Home / Educativ / A început numărătoarea inversă

A început numărătoarea inversă

Incorect Politic
Mai 29, 2020

Limbajul pe care îl folosim când ne raportăm la o anume realitate, mai ales în chestiunile politice, poate să determine neînțelegerea unor subversiuni de limbaj calibrate de dușmani ca să împiedice procesul analitic.

Din acest motiv, vă atragem atenția asupra termenului “incorect politic”, folosit greșit în mediul naționalist și în limbajul politic de opoziție, pentru a justifica ideologiile contrare curentului dominant, dar care, din păcate, sunt emanații internaționaliste introduse pentru a controla/condiționa opozița de idei.

De fapt, acțiunea naționaliștilor, a patrioților, a tradiționaliștilor și a fundamentaliștilor ortodocși, relevă de cea mai pură și morală  “corectitudine politică” cunoscută pe suprafața pământului.

Să fii coerent din punct de vedere politic, să-ți respecți identitatea și tradiția, să te împotrivești hidrei L.G.B.T., să fii un susținător înfocat al familiei naturale, să fii xenofob față de tot ceea ce este străin, să fii anti-U.E. și  militant ROEXIT sau, pur și simplu, să fii un ortodox fundamentalist care nu recunoaște decât autoritatea lui Iisus Hristos, nu sunt deloc poziții “incorect politice”, ci poziții morale și naturale de factură “cosmopolitic incorecte” și, de fapt, absolut corect politice din punct de vedere uman în baza istoriei, tradiției, religiei, culturii și a spațiului tău național strămoșesc.

Spre exemplu, ATGOR nu este un ansamblu politic național, ci un ansamblu cosmopolit dictatorial de ocupație națională care împiedică adevăratul act politic. Nesupunerea politică față de linia cosmopolită nu este “incorect politică” ci “cosmopolitic incorectă”. Cine luptă politic împotriva ATGOR se numește: COSMOPOLITIC INCORECT!
Nimeni și nimic nu poate justifica contrariul!

Prin urmare, nu lăsați ATGOR-ul să vă impună regulile jocului, fiți naționaliști și patrioți avangardiști și părăsiți limbajul Orwellian.

Departamentul Incorect Politic pentru comunicare naționalistă

Nota Redacției: Marca “Incorect Politic” (I.P.) sau “Brandul”  cum spun amatorii de englezisme (recomandăm limba română), este semnătura unui colectiv redacțional de reinformare și opoziție politică, care activează în mediul online din România de aproape 3 ani, bucurându-se de adeziunea, susținerea și popularitatea unui număr din ce în ce mai mare de cititori. Din acest motiv, formula “Incorect Politic” rămâne marca noastră de fabrică sub care ne vom onora obligațiile până ce ATGOR o să dispară într-o mlaștină de rahat mare cât lăcomia și trădarea lor.

Expresia unui activist L.G.B.T. după citirea articolului: disonanță cognitivă cronică

3 comments

  1. Aveți dreptate, dar sintagma “incorect politic” trebuie înțeleasă ca o antiteză sau ca o antinomie la sintagma “corect politic” (în traducere românească) folosită de ATGOR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *