Home / Chestiunea Jidănească / Oltenii sunt Inferiori, spune Jidanul Caricaturist Stefan Popa Popas

Oltenii sunt Inferiori, spune Jidanul Caricaturist Stefan Popa Popas

Incorect Politic
Iulie 25, 2019

Articol scris de Marius Albin Marinescu pe Justitiarul:

Jidanul Caricaturist Stefan Popa Popas

Caricaturistul evreu Ștefan Popa Popas, de-și spune Popa’s după „rivoluția” din ’89 că-i mai kinky, nu mai are loc de olteni, pe care-i etichetează, într-o emisiune de la o televiziune locală din Timișoara, ca fiind persoane inferioare, „Untermensch”.

Nu sunt oltean, în ciuda numelui meu de familie, Marinescu, și nici nu am olteni în familie, doar ceva rude prin alianță, o soră de-a mamei s-a căsătorit cu un oltean hâtru, care a fost unchiul meu preferat – din păcate, a decedat în același an cu mama, 1996, amândoi părăsind lumea noastră la doar 58 de ani –, dar nu suport când indivizi cu slană pe creier din Ardeal (de unde sunt și eu) sau din Banat (de unde e Popa’s-ul lu’ pește) se consideră superiori românilor din alte zone ale țării!

Mai jos, fragmentul în care caricatura vorbitoare atacă oltenii:

Mai sânt DECÂT douăzeci, care sânteți așa…”, spune agramatul Popas în timp ce combate de zor oltenii. Sfertodoctul ăsta se dă „cult în cap”, deși tărtăcuța-i sună a gol… Teoriile fasciste ale ovreiului care pozează în „arian” cu sânge pur,  le-am auzit și la Sabin Gherman, Rareș Bogdan, Angela Tocilă și alți căcănari secesioniști, propovăduitori ai superiorității ardeleano-bănățene față de restul românilor, de care e musai să se despartă prin noi frontiere.

Băi, idioților, locul în care v-a fătat mămicuțele voastre este întâmplător și nu vă conferă calități superioare sau merite deosebite față de restul lumii. Oameni ticăloși și oameni buni sunt peste tot, indiferent de regiune, țară, etnie sau rasă! Culmea este că evreul care înjură oltenii și moldovenii provine din părinți moldoveni, veniți din Iași în Banat, la Caransebeș, unde l-au procreat pe ăsta într-un „popas” pe malul Timișului.

De unde știu că Ștefan Popa Popas este evreu? Păi, el a declarat: „Am fost acum doi ani la Cernăuţi, să îmi cunosc descendenţa. Mă trag dintr-o familie de evrei, din partea tatălui. Mă trag din familia Stamboliu. O încrengătură a plecat la Cernăuţi, una la Iaşi şi una la Dorohoi. Eu mă trag din cei de la Dorohoi, care în cel de-Al Doilea Război Mondial s-au mutat cu toţii la Iaşi.” Chestia asta a dat-o pe goarnă într-un interviu din „Adevărul”, pe parcursul căruia acest Popa’s ponegrea românii la grămadă. (https://adevarul.ro/locale/timisoara/stefan-popa-popa-caricaturist-interviu-1_53f76d6a0d133766a87de94f/index.html)

Jidanul Caricaturist Stefan Popa PopasEgocentricul Ștefan Popa Popas în viziunea renumitului caricaturist Bogdan Petry. 

La Timișoara este în floare un curent antiromânesc, promovat chiar de primarul germanofil Nicolae Robu, slugoiul cu nume predestinat, care scoate periodic la defilare gărzi costumate în uniformele habsburgice ale ucigașilor de români. În uniformele acelea erau îmbrăcați și cei care i-au ucis pe Horea și Cloșca pe eșafodul din Alba Iulia, după torturi inimaginabile sub privirile satisfăcute ale baronului Samuel von Brukenthal, guvernatorul sas al Transilvaniei! Tot așa erau echipați și soldații generalului austriac Adolf Nikolaus von Buccow, comandant militar și guvernator al Transilvaniei, care a distrus bisericile și mănăstirile ortodoxe cu tunul și prin foc, ucigând preoții, călugării și mirenii români care nu au acceptat să-și schimbe religia!

‘Tu-i momentul popa’sului lu’ mă-ta pe malul Timișului, cu cavalerismul tău de Malta cu tot!

Marius Albin MARINESCU

One comment

  1. Ia sa vorbim noi despre jidovii lui din Dorohoi in acelasi hal in care se exprima sceleratul asta cu slanina-n ochi, despre romani, olteni sau neolteni !
    Atunci sa vezi ce sare in sus sindicatul gangsterilor care-i platesc caricaturile lui si bataia de joc de romani, acestui biet delabrat care d’abea isi misca closetul pe care-l poarta-n cap, dintr-o latrina romanofoba, intr-alta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *