Home / Actualitate / Nicolae “Sluga” Ciucă salută victoria lui Macron. “Un vot care respinge extremismul și naționalismul” – Oare ce caută în armată dacă nu e naționalist?

Nicolae “Sluga” Ciucă salută victoria lui Macron. “Un vot care respinge extremismul și naționalismul” – Oare ce caută în armată dacă nu e naționalist?

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 29, 2022

Nicolae "Sluga" Ciucă salută votul francezilor care "respinge naționalismul" - Oare ce caută în armată dacă nu e naționalist?

Nicolae “Sluga” Ciucă salută victoria lui Macron. “Un vot care respinge extremismul și naționalismul” – Oare ce caută în armată dacă nu e naționalist?

După ce a spus că holocaustul este cea mai mare tragedie a umanității din istoria globală, Sluga principală a occidentului în România, Nicolae Ciucă, salută victoria lui Macron și votul francezilor, vot care care “respinge naționalismul”.

Efectiv nu trece o săptămână fără ca slugile din conducerea țării să nu facă plecăciuni în fața străinilor. Nu trece o săptămână să nu acționeze împotriva intereselor populației autohtone din România.

E atât de obositor.

Check Also

MOAȘTE DE SFÎNT – Fratele de Cruce Ioan Ianolide

Incorect Politic | Moaștele deshumate ale lui Ioan Ianolide

5 comments

 1. ciuca a batut-o pa bunica-sa pentru 1 cana cu lapte de capra.

 2. Extremist esti tu, Ciuca ca impingi romanii spre extrema razboiului si a saraciei. Ca te-ai pus in slujba unor puteri straine care vor distrugerea României si a poporului român!

 3. Domnule Ciumetti

  Spre deosebire de lideri de succes din țările democratice, Macron nu e populist și, în bună măsură, nici popular in Franta iar daca ati binevoit sa observati , este o imensa diferenta intre prezentza la vot la primul sau mandat si cea de-acum . Va intrebati , retoric sper , despre Nicolae Ciuca : Oare ce caută în armată dacă nu e naționalist? Pai , deoarece al cunosc d e pe vremea cand abia iesise locotenent va raspund eu : deoarece pe-atunci nu mai existau licee , unde elevii sa poata avea parte d e trei mese calde zilnic , d e un pat si-un acoperis deasupra capului si cateva randuri de tzoale d’aia ! Nici macar din patriotism n-a intrat in armata ci…de foame . Nelamurirea mea , nu este de ce l-a felicitat pe Emanuel Macron si nici macar ce ma-sa a cautat in Ucraina { de parca si-asa n-am fi tinte sigura } ci…de ce ma-sa nu-si face treaba pentru care-a fost numit PM si asteapta { asa zic “gurile rele ” } sa fie sprijinit sa ajunga chiar Presedinte in locul lui KWJ iar pana atunci sa dea si-acestui popor amarat macar ceea ce-i trebuie pentru supravietuire ?! Iar oameni de acest tip se asteapta probabil ca la ordinul lor sa apere cineva Romania doar pentru ca…vrea Putin s a termine si javrele astea lipsite d e orice urma d e bun simt !

  • Ciuca este o canalie care face tot ce-i ordona canaliile care l-au pus acolo : cum o sa aibe mila de poporul roman un estropiat !?
   Ce asteapta abrutizatul Ciuca, cel ce transforma poporul roman in carne de tun, gratis ?
   Un pumn in muie credeti ca l-ar trezi la datoria lui adevarata fata de poporul roman ?
   Eu nu cred acest lucru !
   Trebuiesc dati jos si pedepsiti exemplar toti tradatorii care trag tara in razboiul care nu este al romanilor ci este facut de americanii NEOCONI !
   NU TOTI AMERICANII VOR ACEST RAZBOI !!!
   Ce-i aia sa ne rugam de ei sa fie oameni cand toti sunt doar o hoarda de canalii cryptoasiatice la ordinul hoardelor de NEOCONI DIN USA ?

   Finanta americana a distrus fondul de pensii al USA , prin specula desantata de bordel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Razboiul din Ucraina trebuie sa distraga atentia poporului american, impreuna cu vaxxxxinarea ucigasa, ca marea finanta a camatarilor iudei sa scape de pedeapsa ce i-o va aplica poporul american cand se va trezi !

   Nu uitati asta : americanii sunt in trezire caci USA este in prabusire !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Urmeaza o criza crasa in care multi vor disparea dar in final fiecare tara isi va crea moneda proprie acoperita fie in aur, fie in petrol etc sau in munca, cum si-a acoperit si lansat Hitler moneda Germaniei de si-a refacut economia , lasand planeta stupefiata de asa un succes dupa jefuirea si distrugerea Germaniei in urma primului razboi mondial !

   ADICA SE POATE RECLADI O ECONOMIE DOAR PRIN MUNCA, CHIAR DACA LEPRA ISARESCU A JEFUIT STATUL ROMAN DE TOT AURUL SAU !

   FRUNTEA SUS, ROMANI, CACI SE POATE IESI DIN ORICE ASUPRIRE !

   Creati-va gospodarii la tara unde se scapa si de bombele atomice si de foamete !

   La crescut morcovii vostri personali, fratilor !

   Ca sa aveti ce sa le bagati in cur !

 4. Grijania ma-tii de zdreanta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *