaust face parte din valorile noastre europene

Placa se repetă la infinit! ONU adoptă o rezoluție propusă de Israel împotriva negării holocaustului și contra antisemitismului

O.N.U. a mai propus ca imigrația să fie un drept fundamental al omului. Tot O.N.U., prin reprezentanți cioroi neomarxiști, vrea să implementeze educația sexuală în școlile din România.

Devine tot mai clar că, pe lângă ROEXIT și ieșirea de sub ocupația militară N.A.T.O., mai trebuie să părăsim și corabia O.N.U..

Via Știripesurse:

Adunarea Generală a Naţiunilor Unite a adoptat joi, prin consens, o rezoluţie propusă de Israel prin care cheamă toate statele să lupte împotriva negării Holocaustului şi contra antisemitismului, mai ales pe reţelele sociale, informează AFP.

Textul, cu mare semnificaţie politică, chiar dacă neconstrângător juridic, a fost pus la punct cu ajutorul Germaniei şi co-sponsorizat de 114 state din cele 193 câte numără ONU.

Iranul şi-a marcat în mod oficial opoziţia faţă de acest text, declarând că se ‘disociază de el’.

Singura poziție frecventabilă este cea a Iranului, o țară care în ciuda neajunsurilor, refuză să-și înscrie poporul la cursurile de reeducare.

Rezoluţia ‘respinge şi condamnă fără rezerve orice negare, totală sau parţială, a istoricităţii Holocaustului’, genocidul a 6 milioane de evrei din Europa comis între 1939 şi 1945 de nazişti şi aliaţi ai lor.

Textul ‘angajează cu putere toate statele membre să respingă fără rezerve orice negare sau deformare a Holocaustului ca eveniment istoric’ şi ‘felicită’ ţările care prezervă ‘siturile care le-au servit drept lagăre ale morţii, lagăre de concentrare, lagăre de muncă forţată, locuri de execuţie şi închisori naziştilor în timpul Holocaustului’, potrivit Agerpres.ro.

Totodată, rezoluţia îndeamnă statele membre să ‘elaboreze programe educative care vor întipări în spiritul generaţiilor viitoare învăţămintele Holocaustului spre a ajuta la prevenirea actelor de genocid’, şi le cere statelor, ca şi giganţilor reţelelor sociale ‘să ia măsuri active pentru a lupta contra antisemitismului şi negaţionismului sau a deformării Holocaustului’.

În mare este o rezoluție care dă golemilor de la conducerea statelor membre pretext să impună o istorie paralelă, a învinuirii naționale, traumatizând generații întregi de copii prin lecții despre holocaust. Israel este la a doua rezoluție inițiată în cadrul O.N.U., prima fiind tot despre holocaust, stabilind ziua de 27 ianuarie ca prima zi oficială de comemorare a victimelor holocaustului. Parcă mai este una prin Iunie și încă una toamna.

Într-un comunicat, ambasadorul Israelului la ONU, Gilad Erdan, a salutat o ‘rezoluţie istorică’, negociată timp de mai multe luni şi care este ‘a doua iniţiată de Israel şi aprobată de Adunarea Generală’.

Prima rezoluţie, în 2015, a făcut din 27 ianuarie Ziua internaţională de comemorare a victimelor Holocaustului.

Rezoluţia adoptată joi ‘dă pentru prima dată o definiţie clară a negării Holocaustului’, ‘cheamă statele să ia măsuri în lupta contra antisemitismului’ şi le cere giganţilor internetului (Facebook, Twitter, Instagram etc) să lupte împotriva conţinuturilor de ură pe reţelele sociale, precizează comunicatul israelian.

Adevarul nu se teme de examinare, dar holocaustul se teme.

8 comments

 1. Si cu crimele bolsevismului, ce facem, sau ele nu exista pentru ca nu se discuta de catre organizatiile oficiale, stil ONU ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  Si nici de catre mediile cumparate ?

  Ca de guvernele corupte si dictate de catre secta-masina-de razboi( pe care nici n-ai voie s-o pomenesti !!!) nu mai zic !

 2. Dar impotriva crimelor COMUNISMULUI cand??? Ca sunt morti fara numar in gropi comune.
  De ce nu se sesizeaza si pt crimele comunistilor???? Ca acolo nu sunt evrei? Sau? Intreb si eu asa. De ce pentru unii muma pentru altii ciuma??? Sa fim cinstiti si sa facem aceleasi legi si drepturi pentru toata lumea. Sau restul nu s popor ales sunt doar slugi pt ei. Istoria e istorie ce nu le place sa se stie? Cine vrea adevarul vazut doar prin ochii unora? Cine era mama lui Hitler, dar amanta? Eva Braun cine era? Ca nu stiu. Sunt proasta.

 3. CÎINII LATRĂ, URSU MERGE

 4. Că tot vorbim de genocid,Israel a auzit de Genocidul Armean ? Au fost omirâți milioane de armeni de către Turcia.

 5. Hitler nu a fost jidan – nici o sursa istorica nu sustine aberatia asta.
  Cu cine s-a iubit – nu are relevanta; femei frumoase “da” fiecare neam!
  Nu jidanu’ ar fi problema ci jidaneala, da’ dintre ei prea putini se dezic de trib, chiar cand pozeaza deghizati ca nume, religie sau intorc vorbele – cat sa te pacaleasca!

  Despre cifrele lor…. tot ei le-au modificat da’ nu vor sa renunte …. ca Holocaustul arderea pentru religie! – inca nu a venit – va veni ca aas se vaicaresc ei mincinos ca poate-poate nu va mai veni!
  Si nu va veni pentru religiozitatea Cultului Mozaic ci pentru faptele celor de religie “reformata” satanist-sionista.

 6. Referitor la crimele comunismului cititi procesulcomunismului.com si http://www.piatauniversitatii.com/ale domnului profesor Ioan Rosca. Exista multe demersuri inaintate de dumnealui, inclusiv dosar la CEDO.
  Alt proiect care sper sa prinda viata ar fi Muzeul Rezistentei, proiect de suflet al domnului Constantin Iulian: https://ogoranu.ro/2019/03/21/muzeul-rezistentei-2/
  Sanatate!

 7. Referitor la crimele comunismului cititi procesulcomunismului.com si http://www.piatauniversitatii.com/ ale domnului profesor Ioan Rosca. Exista multe demersuri inaintate de dumnealui, inclusiv dosar la CEDO.
  Alt proiect care sper sa prinda viata ar fi Muzeul Rezistentei, proiect de suflet al domnului Constantin Iulian: https://ogoranu.ro/2019/03/21/muzeul-rezistentei-2/
  Sanatate!

Leave a Reply

Your email address will not be published.