Home / Internațional / O foarte interesantă DECLARAȚIE a președintelui partidului turc VATAN, Doğu Perinçe

O foarte interesantă DECLARAȚIE a președintelui partidului turc VATAN, Doğu Perinçe

Redacția Internațională
Incorect Politic
Iunie 19, 2022

O foarte interesantă DECLARAȚIE a președintelui partidului turc VATAN Doğu Perinçe

O foarte interesantă DECLARAȚIE a președintelui partidului turc VATAN, Doğu Perinçe

Iată o foarte interesantă DECLARAȚIE a președintelui partidului turc VATAN, Doğu Perinçe.

Macron a lăsat să moară 50 de ofițeri francezi la Mariupol. Amintim tentativele disperate ale ucrainienilor din Mariupol. Mai multe elicoptere ucrainiene au fost doborîte, pe când încercau să extragă anumiți prizonieri, privilegiați, din buncărul oțelăriei Azovstal, desprre care s-a pretins că erau ”responsabili ucrainieni.

În articolele lor, diverși ziariști adevărați au arătat în repetate rândurică la Mariupol s-au aflat peste 200 de mercenari-instructori și mercenari-politruci neo-naziști englezi, americani și francezi. De altfel, după cucerirea completă a oțelăriei Azovstal, militarii ruși au găsit în buncărul acesteia mai multe insigne și decorații ale legionarilor francezi.\

Iată DECLARAȚIA lui Doğu Perinçe, președintele partidului turc VATAN:

Fără o clipă de răgaz, consider necesar să dau publicității o informație foarte importantă pentru opinia publică, pentru poporul francez și pentru națiunea turcă.

Președintele francez Macron a lăsat să moară, în orașul ucrainian Mariupol, mai mult de 50 de ofițeri francezi, de rang înalt, lucru pe care el nu îl poate ascunde.

În câteva zile, ofițerii au fost făcuți prizonieri, sau au fost uciși.

Iată știrea difuzată de STATUL RUS:

”PESTE 50 DE OFIȚERI FRANCEZI SUNT ÎN BUNCĂRUL OȚELĂRIEI AZOVSTAL, DIN MARIUPOL. ARMATA RUSĂ A ÎNCERCUIT OȚELĂRIA AZOVSTAL, DIN MARIUPOL, NICI MĂCAR O PASĂRE NU POATE SCĂPA DIN ÎNCERCUIREA NOASTRĂ. ARMATA RUSĂ A SEMNALAT ȘI ANUNȚAT PUBLIC ASEDIUL OȚELĂRIEI, PROPUNÂND TUTUROR PRIZONIERILOR SĂ SE PREDEA.ORI SĂ LASE MĂCAR UN CULOAR LIBER, PENTRU CA PRIZONIERII FRANCEZI SĂ POATĂ FI EVACUAȚI. DIN ORDINUL LUI MACRON ÎNSĂ, PRIZONIERII FRANCEZI NU AU FOST EVACUAȚI. ASEDIUL ȘI ÎNCERCUIREA AU CONTINUAT.

ÎNTREAGA COMUNITATE INTERNAȚIONALĂ ȘTIE CĂ ÎN CÂTEVA ZILE SAU CHIAR ORE, NU SE ȘTIE CÂT, PESTE 50 DE PRIZONIERI FRANCEZI VOR IEȘI DIN BUNCĂR MORȚI SAU PRIZONIERI. EI TREBUIE SĂ IASĂ DIN BUNCĂR CU MÂINILE PE CAP ȘI SĂ SE PREDEA ARMATEI RUSE.

ÎN ACEST TIMP, FORȚELE ARMATE FRANCEZE AU ÎNCERCAT O OPERAȚIE DE SALVARE, CU MAI MULTE ELICOPTERE, DINTRE CARE UNUL A FOST DOBORÂT.
ALȚI DOI OFIȚERI FRANCEZI DE INFORMAȚII, CARE NU ERAU LA BORDUL ELICOPTERULUI ȘI-AU PIERDUT ȘI EI VIAȚA, ÎN TIMPUL ACESTEI TENTATIVE DE ELIBERARE A CONTINGENTULUI DE PESTE 50 DE OFIȚERI SUPERIORI”.

NOI, TURCI, NE FACEM DATORIA ȘI ANUNȚĂM ACEST LUCRU POPORULUI FRANCEZ, CARE, FĂRĂ ÎNDOIALĂ, VA APRECIA CĂ, LA ORDINELE PACTULUI NATO ȘI AL IMPERIALISMULUI AMERICAN, MACRON TRIMITE OFIȚERI FRANCEZI ÎN UCRAINA, BINEÎNȚELES, POPORUL FRANCEZ ESTE CEL CE VA SUFERII CONSECINȚELE DE RIGOARE.

NOI NE FACEM DATORIA ȘI ANUNȚĂM TOTUL, DE ASEMENEA, ÎL ANUNȚĂM ȘI PE DOMNUL MACRON: NU PUEȚI ASCUNDE ACESTE LUCRURI, DOMNULE MACRON.
TUTUROR CELOR CE NE CITESC LE CEREM SĂ TRANSMITĂ ACESTE INFORMAȚII ZIARELOR ȘI TELEVIZIUNII FRANCEZE, TUTUROR AGENȚIILOR DE PRESĂ DIN LUME.

AM CONSIDERAT NECESAR SĂ FAC PUBLICĂ ACEASTĂ INFORMAȚIE IMPORTANTĂ PENTRU OPINIA PUBLICĂ MONDIALĂ.

https://fktdeutsch.wordpress.com/2022/05/26/ukraine-vorbereitung-folgen/

2 comments

  1. mă oameni buni, atenție la fake-uri..și/sau propaganda de război. până acum, singurii străini confirmați de ruși în Azovstal au fost 2 englezi și un marocan. rușii sa confirme (cu PROBE fizice) existența celor “50” de franțuzi, altfel,pas.

  2. ultima data francezii au ratacit 410’000 de insi-tot in legatura cu Russia era…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.