Home / Știrea zilei / Nu vei mai avea încredere în vedete după vizionarea acestui videoclip

Nu vei mai avea încredere în vedete după vizionarea acestui videoclip

Vlad Voicu
Incorect Politic
August 29, 2021

4 comments

  1. Am vazut ca era postat cu , doar un minut in urma si din curiozitate am urmarit video-ul insa , nu inteleg la ce face referire postarea dumitale caci , dupa vreo cateva minute m-i s-a acrit sa-l mai urmaresc . Oricum , cine-i atat de imbecil incat sa aiva incredere in niste vedete si ” vedete ” ce joaca niste roluri preluate dintr-un scenariu hotarat de catre aia ce dau banii ? Ma cam indoiesc de faptul ca , impresarii lui Freeman sau Caine au acceptat ca astia doi sa presteze free , doar din uriasul lor caracter umanitar . Michael Caine …este actor , la fel ca si Morgan Freeman { asta , a reusit in cele din urma sa-L gaseasca pe Dumnezeu ? } iar pe Faucci , acest Arafat american , al stie o lume intreaga . Pe ceilalti ” actori ” nu-i cunosc si nici nu ma intereseaza insa , o intrebare se impune …totusi : de ce acesti oameni isi risca onorabilitatea { aia care au inca asa ceva } castigata de-alungul vietii pentru niste ” clipe de glorie ” zice-se in slujba umanitatii , rostind cuvinte care , numai cinste nu le fac caci , mai devreme sau mai tarziu , se vor convinge si ei de neadevarul vorbelor rostite…azi ?! Sau cum spunea cineva mai zilele trecute : qui prodest ?

  2. CEL CARE ISI PUNE MASCA ESTE CO-AUTOR,
    CEL CARE SE VACCINEAZA E CO-AUTOR.
    (asa e cand apuci sa invoci “autoapararea”).

  3. Subscriu la primul comentariu. Păi ce, parcă Nadia Comăneci n-a făcut reclamă la margarină? ( https://www.youtube.com/watch?v=zq0rTTwe_4w – a se vedea și comentariile de la filmuleț)

    Și nici când mi se strică calculatorul nu-l chem pe Florin Piersic să mi-l repare. Deci care e treaba?

  4. M-am mai uitat. Până și pe Magneto din filmul “Bărbații X” (dintre care unii sunt femei dar din câte am înțeles, în ziua de azi nu e ceva neobișnuit) l-au vaccinat. Trebuie că au folosit o seringă cu ac de plastic :D. Zicea însă Teodosie (care are o grămadă de probleme de toate felurile dintre care cel puțin alea cu corupția sunt aproximativ 100% dovedite, dar să trecem peste asta pentru că până și descreieratul de Vlad Țepeș o mai nimerea câteodată, chiar dacă era pură întâmplare) că n-avem de unde să știm ce li se injectează ăstora care se “vaccinează” în public, deoarece n-am fost lângă ei să analizăm ce era în seringă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *