Home / Chestiunea Jidănească / Palatul Culturii Ploiești defăimat de Institutul terorist Elie Wiesel pentru un spectacol cu versuri de Radu Gyr

Palatul Culturii Ploiești defăimat de Institutul terorist Elie Wiesel pentru un spectacol cu versuri de Radu Gyr

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 8, 2023

Palatul Culturii Ploiești defăimat de Institutul terorist Elie Wiesel pentru un spectacol cu versuri de Radu Gyr

Institutul terorist Elie Wiesel și președintele Alexandru Florian, urmaș al bolșevicului Radu Florian, continuă teroarea stalinistă începută de tatăl sau. Acesta defăimează Palatul Culturii Ploiești pentru că are curajul să organizeze un eveniment cu versuri de Radu Gyr și scrieri de-ale lui Mircea Vulcănescu. Activitățile de tip mafiot pe care institutul le face, presiunile pe care le pune pe instituții publice, pretențiile pe care le emit, acelea de a limita drepturi fundamentale, ei neavând vreo bază legală să facă asta ne arată cât de subjugată a ajuns țara.

Niște jigodii alogene pretind să ne spună ce este moral și ce nu, ce este adevărat si ce nu. NOUĂ, care am fost cel mai tolerant popor din istorie. NOUĂ, singurii proști din Europa care au salvat sute de mii de jidani de la deportare, doar ca acum să fim acuzați de urmașii urmașilor lor că i-am ucis. Nu vă e rușine, paraziți tupeiști…

Iată textul institutului, așă cum a apărut pe Facebook:

Palatul Culturii Ploiesti găzduiește apologia criminalilor de război!
În România legea interzice cultul public al criminalilor de război și promovarea ideologiei legionare. Cu toate acestea, sub pretextul unui eveniment dedicat memoriei deținuților din închisorile perioadei comuniste, o organizație care se definește drept creștină face apologia unor persoane condamnate pentru crime de război și cosmetizează caracterul criminal al Mișcării Legionare. Mai grav este că instituții ale statului român acceptă ca astfel de acțiuni să fie organizate în spațiile publice care le aparțin.
În 3 martie 2023 Palatul Culturii din Ploiești a găzduit un asemenea episod. Deși a fost înștiințat cu privire la caracterul respectivului eveniment, Consiliul Județean Prahova a rămas pasiv, demonstrându-și disprețul pentru lege și valori democratice.
Foto: afișul de promovare a evenimentului găzduit de Palatul Culturii Ploiești.

4 comments

 1. Florian este ca o javră din aceea ce latră la coada din dotare, alergând după ea… Un penibil și un comic mai mare ca Florian, greu se găsește!! 🤣🤣🤣🤣🤣

  • Ion National fighter

   E ordinar ca toata specia, dar nu vedeti ca are sustinere mare de la mafia jidoveasca? Vor continua sa preseze pana vor obtine ce vor.

 2. Foarte corect articol!
  Trebuie dat peste bot acestor naparci pe care ar trebui pamantul sa le inghita si foc din cer sa cada sasupra lor!
  … da’ astia nu fac cheaguri de sange, … nu moare nici unu’ subit?

 3. Acest “institut” E.W trebuie desfiintat! “Cel mai tolerant popor din lume….”! Sa va mai spun ce inseamna facerea de bine cu jidanii? Bineinteles, acesti bolsevici vor da socoteala pana la urma, dar inca se tin bine, deoarece mafia iudaica internationala inca mai are putere prin marii moguli jidani, gen Rothshield sau Rockfeller. Pana nu vom indeparta alogenii din conducerea Romaniei, aceste javre tot vor latra! Toleranta aceasta ne-a adus numai rau si jale in istoria noastra! Nu trebuie sa mai fim toleranti, cei ce ating simbolurile noastre sfinte, cei ce-si bat joc de natia romana si tara noastra nu merita atentie si trebuie alungati! Lumea este in schimbare, istoria se repeta, Romania trebuie sa aiba un viitor fara alogeni la conducerea ei!

  P.S Cititi-l pe Emil Cioran: Schimbarea la fata a Romaniei, cap. Spirala istorica a Romaniei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *