Home / Chestiunea Jidănească / ONG-urile Evreilor la Consultări cu Președintele

ONG-urile Evreilor la Consultări cu Președintele

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 8, 2017

Știrea este de săptămâna trecută când Iohannis a invitat la consultări 21 de ONGuri cu legături evreiești.

Buciumul:

Președintele României va primi reprezentanții a 21 de grupuri și ONG-uri, pentru discuții despre „vulnerabilitățile Curții Constituționale, reforma legislației electorale și pericolul grav și iminent în care se află justiția sub atacul politic al actualei majorități parlamentare”, arată un comunicat de presă.

ActiveNews trece în revistă profilul celor 21 care l-au „convins” pe președinte să-i primească în mai puțin de 24 de ore. În realitate, este fără îndoială că lista ONG-urilor a fost întocmită de consilierii de la Cotroceni, iar „invitația” a fost un simplu pretext.

Se respectă scenariul de acum 2 ani, de după tragedia din Clubul Colectiv, în care președintele a chemat la consultări o serie de ONG-uri, dintr-o listă ce părea să poarte semnătura inconfundabilă a consilierului prezidențial Sandra Pralong, primul lider al Fundației Soroș din România de după 1990.

Menționăm că președintele Iohannis a ignorat invitația Coaliției pentru Familie, organism informal care a declanșat un proces constituțional unic în istoria României, deși CPF a strâns aproximativ 3 milioane de semnături de la persoane cu drept de vot. În ciuda acestui fapt, președintele a spus despre referendum că „nu a penetrat societatea românească”.

Iohannis nu reprezintă societatea românească, ci interesele evreiești.

Iată lista celor 21 de ONG invitate de președinte:

Aradul Civic
CIVICA (Iași)
Evoluție în Instituție (#Insist)
Inițiativa Craiova,
Inițiativa România,
Inițiativa Timișoara (federație a 10 ONG-uri din Timișoara: Activ Civic, ACUM, Ariergarda, Asociația ARAS – filiala Timișoara, Asociația Culturală Diogene, Asociația SPICC, LGBTeam, Organizația Studenților din Universitatea Timișoara (OSUT), Pieces of Heaven, Yacht Club Timișoara),
Institutul pentru Politici Publice
Oradea Civică (membre ale rețelei civice naționale Contract România
organizația neguvernamentală Centrul pentru Inovare Publică
grupurile civice: Corupția Ucide, Geeks for Democracy și #Rezistența

Cel mai cunoscut ONG dintre cele invitate la Cotroceni este „Institutul pentru Politici Publice” al cărei fost președinte, Violeta Alexandru, a fost ministru în Guvernul Cioloș.

ActiveNews scria, într-o investigație publicată în 2016, ca IPP a primit de-a lungul timpului, finanțări de peste 50.000 de dolari din partea magnatului american, George Soroș.

IPP s-a remarcat prin somarea adresată PNL de a-i retrage candidatura la Primăria Capitalei lui Marian Munteanu, fostul lider al studenților fiind acuzat că promovează un „discurs bazat pe elemente ortodox-fundamentaliste”.

Foarte multe din grupurile invitate fac parte din așa-zisa rețea „Contract România”, inițiativă controlată de Mihai Polițeanu, un apropiat al fostului ministru al Justiției, Monica Macovei. Din această rețea, înființată în mai 2017!, fac parte: Aradul Civic, Inițiativa România, Inițiativa Timișoara, Inițiativa Craiova sau Oradea Civică.

Această rețea își dorește, printre altele, „să apere caracterul laic” al statului român. Afirmația se referă clar la inițiativa Coaliției pentru Familie, pe care Mihai Polițeanu a atacat-o violent cu mai multe ocazii.

Unul dintre ONG-urile chemate la Cotroceni, LGBTeam, are patru membri, conform paginii doilasuta.ro.De remarcat că printre reprezentanții societății chemați la Cotroceni se află și pagini de facebook, fără nicio personalitate juridică sau altă activitate în afară de chemarea oamenilor la protestele din februarie 2017.

Printre aceștia se numără și Florin Bădiță, cel care mai deunăzi cerea internauților bani să-și plătească utilitățile, neavând job. În această categorie intră și Geeks for Democracy și #Rezistența.

Deci o adunătură de gunoaie marxiste vor subminarea ordinii naturale a societății.

Președintele Iohannis continuă să crediteze numai acea parte din societatea civilă care-i împărtășește valorile seculariste, pro minorități sexuale, din zona stângii europene.

Nici Buciumul nici ActiveNews nici oricine din spaţiul public nu are curajul să spună lucrurilor pe nume.

Iohannis reprezintă interesele evreieşti care se extind peste Europa şi peste America, urmărind diluarea societăţii omogene prin influx de imigranţi, urmărind eroziunea sănătăţii morale prin promovarea excesivă a minorităţilor sexuale, a “eliberării sexuale”, a pornografiei şi educaţiei sexuale în şcoli şi grădiniţe.

Interesele evreieşti doresc menținerea hegemoniei mondiale prin intermediul religiei secolului 21, mitul Holocaustului şi drama celor 6 trilioane de evrei făcuţi săpun. Oricine se opune narativei oficiale are de a face cu măciuca legii.

Nu se poate concepe libertate de expresie fără posibilitatea exprimării unei opinii cu privire la un eveniment istoric, defapt Holocaustul e singurul eveniment istoric în jurul căruia s-au făcut legi totalitariste de cenzură.

De ce se tem așa tare de o discuție despre un subiect?

Pentru că se tem de adevăr.

Și doar prin cenzură pot opri discuțiile în spațiul public.

Până într-o zi.

Ziua aceea se apropie cu pași repezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *