Home / Educativ / Partizanii Independenței – Lupta mea și-a ta

Partizanii Independenței – Lupta mea și-a ta

Incorect Politic
Iulie 29, 2021

Partizanii Independenței - Lupta mea și-a ta

Lupta mea și-a ta

Via Trenduri:

Mă contactează o groază de oameni propunându-mi tot felul de poziții care mai de care mai „interesante”. Și, de fiecare dată, le pun aceeași întrebare: de ce? De ce simt ei nevoia să facă ceea ce fac și care este probabilitatea de a învinge.De-aici discuția deviază spre o zonă pe care eu unul am catalogat-o ca fiind irațională. Toți visează victorii zdrobitoare, toți ridică în slăvi „poporul care-i așteaptă ca pe eliberatori”. Și, de fiecare dată le explic un lucru banal, anume că lupta pe care o duc ei este pierdută de dinainte de a începe și că maximul pe care-l pot obține este un loc călduț prin Parlament unde ori vor fi maimuțe ori necunoscuți. Și că vor sfârși înjurați copios de cei pe care au promis că-i eliberează.

OK, exasperați de poziția mea, mă întreabă cum văd eu lupta. Ce cred eu, că doar scriind reușesc ceva? Rândurile de azi mâine sunt istorie și dacă întrerup să scriu câteva zile lumea mă uită, căutând să se agațe de „alt Diaconu” ca sursă de vindecat frustrările proprii. De data aceasta le dau dreptate și le spun că într-adevăr așa se întâmplă, cu un mic amendament: lupta mea nu-i una menită a asigura o victorie rapidă, ci una temeinică. Poate că meciul nu va fi câștigat în timpul vieții mele, dar știu sigur că el va fi câștigat la un moment dat și că eu voi fi unul dintre anonimii care-au asigurat victoria. Le fel și scrisul meu. Cel mai probabil de-a doua zi după ce m-am oprit optzeci la sută dintre cei care mă urmăresc mă vor uita. E natural să se întâmple așa. Însă, cu siguranță, vor fi câțiva care-și vor fi însușit ideile mele și vor merge mai departe, ducând lupta pe un alt nivel. Poziția mea nu-i una deloc tentantă pentru un om al vremurilor noastre însă, fără modestie o spun, eu sunt cel care-și caută gloria în anonimat. Nu mă tentează ca numele meu să apară pe prima pagină a ziarelor, nu mă tentează show-urile TV, ci mă obsedează un lucru mult mai înalt, anume triumful ideilor mele, idei care nici măcar nu-mi aparțin, ci mi le-am însușit de cei care-au murit încrâncenați pentru a-și apăra amarul petic de pământ deoarece știau că-i al lor.

Eu nu caut lupta, eu semăn semințe. Semințele din care se vor ridica bravii soldați care vor zdrobi ticăloșii, care nu vor avea nicio milă față de dușmani, care vor reinstaura dreptatea în țara asta. Nu sunt general, sunt un țăran care seamănă un ogor secătuit și care știe doar un lucru: secul acelui ogor vine strict de la refuzul său de-a gusta din apa cea bună în detrimentul otrăvii pe care-o preferă doar pentru că „vine de-afară”. Ogorul nostru s-a transformat într-o pârloagă întrucât, în loc să se îndestuleze din izvorul cristalin de la capul său, e înecat de apă împuțită, dar îmbuteliată în sticle frumos colorate și care-l seacă cu fiecare picătură pe care-o înghite. Eu sunt ereticul care-i dau apă cu forța arătându-i că asta e singura cale de a se însănătoși.

Mă întreabă mulți cum pot lupta și mă bucur când mă întreabă asta. Le spun că lupta mea e simplă, dar poate că e cea mai eficientă din lume. Nu-i nici pe departe originală, fiind documentată într-o cărțulie mică pe care le-am recomandat-o mai multor editori din România, însă nimeni nu s-a încumetat s-o publice până acum. Este vorba despre „Theorie des Partisanen”(Teoria partizanului) a lui Carl Schmitt. Le explic tuturor că suntem atacați de o forță copleșitoare în fața căreia numai lupta de gherilă are sorți de izbândă. Că nu armata disciplinată și organizată ierarhic trebuie contrapusă acestei forțe infailibile, ci gloata acționând independent, capabilă să producă haos și să dea lovituri ucigătoare armatei ticăloase de ocupație. Sunt câteva principii absolut banale, dar care asigură victoria și pe care le descriu mai jos:

1. Retragerea

Ieși din raza vizuală a dușmanului, caută să nu te mai vadă, să nu te mai distingă. Ești o furnică din mușuroi, chiar dacă vrea să te țintească, trebuie s-o facă la grămadă, stârnind inclusiv furia celor orbi care-l susțin. Te retragi la periferie, căutând să te încrucișezi cât mai puțin cu el și cu reprezentanții săi. Devii astfel invizibil, unul dintre cei prea dificil de urmărit și de ținut sub control.

2. Autonomia

Te rupi de puterea economică și politică a ocupantului, de magazinele sale, de centrele sale de distribuție. Nu mai ai nevoie de el, de banii lui, de infrastructura lui. În locul tuturor acestora pui propria ta rețea, economia periferică, cea care scapă ochiului său vigilent. Nu-ți cumperi pâine de la magazinele lui, ci-ți cumperi grâu direct de la țăran. Pâinea ți-o faci singur. Și restul bunurilor le achiziționezi din acea economie subterană. Devii astfel atât parte cât și conducător al unei rețele întregi de oameni ca tine care caută independența. Aceea e rețeaua ta, de partizani ca tine, retrași din mașinăria de spălat creiere a ocupantului. În această rețea nimeni nu-ți cere să te vaccinezi,nimeni nu-ți cere să porți mască. Totul, dar absolut totul e firesc.

3. Legile

Noi știm bine că legile și regulile nu-s ale noastre ci ale lui. Sunt externe nouă și ne sunt impuse cu forța. De aceea nimic din ceea ce ni se vinde pe post de lege, de reglementare nu are nicio legitimitate în lumea noastră. Dacă-s legile lui, să le respecte el, nu noi! Hotărârile lui nu ne sunt opozabile. Legile noastre sunt cele ale normalității și comunității, cele care ne-au ajutat să trăim împreună și să ne protejăm de mii de ani.

4. Stăpânii

Noi n-avem șefi sau stăpâni. Nu ne supunem niciunui superior pentru că am scos din vocabular această noțiune. Noi suntem, fiecare, proprii noștri stăpâni. Puterea noastră vine din suveranitatea noastră. Știm că atunci când luptăm împreună suntem mai puternici pentru că e ca și când mai mulți generali și-ar uni armatele. Fiecare dintre noi suntem în același timp și general și armată. Pe oricare dintre noi l-ar captura, captura n-ar reprezenta nimic deoarece puterea ar fi la ceilalți, la fel cum fiecare dintre noi, atunci când e nevoie, are toată puterea asupra lui.

Noi n-avem epoleți și uniforme, n-avem grade și ierarhii. Suntem uniformi precum o plasă și știm că nimic nu scapă de plasei atunci când aceasta se strânge.

5. Tactica

Ei știu că masa e ținută sub control cu ajutorul confortului, că robii sunt legați cu lanțuri groase de supermarketuri sau mall-uri. Aceste cuvinte nouă ne sunt necunoscute. Lanțurile lor nu ne pot prinde. Suntem imuni la propaganda lor pentru că știm s-o distingem. Mai mult, știm să transformăm armele cu are ei vor să ne înrobească în bombe care le explodează în ogradă, producându-le pierderi uriașe. Banii cu care vor să ne orbească îi transformăm în combustibilul cu care alimentăm economiile noastre periferice. Alimentele cu care vor să ne otrăvească le lăsăm să putrezească pe rafturi. Învățându-i pe ceilalți cum să devină autonomi, le dăm lovituri mortale. Arătându-le oamenilor otrava care-i îmbolnăvește, îi facem pe ocupanți să cheltuiască sume imense pentru ambalarea frumoasă a otrăvurilor sale și pentru marketingul agresiv care devine din ce în ce mai inutil.

Noi știm că fiecare respirație a noastră e un strigăt de luptă și o înfrângere a lor. Noi știm că asumându-ne lupta roadem structura ocupantului de la fundație. Suntem asemeni rădăcinii care fragilizează fundația unei case. Locuitorii casei văd doar o floricică sau un copăcel care le produce fructe. Însă, în subteran, se dă o luptă lentă. Arborele își înfige rădăcinile în fundație. E o luptă inegală. Fundația e masivă, iar fragilele rădăcini par a nu avea nicio șansă. Ele au însă răbdare știind că timpul curge în favoarea lor. Țin umiditatea, sapă câte un micron, pătrund prima dată superficial, apoi reușesc să găsească o mică crăpătură care, în timp se mărește. Rădăcina se îngroașă, cuprinde fundația din toate părțile, crăpătuile se extind și, în final, casa se prăbușește. Când locuitorii realizează ce s-a întâmplat, deja e prea târziu pentru cei care-au gustat fructele dulci ale copăcelului. S-au bucurat că-l exploatează ieftin, iar el a câștigat războiul. Răzbunarea sa e una profundă. Și exact la fel acționăm noi.

Dacă ați înțeles esența mesajului meu, nu-mi rămâne decât să vă invit să urmați schema și să vă alăturați luptei mele. Nu vă cer să vă înrolați în armata în care eu sunt general, ci să fiți generalul propriei voastre armate. Vă cer aceasta cu speranța că ne vom întâlni pe câmpul de bătălie sprijinindu-ne unul pe celălalt. Și, cu speranța că, poate cine știe, cândva, într-un viitor previzibil, vom ciocni împreună fericiți cupele victoriei. Abia atunci când vom redeveni stăpâni peste pământurile și viețile noastre vom înțelege că noi suntem învingătorii care-au făcut posibilă înfrângerea rușinoasă a ocupantului.

Am trăit pe aceste meleaguri de mii de ani. Au venit mulți peste noi, am fost trădați de nenumărate ori de-ai noștri, am fost călcați în picioare, dar n-am fost niciodată înfrânți. De-aceea vă spun, pășiți cu încredere în luptă, intrați în rândul partizanilor independenței și nu veți regreta. Veți sta alături de noi la masa învingătorilor. Și chiar dacă nu vom sta noi, știm sigur că urmașii noștri vor gusta din vinul dulce al victoriei. Indiferent de deznodământul meciului, atunci când vei simți că-ți vine sfârșitul vei avea satisfacția că viața ta n-a fost una de legumă, ci una de erou. Gândește-te bine la aspectul ăsta!

32 comments

 1. “Indiferent de deznodamantul meciului, atunci cand vei simti ca-ti vine sfarsitul vei avea satisfactia ca viata ta nu a fost una de leguma, ci una de erou,” Aceste randuri trebuie sa fie cheia comportamentului nostru actual in lupta cu asasinii economici! Cu acest crez trebuie luptat pana la victoria finala! Nu mai exista alta cale!

  • Subscriu daca lupta se FACE ECONOMIC fără vărsare de sânge .DACA E CU VARSARE DE SANGE NU MA BAG CA FAC JOCUL JIDANESC AL OMORURILOR RITUALE .:)Documentați -VA:)

   Maica Domnului să ajute Noul Israel

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    @ Iancu Lupta nu poate fi una tipic armată. Imaginea revoluționarului cu arma-n mână și țigara în colțul gurii, este caracterisitcă mai mult mișcărilor stângiste. Cine mai inventează astfel de povești, trebuie dus urgent la un cabinet de psihoterapie. Ei vor să furnizeze noi locatari în pușcării. Lupta trebuie dată pașnic cu legile pe masă. Aplicarea legilor, bune sau mai puțin bune este soluția. Cei care au devalizat România au furat cu legile în vigoare. Și Iohannis a vrut să-și impună guvernul meu cu presiunea străzii. Nu a rezolvat absolut nimic. Va ieși din funcție ca fiind cel mai slab președinte, chiar decât Emil Costantinescu.

 2. Da mai lasa-ne cu Noul Israel. Suntem copii lui Dumnezeu si nu “alesii” Lui.

 3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Chiar nu ați înțeles că povestea cu Noul Israel este o cacealma? Adică bieții creștini stau tot în siajul religiei iudaice dar se tânguiesc continuu că evreii nu știu ce le fac lor. Ba, chiar se dau de ceasul morții că evreii le-au omorât Dumnezeul. Se vede că voi nu vă puteți defini singuri în raport cu Dumnezeu, pe care nici nu-L cunoașteți, și mai căutați și vinovați pentru prostiile voastre. Asta-i ca-n bancul cu monahul care-și cocea un ou la lumânare, în loc să se roage, iar dracul, acuzat de monah că i-a fi dat ideea trăsnită, se disculpă că nici lui nu i-ar fi trecut prin cap o asemenea șmecherie.
  Curat murdar, cum ar zice nenea Iancu.

 4. Eu duc aceasta lupta de mult timp, atunci cand mi-am dat seamna ca tara mea este ocupata militar, economic, politic si ideologic.
  Am dus un boicot permanent impotriva multinationalelor si bancilor, am sprijinit in permanenta micii intreprinzatori, producatorii si patriotii romani in general.
  Daca un client imi plateste prin banca, a doua zi scot toti banii..Nu-i las nici o zi in plus acolo!
  Pentru zile negre, am pus deoparte niste bani sub forma de aur, ca sa nu-si piarda valoarea niciodata.
  Am oferit servicii fara bani celor saraci sau patriotilor si am marit tariful de 5 ori pentru multinationale, chiar si cu riscul de a-mi pierde clientii.
  O parte din banii obtinuti i-am reimpartit romanilor. Am dat bani si la biserici.. Dar niciodata la bisericile care aveau lipite insemnele sataniste cu masca si distantarea!
  O sa vina urgia! Indemn pe toti romanii sa-si cumpere o casa cu teren la tara, cu o sursa de apa, lemne, astfel incat sa poata supravietui cu ce produce in curte!
  Acum inca se pot gasi case cu teren ieftine la tara si inca se pot vinde bine apartamentele in marile orase!
  Niste panouri solare ar putea asigura electricitatea pentru iluminare (becuri cu led), un laptop, un router, telefoane (exclus frigider, masina de spalat, boiler, aspirator). De televizor chiar nu e nevoie!!! 🙂
  E nevoie de comunicare! Daca nu vor mai functiona telefoanele, se pot folosi statii radio pentru a tine legatura cu cei din vecinatate. Daca nu va mai functiona internetul, se poate face o retea locala independenta.
  Daca se asociaza mai multi si exista un rau prin apropriere, pot sa-si faca o microhidrocentrala!
  Deplasarea pe jos, cu calul sau cu bicicleta! NU mai putem depinde de combustibilul lor!
  Va trebui sa ne invatam sa traim in conditii grele, fara confort, dar sa ramanem autonomi, netestati si nevaccinati! Macar pentru o perioada!

 5. Da opreste aia cu Noul Israel odata ca se intelege Israelul lu Itzic care a reaparut pe harta lumii. O urare crestineasca pura nu stii. Uite una cum zic prin Ardeal: Laudam pe Iisus la care se raspunde cu In veci. Amin. Eu sunt din Moldova da tu mai schimba placa ca ne zgarie urechile. Si nu ma intereseaza nici un argument – pt un crestin roman suna urat si basta.

  • Vasile Zarnescu

   Ai dreptate! Nici nu trebuie pomenit cuvîntul Israel! De altfel, Henry Kissinger a prognozat acum vreo 15 ani că statul Israel mai are de trăit vreo 20 de ani. Deci, peste încă 5 ani scăpăm de jidani.
   Trăiască România!
   Propun admin-ului de la Incorect Politic să nu-i mai posteze materialele lui „iancu” dacă mai încheie cu urarea cu Israel. Să scrie la Realitatea Evreiască!
   „Noul Israel” este proiectul „Israel în Romnânia!” Afară cu jidanii din țară!

   • : … _ @(* Vasile Zarnescu July 29, 2021 at 6:48 pm: …Ai dreptate! …*)

    -Acel „Iancu”, …care este „nul”, …nu ca „Jianul”, posibil același care scrie multe comentarii cu mari „CARACTERE”, sub id falus, …care bîntuie prin acest site, „schimbînd idul cacameleonul culoarea”, …

    în contextul profețiilor (coroborează) _ Matei 13/13-17,34,35; 12/18-2021, 31-37, …

    neștiind că (vorbind în pilde): … -„Nu este bine să se joace în curul gol, precum un balaur, pe lîngă Sulița Sfîntului Gheorghe! / „Biruitorul balaurilor!” _ Romania 11/3-8; 10/14- Cum ?!!! (vezi) _ Apocalipsa 2/17; _ Isaia 52/6-„Gheorghe” Moise _ Iată-Mă!” _ Romania 5/14; _ Fapte 26/23; 3/16-2021,22.

    = Cu stimă. -„Mesia”.

   • : … _ @(*Vasile Zarnescu July 29, 2021 at 6:48 pm: …Propun admin-ului de la Incorect Politic să nu-i mai posteze materialele lui „iancu”*).

    – Nu este bine să fie interzis, ,…dacă ați înțeles că este „un cameleon”, ca un trădător și vînzător „mascat sub felurite iduri de falus, …pentru că „după cum chirăe pe acest site, cei inteligenți i-și vor da seama de direcțiile / „Directivele primite de la cei care-l plătesc ținîndu-l cu zăbala-n gură și sula-n cur!”/„Proverb Romanesc / Autohton / Latinesc – Ancestral”, …

    sinonim cu același context: -„Cînd depistezi în Poporul Tău un cameleon / o cîrtiță / un spion, nu-l expulzezi, și nu-l faci să înțeleagă că este desconspirat, …și vei continua să-l lași să sugă la țîța Poporului Roman, livrîndu-i, sau adăugîndu-i în lapte / bagîndu-i în gușă informații faluse, respectiv prin care î-l țineți pe loc pentru a-i vedea orientarea și direcțiile de acțiune, …

    sau, „Te faci frate cu Dracul, pentru a vedea / a înțelege, către ce direcții umblă să-și bage coada!”/„Proverb Romanesc!”.

    = Cu stimă. -„Mesia”.

    • Mai incet cu spamul pe website. Am facut curatenie in comentarii. Dupa publicarea articolului despre raportul INSHREW s-au inmultit trollii.

     • : … -Mulțumesc pentru „reacție”, …totuși vă rog / insist să-Mi ziceți ce trebuie să înțeleg din expresia „spamul pe website” ?!!

      = Cu stimă. -„Mesia”.

     • Spam = același comentariu postat pe 3 sau mai multe articole diferite
      = comentarii lungi succesive

 6. Uite cum trebuie lupat: Fermierii francezi au deversat cu ajutorul masininilor vidanjoare cantitati industriale de balega si cacat pe casa personala a lui Macron. Acum casa e practic o movila de cacat. Pe cand o facem si noi la Joiannis? Pe toate casele lui si a ale lui Catzu? Trebuie loviti unde-i doare mai tare.

 7. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  În timp ce naționaliștii se dau de ceasul morții să se acuze reciproc că sunt evrei sau că sunt din SRI, iată ce fac generalii români din S.P.P. Pariez că domnii generali sunt niște cuvioși creștin ortodocși iar vreun taică popă îi spovedește și-i împărtășește cu mult spor duhovnicesc. Cine se bagă la pariu?
  https://www.national.ro/dezvaluiri/spp-templu-masonic-in-delta-728394.html

 8. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Uitați cine a ajuns consilier la Banca Națională a României “Tudy spaima p—i”. Să-i văd pe revoluționarii ăștia de pe net ce fac cu Tudy sau cu scula lui fantastică. Ăsta va da cotațiile euro-lei la Banca Națională. Cred că se va cutremura euro când ăsta va intra în forță ca un leu românesc.
  https://www.comisarul.ro/articol/uite-cum-o-frec-pentru-tine-aici-trebuia-sa-fie-gu_1248617.html

 9. Bei Iancule tu ai niste doage lipsa. Articolul este atat de bun si ne arata niste metode de lupta si tu tot dai limbi in tuhas. Strici forumul asta. Eu cred ca tu esti agent sereist.

  • : … _ (* Hiperboreus July 29, 2021 at 9:22 pm: …Bei Iancule tu ai niste doage lipsa. Articolul este atat de bun si ne arata niste metode de lupta si tu tot dai limbi in tuhas.*).

   -Bine zis! /(M-ai făcut să rîd în hooohoooteeee!), …implicit faptul că în mod frecvent /(prin multe comentarii), am constatat și Eu faptul că: …-„O ia precum ursul la picior!”/„Proverb Romanesc!”.
   = Cu stimă. -„Mesia”

 10. Domnule Zarnescu intrati pe Eufrosin si vedeti si filmarea cu casa lui Macron!

 11. A inteles cineva din cei de aici care e scopul vietii, de ce ni s-a acordat o perioada scurta de timp pe care o numim “viata” pana la moartea, robia finala ?
  Cum sau cine a castigat vreodata o lupta in lumea asta ? Vrei sa o duci bine in lumea asta , mancarica, bauturica, sexulica, faci ce spune stapanul acestei lumi.
  Ti se par toate astea niste desertaciuni, cauti eliberarea din lumea asta.
  Caile sunt stiute.
  Lumea este asa cum este si doar cu permisiunea lui Dumnezeu.
  Suferinta te invata sa te eliberezi.
  Daca toti (majoritatea) oamenilor devin liberi , stapanul ce mai stapaneste?
  Stapanul lumii nu are nici o putere fara sclavi.
  Cat timp esti sclav nu poti lupta cu nimic, doar zdrangani lantzurile.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Moș Ion Roată Felicitări! Ai pus punctul pe I. De fapt eu tot încerc să-i fac să înțeleagă pe cei care-și spun naționaliști, care este scopul lor? Să dobândească puterea lumească, să vrea băuturică, mâncărică și sexulică din belșug, cum bine spuneai, sau vor desăvârșirea sufletului?
   Hristos spune: “Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni.”. Și apoi specifică fără drept de echivoc: “Nu puteţi sluji şi lui Dumnezeu, şi lui Mamona.”.
   Lupta creștinului are alte arme decât cele lumești. De aceea mă oripilează îndemnurile la înarmare și la luptă revoluționară a românilor. Și tocmai din partea unora care-și spun creștin-ortodocși!
   Concluzia: Oamenii nu știu ce vor!

 12. Pământul nu a fost creat de Dumnezeu pentru Satan şi nici ca oamenii să aibă ca unic scop să fugă de pe el. Iar ce am spus mai-nainte n-are nicio legătură cu adoptarea acelor moduri de viaţă pe care le enumeraţi. Nu, nu cred că oamenii ar trebui să predea pământul lui Satan şi slujitorilor lui şi cred că ar trebui să lupte.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Chivu Marilena Un asemenea răspuns nu putea veni decât de la o femeie. Femeia, dând la rândul ei viață, adică asigurând perpetuarea speciei umane pe pământ, este mult mai pragmatică. Deci, abia acum ajungem la un adevăr: Pământul a fost creat de Dumnezeu, nu de zeul criminal și răzbunător al lui Israel, și l-a făcut pe om stăpân pe pământ. Satanizându-se, omul a uitat cine l-a lăsat să fie stăpân pe pământ și acum se crede el adevăratul stăpânitor. De aceea omul este lăsat să meargă până la capăt cu răutatea lui și abia la sfârșit să vadă cine este Stăpânul: Dumnezeul cel adevărat și nicidecum dumneZeul iudeo-creștinilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *