Home / Chestiunea Jidănească / Numărul de Jidani – România

Numărul de Jidani – România

Mușatin
Incorect Politic
Aprilie 8, 2019

Numărul de Jidani

Există încă multe întrebări cu privire la numărul de iudei din România în perioada interbelică, numărul de victime din cadrul „Holocaustului” românesc și mai recent, numărul considerabil de jidani ce dobândesc cetățenie română din anii ’90 încoace.

Aceste chestiuni au fost expuse și explicate de către profesorul Ion Coja, de-a lungul carierei sale politice. De asemenea, într-un interviu publicat pe site-ul lui propriu, ne luminează cu privire mai multe aspecte ce vizează problema evreilor din spațiul românesc, și a cărui conținut îl vom rezuma aici. (Puteți accesa interviul original aici: https://ioncoja.ro/cati-evrei/?fbclid=IwAR2wQQ0Ml3tV8pw4OacHNfzRtb2kgkYjqTPIYqbP6IiBKHx4oXTUwGDcEKc)

Profesorul Ion Coja ne spune că numărul evreilor de la sfârșitul perioadei interbelice este cu mult mai mare decât cel oficial. Cifra propusă de el este de 2.000.000, care a fost atestată de două personalități cu credibilitate mare: Corneliu Zelea Codreanu și Mihail Sebastian.

A se nota faptul că cel din urmă s-a născut într-o familie iudaică, ceea ce ne demonstrează că această informație este susținută de ambele părți. Jidanii s-au ascuns mereu de recensăminte, pentru a evita impozitele pe venit și înrolarea în serviciul militar.

Numărul de Jidani

Conform cifrelor oficiale numărul supraviețuitorilor „Holocaustului” din România ar fi de 500.000 de oameni.

Efectuăm un calcul simplu, 2.000.000 de evrei de la sfârșitul perioadei interbelice minus 500.000 de supraviețuitori fac tocmai 1.500.000 de victime în rândurile evreilor. Astfel, România s-ar face vinovată de cel mai mare număr de victime per cap de locuitor, mai mare decât al „Holocaustului” din Germania.

Evident, un număr mare de morți, ar genera un număr mare de cadavre și morminte comune, având în vedere faptul că aceștia nu au fost transformați în săpun sau incinerați.

Domnul Ion Coja se mai întreabă unde sunt cadavrele celor 200.000 de mii de evrei duși în Transnistria, întrebare care până astăzi rămâne fără răspuns. „Singura explicație oficială: cadavrele evreilor morți în Transnistria au fost mâncate de câini!…”, spune Ion Coja.

Numărul de Jidani

Domnul profesor mai menționează în interviu faptul că după Revoluția din decembrie 1989, sute de evrei au cerut cetățenie românească, pe care au dobândit-o fără prea mari dureri de cap, ba chiar au mai primit apartamente drept cadou din partea guvernului român.

Motivul din care statutul de cetățean român era părea de atractiv era faptul că astfel puteau cere să plece în S.U.A., lucru ce nu îl puteau face, odată stabiliți în Israel.

Astfel, după ce au vândut apartamentele primite gratis, puteau pleca în America cu ceva bani în buzunar. Până în anul 2000, ar fi primit cetățenie românească circa 500.000 de evrei. Ex-președintele Traian Băsescu i-a declarat domnului Coja, drept răspuns la un articol că „Vor fi în final un milion de evrei care vor primi cetățenie românească, în România și Basarabia, iar pentru acest serviciu Israelul va sprijini Unirea celor două state românești!”.

Încă o dată, ne pomenim în calitate de martori la josnicia evreiască.

Acești indivizi aruncă numeroase acuzații asupra statului român, cu scopul de a se victimiza și în același timp caută să profite de noi.

Nu e ca și cum ar avea vreun sentiment puternic de iubire față de aceste meleaguri sau tradițiile băștinașe. Ceea ce văd ei în cetățenia românească este profit personal, pe care îl obțin chiar cu ajutorul guvernului.

*

Nota editorului: Am lăsat în multe locuri cuvântul “evreu” în loc de termenul corect “jidan”, dar pentru lămurirea cititorului asupra acestor termeni, care nu sunt sinonime, citiți articolul Cuvântul Evreu Trebuie Scos din Uz, de col. Vasile I. Zărnescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *