Home / Știrea zilei / ONG-urile lui Soros în România – Avanposturi pentru operativii CIA

ONG-urile lui Soros în România – Avanposturi pentru operativii CIA

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Ianuarie 3, 2022

Via IonCoja:

Formidabilă documentație, precum este regula în toate publicațiile mult distinsului patriot, Maestrul Cornel-Dan Niculae !

Mulțumim .

Aici dădui și eu – o simplă cititoare – acum ceva timp, peste informații complimentare, în spiritul descoperirilor Maestrului .

ONG-URILE LUI SOROS ÎN ROMÂNIA SUNT , CEL MAI PROBABIL, MĂCAR ÎN PARTE, AVANPOSTURI PENTRU OPERATIVII CIA

 

The Soros Foundation Hack: Years of Behind the Scenes Influence Documented

La minutul 7 ascultati-o pe SIBEL EDMONDS (turcoaica?) care explica faptul ca NGO(= ONG urile) lui Sorosh in Turcia sunt “FRONTLINES FOR CIA OPERATIVES”(sunt avanposturi pentru operatorii CIA in Turcia) . Ca CIA nu mai stau doar in ambasade consulate etc si alte organizatii oficiale ale diplomatiei USA in tari straine.

E ABSOLUT SIGUR CA ONG-URILE LUI SOROSH IN ROMANIA SUNT, PROBABIL IN MARE PARTE, AVANPOSTURI PENTRU OPERATIVII CIA IN TARA NOASTRA, CA SI IN TURCIA SI AIUREA, MAI PESTE TOT UNDE APAR ACESTE ONGURI CA CIUPERCILE .

2 comments

 1. Aceste lămuriri ale dnei Carolina Gunderode au venit la analiza privind cine stă în spatele organizaţiei externe „Balkan Investigative Reporting Network“ (BIRN), ce ataca partidul românesc AUR (prin articolul „In echo chambers of nationalist romanian party“), concomitent cu atacurile interne, inclusiv ale serviciilor secrete, cum vede situaţia dl. Cornel Nistorescu în articolul din 2 ianuarie ’22 „Aur între leu şi iepuraş“).
  Deci:
  «Dar cine sunt cei de la „Balkan Investigative Reporting Network“, care defăimează AUR? Şeful BIRN este evreul londonez Tim Judah, ale cărui articole sunt publicate în presa britanică la The Times si The Economist, dar şi pe site-ul fundaţiei familiei lui George Soros (www.opensocietyfoundations.org), Judah mutându-se chiar la Bucureşti o vreme, din 1990, ca să se ocupe de eradicarea comunismului şi de noul făgaş politic pe care să o apuce românii. Mircea Geoană l-a inclus pe Tim Judah şi în filiala română a Aspen Institute, think-tank care la el acasă, în SUA, este controlat de evreii cu poziţii grele în societate, precum familia Lauder.
  Din 1992, Judah s-a mutat la Belgrad ca să se ocupe de destrămarea Iugoslaviei. S-a implicat în toate fronturile lui Soros, virulent îndreptate împotriva slavilor sau a Rusiei, inclusiv în „revoluţia Euromaidanului“ de la Kiev (la care au participat, împotriva conducerii de stat „rusofone“, şi grupări paramilitare dotate cu arme de foc si compuse din israelieni proveniţi din Ucraina, care apoi au relatat presei din Israel isprava lor) şi în războiul din Dornbass.
  Nu întâmplător evreimea ucraineană (în frunte cu preşedintele Vladimir Zelenski) este anti-rusă, în timp ce jumătate din teritoriul Ucrainei (vechea „Rusie Kieveană“) este aşezat peste vechiul regat evreiesc khazar (Kievul fiind, sub altă denumire, cea mai vestică localitate a Khazariei, în trecut). Pentru cine s-or strădui să „elibereze“ jU-Kraina? Pentru slavii ruteni sau pentru ei? Iar restul Khazariei este sub controlul răilor de ruşi, inamicii.
  De dragul rutenilor şi al moldovenilor vor ei împingerea Rusiei cât mai spre est, sau de dragul vechilor meleaguri evreieşti, pe care apoi să le revendice?
  *
  O găsim în conducerea Balkan Investigative Reporting Network şi pe Ana Petruseva, care vine de la Institute for War and Peace Reporting, o organizaţie care a activat şi ea pentru destrămarea Iugoslaviei, unde şefia reală era exercitată de evreica Anne Applebaum şi de jurnalistul american George Packer, pe jumătate evreu, un fidel apropiat al politicianul evreu american Richard Holbrooke, cel mai mare sforar din guvernul SUA în distrugerea Iugoslaviei, în care a atras şi lobby-ul evreiesc, fiind asociat în această acţiune şi cu George Soros. „evreul internaţional“ lansat în operaţiuni globale împreună cu CIA.
  *
  Iar marii finanţatori ai acestei organizaţii anti-AUR, „Balkan Investigative Reporting Network“, sunt, semnificativ: Fundaţia Soros prin filiale (ca Open Society Foundation Serbia, Kosovo Foundation for Open Society, Open Society Fund Bosnia and Herzegovina sau The Open Society Foundation Albania); fundaţia politică germană Konrad-Adenauer-Stiftung (care l-a susţinut pe Klaus Iohannis până a ajuns preşedinte al României); Freedom House din SUA (condusă de evrei şi foşti şefi CIA, cu legături şi la Mossad); agenţiile americane National Endowment for Democracy (NED) şi USAID (partener secret CIA), băgate mai peste tot în operaţiunile de dominaţie americană în estul Europei (de regulă alături de fundaţia Soros); dar şi UNDP, o organizaţie a ONU controlată mult timp de către Soros prin Malloch Brown şi alţii, unde i-a dat un job şi Sandrei Pralong (mâna dreaptă a lui Soros în România), după ce aceasta nu a mai fost consilieră prezidenţială în România (funcţie pe care a ţinut-o Emil Constantinescu), dar care din 2015 a revenit consilier la Cotroceni, pentru Iohannis.»
  https://ioncoja.ro/cine-sunt-cei-care-defaimeaza-aur/

 2. Orice ONG este o fațadă, un cal troian mai bine zis, prin care spionajul jidănesc își desfășoară activitatea. Ar trebui interzise în Codul Penal, la fel ca partidele politice și sindicatele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *