Home / Educativ / Nu trebuie să ne ferim de putere – Ferindu-ne, o cedăm automat psihopaților

Nu trebuie să ne ferim de putere – Ferindu-ne, o cedăm automat psihopaților

Incorect Politic
Martie 25, 2023

Nu trebuie să ne ferim de putere - Ferindu-ne o cedăm automat psihopaților

Nu trebuie să ne ferim de putere – Ferindu-ne, o cedăm automat psihopaților

 

Nu trebuie să ne ferim de putere. Ferindu-ne de ea, automat o cedăm psihopaților. E adevărat că banul e o mare parte din putere, iar naționaliștii nu au cultura afacerilor și a finanțării unei rețele, poate ar trebui să învățăm ceva de la adversari.

#Rezist a reușit să dea jos un guvern oficial ales, au adus 100.000 de mii de români în stradă prin influența ONG-urilor și a mass-media, finanțate cu banii unor oligarhi jidani ca și George Soros, într-un final reușind să oprească legislația respectivă, la fel cum s-a întâmplat recent în Georgia.

Ce mare industriaș român sau afacerist de succes își folosește finanțele să finanțeze rețele de ONG-uri pro-românești, să deschidă publicații naționaliste, să cumpere votul politrucilor pentru a vota conform cu interesele lui și cu agenda pro-românească? Nu știu vreunul, așa că rămâne să facem ce putem prin forțele proprii, din buzunarul propriu și din timpul nostru, grupuri de discuții, site-uri alternative, asociații non-profit, fundații, tabere de muncă, videoclipuri, podcasturi, emisiuni, colocvii, meme și așa mai departe.

Fiecare dintre noi poate contribui direct la asta, să nu ne mai întrebăm “ce-i de făcut? care-i soluția”, ci să începem să construim forță.

 

Sterie CIUMETTI

10 comments

 1. “Ce mare industriaș român sau afacerist de succes își folosește finanțele să finanțeze rețele de ONG-uri pro-românești, …”
  Pai, asa cum dobanda este camata (sensul financiar anti-moral cunoscut), as si cu astia pomeniti: profitul este camata comerciala.
  Dupa ce umfle costurile si-si fac venituri de tip “salarial” de regi, dupa ce pun toate cotele de “dezvoltare”, “investitii”, “premieri”, … “neprevazute” pun bomboana pe coliva = PROFITUL!
  Ceva care este adaugat speculativ, jecmanitor.
  Ei – toti! – practicand aceasta forma “aducatoare de succes in afaceri:, de fapt dovedesc doar ca sint jidaniti!
  Cum sa “filantropeze” jidanitii (citeste “sionistii sau globalistii – ca tot aia e!) pe nationalisti, adica pe cei ce-si iubesc familia, si prin aceasta – neamul???
  —-
  Nu va mai faceti iluzii: parul, mlotovul… funia si sapunul; cu astia nu se poate sta de vorba, asa ne-a spus un parinte iubit, Arsenie Papacioc: “cu dracu’ nu se sta de vorba ca are toata stiinta lumii, [n.n. – nu a lui Dumnezeu desigur…], e cel mai tare teolog, …”

  • Încă nu e momentul, nu suntem destul de mulți și de organizați pentru așa ceva. Momentan ne aflăm în faza de conștientizare a semenilor.

 2. “#Rezist a reușit să dea jos un guvern oficial ales” e o tâmpenie.
  1. Toate sunt oficial alese de altii.
  2. In 2016 guvernul Ponta a cazut in urma inscenarii din clubul Colectiv. Nu #Rezist a provocat incendiul din Colectiv.
  3. Dumnezeu e drept. Dragnea era un mic mafiot, care a vrut sa urce pe pozitia cea mai inalta din stat.
  Si si-a rupt gatul. Nu #Rezist i-a pus piedica.
  Mai vrei si alte argumente, Ciumeti? Mai am.

 3. Problema nu e că se ferește cineva de putere ci că doar psihopații sunt dispuși să facă ce trebuie ca să ajungă acolo iar industriașii și afaceriștii își văd de profit, n-au treabă cu chestiile astea.

 4. Sa incepem schimbarea cu noi insine. Putem sa ne tinem curtile, casele, scara blocului, gradinita si trotuarul curate si ingrijite. Trebuie sa vorbim cat mai mult intre noi. Daca se poate, reduceti statul in fata ecranelor toxice. Cum vedem o familie cu multi copii ingrijiti si cu parinti cinstiti, sa-i ajutam. Cel mai important este sa ajutam parintii sa munceasca si copii sa mearga la scoala. Sa deschidem poarta oamenilor la tara sa le cumparam o rosie, un ardei, un ou. Sa evitam supermarketul cat mai mult. Sa avem spirit civic. Daca se sapa un sant in cartierul nostru, sa facem poze si sa urmarim lucrarile. Sa trimitem emailuri la “alesi” cu intrebari. Sa-i supravegheam si sa-i controlam cat putem chiar si cu mijloacele noastre reduse. Sa facem un site web cu preturile la mancare, pe produse, la electricitate si la gaz in Germania, in Franta, in Italia, in Spania, in Canada si sa le comparam cu preturile din Romania. Elevi de liceu ar putea sa-l faca si sa colaboreze cu prietenii si familiile lor de afara…Putem sa facem multe lucruri. Sa incepem la mic, cu oamenii din jurul nostru si apoi sa crestem, sa ne unim cu oameni din satul vecin, etc.

 5. Dr. Eugene Lazowski: The Weapon of Intelligence
  Meet the Hero: Dr. Eugene Lazowski … His was an incredible ruse that took immense intellect and bravery. He created the illusion of an epidemic of a deadly …
  Eugene Lazowski născut Eugeniusz Sławomir Łazowski a fost un medic polonez care a salvat mii de oameni în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, creând o epidemie falsă care a jucat pe fobiile germane legate de igienă. Wikipedia (Engleză)

 6. https://t.me/s/DanDiaconu – Dan Diaconu – 27.03.3023

  București, Cluj și Suceava sunt orașele alese de Comisia Europeană pentru a deveni neutre climatic până în 2030. Ce înseamnă asta? Multe! Să le luăm pe rând:
  – Energia acestor orașe va trebui să provină doar din surse regenerabile;
  – Programul „15 minute” va fi implementat strict(totul la distanță de 15 minute de locuință, astfel încât să nu ai nevoie de mașină);
  – Va fi interzisă utilizarea aerului condiționat și a centralelor termice individuale. În schimb va reveni comunismul încălzirii centralizate;
  – Populația va trebui să devină insecto-vegană, adică să se hrănească doar cu vegetale și, eventual, cu proteină din insecte;
  – E vag ce se va întâmpla cu proprietatea din moment ce serviciul trebuie să fie în „cercul” de 15 minute. Probabil se va desființa ca în comunism;
  – La fel de vag e ce se va întâmpla cu căsătoriile deoarece dacă un membru al familiei lucrează în Militari, iar celălalt în Pipera, fiecare va trebui să locuiască în „cercul de 15 minute”;
  – Se va interzice circulația oricărui vehicul care folosește combustibil pe bază de hidrocarburi;
  – Consumul energetic va fi alocat individual, proporțional cu amprenta de carbon pe cap de locuitor. După ce ți-ai epuizat „creditele” ți se blochează tot.

  Pregătiți-vă să deveniți neutri. Eu unul cred că o să mă mut într-o colibă pe vârful muntelui. Dacă nu cumva s-o interzice inclusiv asta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *