Home / Internațional / Oksana Shachko din Femen Ucraina În Sfârșit Moartă

Oksana Shachko din Femen Ucraina În Sfârșit Moartă

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 27, 2018

 

 

Oksana Shachko din Femen Ucraina În Sfârșit Moartă
Uită-te în ochii spurcatei și spune-mi dacă n-ar trebui să fie într-un sanatoriu

Femen, o organizație care “protestează” împotriva patriarhiei prin indecență publică și obscenități nebănuite, care se opune ordinii sociale, dorind desființarea bisericii și a comunităților religioase, formată din militanți activi pentru avort și inegalitatea sexelor (supremație feminină), a primit o lovitură indusă de propria ideologie corozivă.

Oksana Shachko din Femen Ucraina În Sfârșit Moartă

Oksana Shachko din Femen Ucraina În Sfârșit Moartă
Curvă Femen scăldată în sânge profanează spațiul public din fața unei biserici în Kiev

Oksana Shachko din Femen Ucraina În Sfârșit Moartă

Nu ni se spune motivul pentru care Oksana Shachko s-a sinucis

Click:

Gruparea feministă ucraineană Femen a anunţat marţi, 25 iulie, decesul uneia dintre membrele fondatoare. Oksana Shachko, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită moartă în locuinţa sa din Paris.

Grupul Femen a fost fondat în Kiev în anul 2008, de către Oksana Shachko, Anna Guţo și Inna Shevchenko, şi a devenit cunoscut în Europa pentru protestele topless împotriva turismului sexual, homofobiei şi instituţiilor religioase.

Defapt Oksana a venit ulterior la ‘conducerea’ FEMEN, fiind nevoie de o non-evreică pentru a nu atrage suspiciuni, dar în realitate Anna Hutsol este fondatoarea Femen, o rusoaică de origine jidănească.

Wikipedia:

Anna Hutsol[a 1] (Anna Vasylivna Hutsol;[1] born 16 October 1984[2]) is a Russian activist and founder of FEMEN.

Hutsol is of Jewish origin and was born in Russia but moved to Ukraine with her parents in 1991.[3][a 2] Hutsol is an economist[4] and a former assistant to singer Tina Karol.[5]

Hutsol founded FEMEN in 2008 after she became attuned to the sad stories of Ukrainian women duped by false promises from abroad:[6] “I set up FEMEN because I realised that there was a lack of women activists in our society; Ukraine is male-oriented and women take a passive role.”[7] According to Hutsol the skills she acquired during her time with Tina Karol have helped FEMEN’s “public relations”.[5] FEMEN’s main choice of action is topless demonstrations.[8] The group started protesting against sex tourism[9][10][why?] and broadened their agenda to women’s rights and civil rights in Ukraine and around the world.[11]

Una dintre membrele fondatoare, pe nume Oksana Shachko, a fost găsită fără suflare în apartamentul său din Paris, în care locuia din anul 2013, atunci când a fost exilată în Franţa. După exil, ea a renunţat la apartenenţa la organizaţia feministă şi s-a concentrat asupra carierei sale în domeniul artelor.

„Odihnească-se în pace! Curajoasa Oksana Shachko ne-a părăsit. Plângem împreună cu familia și prietenii ei și așteptăm versiunea oficială a poliției în legătură cu ce s-a întâmplat. Pentru moment, știm că Oksana a fost găsită moartă ieri, 23 iulie, în apartamentul ei din Paris”, a fost mesajul scris de reprezentanţii organizaţiei Femen. Cauza decesului este necunoscută momentan, iar poliţiştii vor demara o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs nefericitul eveniment.

Oksana Shachko din Femen Ucraina În Sfârșit Moartă

Prostituatele Femen, în acţiune

Click:

Gruparea Femen

Femen (scris şi FEMEN, în ucraineană: Фемен) este un grup feminist radical înfiinţat în Ucraina în 2008, în prezent structura sa de bază fiind la Paris. A intrat în atenţia presei prin acţiuni de protest într-o modalitate ce a generat controverse, cum ar fi apariţii în public de femei topless sau nud ca mod de manifestare pentru susţinerea a diverse cauze.

Printre membrii notabili se numără: Anna Hutsol (fondatoare şi lider), Oksana Şahko, Aleksandra Şevcenko, Inna Şevcenko.

Obiectivele principale ale activităţii acestui grup sunt:

-promovarea drepturilor femeii;

-combaterea misoginismului, a discriminării femeii, a homofobiei;-

critica industriei sexului: pornografie, turism sexual.

Cea mai potrivită încheiere este postarea paginii E Țara Mea:

Respectând pe propria piele ideologia promovată de gruparea teroristă Femen, mama organizațiilor “feministe”, Oksana, ca orice curvă care își revendică dreptul proprietății asupra “propriului corp”, a mers până la capăt și și-a provocat propriul avort post-natal… așa da!

Arzi în Iad, Oksana!

3 comments

  1. Ultimele sale cuvinte au fost aceleasi ca ale lui Maiakovski inainte de a se sinucide:

    “Nu trageti, tovarasi”

    S-a spanzurat cu bikini-ul de clantza – ca si jidanul Anthony Bourdain

  2. Camil Jidanescu

    Oriunde e ceva rau, satanic, — daca te uiti in spatele cortinei gasesti Jidani.

    O, doamne, cand ne vei scapa de aceste lacuste si paraziti satanici?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *