Home / Articole Promovate / Peste 400.000 de Antisemiți Nemulțumiți de Serialul Urzeala Tronurilor

Peste 400.000 de Antisemiți Nemulțumiți de Serialul Urzeala Tronurilor

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorect Politic
Mai 19, 2019

Dragi conaționali față de care nu am nici un interes ascuns, această știre este îngrijorătoare pentru democrație.

Peste 400.000 de Antisemiți

Fanii antisemiți ai serialului Urzeala Tronurilor au lansat un atac virulent împotriva realizatorilor evrei David Benioff și D.B. Weiss.

Peste 400.000 de oameni au semnat o petiție de pe a change.org  cerând ca realizatorii să fie concediați și al optîlea sezon să fie refăcut.

Petiția a apărut după ce Daenerys Targaryen, Regina Dragonilor, a comis un act de genocid în episodul de Duminică, “Clopotele”. Multe persoane au asemuit actul de ardere al orașului Debarcaderul Regelui de către dragoni cu un Holocaust al gentililor, săvârșit de evrei ca răzbunare pentru cele șase milioane.

Eu unul salut realizatorii pentru curajul de care au dat dovadă.

Într-adevăr Daenerys reprezintă poporul lui Dumnezeu care vrând să dezrboeasca lumea din păgânism, constată că bunătatea ei este răsplătită cu persecuție și trădare. Când o națiune ca cea evreiască e persecutată timp de 2000 de ani, la un moment dat va lovi înapoi, și jale va fi pentru restul lumii, căci Yahweh este cu poporul Său.

 

7 comments

 1. Multumesc domnule Shekelsteinberg, foarte rece.

 2. Ce rahat jidanesc mai e si asta?

  • Nu excludem ca si aici sa patrunda propaganda jidaneasca. Important este sa o identificam oricum, oriune si oricind. Doamne ajuta.

 3. “Când o națiune ca cea evreiască e persecutată timp de 2000 de ani…” persecutata sau mai degraba persecutoare?

 4. Ce idioțenie! Băi ăștia, Daenerys Targaryen simboliza TÂRFA ROȘIE, ideologia comunistă de care s-au îndrăgostit atâtea milioane de oameni, cu toate că e criminală în esența ei, Procedeele lui Dany au fost aplicate cu sârg de atâția comuniști în istoria reală: de la Lenin, Stalin, până la Pol Pot. Asta e cu idioții care se pretind dăștepți!

  • Ziceți bine, în special în ultimul episod când criminalii sunt prezentați ca eliberatori și Dany își declară scopul de a “elibera” întreaga lume.
   Probabil domnul shekelsteinberg, care se pretinde a ne fi “conațional” are interese să prezinte altfel lucrurile…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *