Home / Internațional / Păduchii din Cârca Europei

Păduchii din Cârca Europei

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 6, 2019

via Buciumul:

Unul din doi cetățeni europeni consideră că direcția în care merge UE este greșită, arată ultimul Eurobarometru, dat publicității cu doar o lună înainte de alegerile europarlamentare.

Mai mult, pentru prima dată în istoria Eurobarometrului, în trei dintre țările membre ale Uniunii – Marea Britanie, Cehia și Italia – numărul cetățenilor care sprijină apartenența la UE a căzut sub jumătate.

Presa „mainstream” a încercat să oculteze aceste concluzii, vorbind despre niveluri record ale entuziasmului popular față de Uniunea Europeană.

Bizar: este aceeași presă care trage zilnic semnale disperate de alarmă în legătură cu ascensiunea dramatică a forțelor naționaliste, populiste sau eurosceptice (pe scurt, „extrema dreaptă”) ce amenință viitorul UE.

Or, tocmai acest val de naționalism care mătură întreaga Europă (mă rog, mai puțin malurile Dâmboviței, unde mămăliga explodează fără semnal prealabil) este cea mai bună dovadă că Uniunea Europeană se află într-o criză profundă.

Un alt sondaj, realizat de centrul american Pew Research în luna martie, în zece țări europene, dezvăluia două motive majore ale nemulțumirii populare față de UE: scăderea drastică a nivelului de trai și imigrația masivă.

Întrebați cum este situația financiară a omului mediu în țara lor, în comparație cu cea de acum 20 de ani, majoritatea grecilor, italienilor, spaniolilor, francelor și britanicilor au răspuns că este „mai rea”. Chiar și în Germania, „locomotiva UE”, 46% din populație afirmă că trăiește mai prost decât în urmă cu două decenii.

Or, aceste două decenii coincid cu accelerarea fără precedent a procesului de integrare europeană, în paralel cu cedarea tot mai substanțială de suveranitate din partea statelor membre. Altfel spus, pe măsură ce puterea este luată de la statele membre și dată Bruxelles-ului, oamenii trăiesc mai prost. Și se așteaptă că o să trăiască și mai prost.

Sondajul Pew arată că cetățenii europeni din opt din cele zece țări studiate sunt convinși că, atunci când vor crește, copiii lor vor avea o situația financiară mai precară decât cea de azi a părinților. Așa gândesc germanii, suedezii, olandezii, spaniolii, britanicii, italienii și francezii. Media din cele zece țări este catastrofală: 58% sunt pesimiști cu privire la viitorul copiilor lor, în vreme ce doar 30% cred că aceștia vor trăi mai bine decât părinții lor, azi.

În timpul Războiului Rece, cea mai puternică armă a capitalismului în fața lagărului socialist o constituia nivelul de trai. Oamenii muncii de la orașe și sate visau să trăiască și ei ca proletarii exploatați fără milă din Occident. Astăzi, visul bunăstării occidentale pare mort și îngropat de politica de austeritate promovată cu încăpățânare de Merkel, Macron și Bruxelles.Păduchii din Cârca Europei

Imigrația este un alt gropar al UE. În cinci (Grecia, Ungaria, Italia, Germania, Suedia) dintre cele zece state cercetate de Pew, peste jumătate din populație afirmă că numărul imigranților primiți în țara lor ar trebui să fie mai mic. Polonia este foarte aproape de acest grup, cu 49%.

Motivele pentru care imigrația este considerată dăunătoare sunt: pericolul terorist, neintegrarea în societate, povara financiară etc.

Din vara lui 2015, când Merkel a deschis zăgazurile imigrației, Europa nu a mai fost aceeași. Vechiul, clasicul stil de viață capitalist, tihnit, fără griji, a dispărut. Nou-veniții, asemenea unei bande de zurbagii violenți, au stricat definitiv petrecerea. Nici prin cap nu le trece să se integreze. Au pus stăpânire pe loc și își impun cu anasâna modul de viață primitiv. Când a ars Notre-Dame, musulmanii au exultat pe rețelele de socializare.

Mai este însă un motiv pentru care UE este în criză. Probabil cel mai important: moartea democrației. Votul contează din ce în ce mai puțin, deciziile sunt luate de elite peste capul și în răspăr cu dorințele poporului.

Ce se întâmplă acum cu Brexitul este exemplar. Voința britanicilor, exprimată clar și răspicat la referendumul din iunie 2016, este călcată în picioare. Urzelile de culise, jocurile din umbră, înțelegerile ticăloase uzurpă autoritatea votului.

n ianuarie 2019, la Forumul de la Davos, miliardarul roșu George Soros, unsurosul comisar UE pentru Economie Pierre Moscovici și mascota expirată a globaliștilor Tony Blair au avut o întâlnire de taină. Comisia Europeană a ținut-o secret. Presată, a explicat doar atât: conclavul a fost „despre un al doilea referendum” legat de Brexit. Ea a refuzat să divulge alte elemente: „Necesitatea de a proteja procesul de dezicie al UE este mai importantă decât interesul public”, a declarat cu cinism Comisia.

Odată cu democrația, a murit și transparența!

Votul nu contează, a recunoscut cu nerușinare Jean-Claude Juncker. Într-un interviu dat luni presei poloneze, el a respins ideea că o creștere a numărului de voturi în favoarea naționaliștilor la europarlamentare nu va încetini procesul de integrare al UE. „În aceste alegeri, cei care promovează un naționalism nebunesc, vor plăti pentru asta. Nimeni nu știe, dar ultima dată am respins candidaturile a șase comisari prezentați mie de guvernele naționale.” Și birocratul neales de nimeni a adăugat: „Amintiți-vă că guvernele doar propun comisarii. Președintele Comisiei este cel care îi acceptă și le dă responsabilități.”

nsă culmea obrăzniciei o reprezintă directivele pe care Comisia Europeană le-a trasat summit-ului UE din 9 mai de la Sibiu și care vor servi la „pregătirea agendei strategice a Uniunii pentru perioada 2019-2024”. Cum summit-ul are loc cu două săptămâni înainte de alegerile pentru Parlamentul European, devine evident că scrutinul de la sfârșitul lui mai este o simplă mascaradă.

Jocurile sunt deja făcute.

Vermina cocoțată în spinarea Europei nu se lasă dată jos. E nevoie de un flit mai puternic decât votul.

2 comments

 1. Din Romania Iuropeana Paduchioasa (RIP)

  Romania, secolul XXI, anul 2019, luna mai, gara din Medias: PRIVITI CUM NE DESFRISEAZA TARA!!

  https://veghepatriei.wordpress.com/2019/05/06/romania-secolul-xxi-anul-2019-luna-mai-gara-din-medias-priviti-cum-ne-desfriseaza-tara/

  Paduri intregi sunt carate in trenurile alea! Se teraformeaza efectiv Romania ca sa fie mai usor de inghitit de catre globalisti!

  Se creeaza conditii pentru dezechilibrele de mediu – inundatii, tornade, alunecari de teren, ca sa poata fi apoi invocata gogorita “schimbarilor climatice” pentru care noi toti am fi de vina. Foarte probabil se face in acest fel si loc pentru alte viitoare aglomerari urbane – va fi nevoie de un numar considerabil de asemenea zone de populatie concentrata, daca zona numita inca astazi “Romania” se va imbogati cu vreo 200 de milioane de noi “romani” (adica imigranti cu statut privilegiat) – cam atat estimeaza UE ca poate suporta Romania Europenizata Total (ca asta de acum nu pare sa suporte nici macar un mizilic de 10-20 de milioane).

  Cat despre cei care traiesc in zonele defrisate… Ei si toti cei care mai traiesc in zonele rurale vor fi obligati sa plece in orase, fie ele straine sau romanesti (asa cum s-a stabilit prin AGENDA 2021/2030), acolo unde toata lumea ajunge in stare de totala dependenta fata de “stat” (care dintre ele?) si sub asalt tehnologic continuu asupra sanatatii fizice si psihice prin radiatii electromagnetice, chimicale toxice si unde fonice masive produse de infrastructura de tip urban…

 2. Foarte interesant articol

  Who Said:
  ‘The Jews Are Our Misfortune?’

  http://www.realjewnews.com/?p=717

  “Die Juden sind unser Ungluck!” was a slogan, (a quote actually), printed on the bottom of the popular Third Reich newspaper, Der Sturmer.

  Translated, the slogan states, “The Jews are our Misfortune!”

  Der Sturmer was published by Julius Streicher from 1923 to 1945. The paper was endorsed by Hitler as a useful tool for influencing the man on the street. Yet still, neither Hitler nor Der Sturmer were the authors of the slogan.

  After the war, Streicher was tried and hung at the Nuremberg trials for “crimes against humanity”—translate—”criticizing the Jews.” And the Jews got him “hung from the gallows” simply for publishing the paper.

  In 1935, Der Sturmer published the article, “How the Jew Hates the Sturmer.” Excerpts from its opening lines describe why Jewry feared the paper:

  “The Sturmer is a guide to the solution of the Jewish Question. A fearsome accuser of Pan-Jewry.

  Over the last decades our thinking fell victim to the poisoning of the Jewish world press. The Jew even silenced the voice of German blood. Our people stood before the abyss of a complete lack of judgment.

  This is why the Sturmer keeps saying: ‘The Jews Are Our Misfortune!’ This is why it is so hated by the Jews. Everyone knows that the Jew only fights that which he fears. And he fears the Sturmer in the depths of his soul!” View Entire Story Here.

  The article points to the dominance of Jewry over the media both in Germany and beyond its borders.

  And in stating that the masses had fallen “victim” to the poisoning of the Jewish world press and “stood” before the abyss of complete lack of judgment, the paper was unknowingly auguring a warning for future generations.

Leave a Reply

Your email address will not be published.