Home / Actualitate / Neomarxiștii vor să înlăture statuia lui Mircea Vulcănescu

Neomarxiștii vor să înlăture statuia lui Mircea Vulcănescu

Incorect Politic
Martie 2, 2021

Via Războiulinformational:

Progresişti au început să îşi arate colţii vor să înlăture statuia lui Mircea Vulcănescu şi să promoveze incluziunea.

Nici nu s-au instalat bine primari şi consilieri USR-Plus în primăriile din Bucureşti unde au câştigat alegerile şi au şi început să îşi promoveze agenda. Luna Constantin Brâncuşi s-a transformat într-un fiasco marcat de expoziţii bizare şi vulgare; o coloană a infinitului ruptă şi drăcoaice cu sânii goi. Primarul sectorului 2, Radu Mihaiu (USR PLUS), vrea să înlăture statuia lui Mircea Vulcănescu din Piața „Sfântul Ștefan” din București. Iar primăria Bucureştiului anunţa programul „Curcubeu” axat pe a combaterea „marginalizarea și excludere socială în care se pot afla anumite grupuri sau comunități

Constantin Brâncuși în Progresism …

Despre lună Constantin Brâncuşi urmează să vorbim într-un articol separat, căci reporterii noştri au fost la faţa locului şi nu vom vorbi din auzite. Pe scurt Muzeul Ţăranului Român a organizat o expoziţie „dedicată” lui Brâncuşi unde reproduceri a unor opere a marelui sculptor sunt aruncate în dezordine într-o încăpere.

Cei de la Primăria Bucureştiului l-au sărbătorit pe Brâncuşi printr-o expoziţie cu drăcoaice cu sânii goi.

Şi asaltul la adresa firescului nu s-a oprit la Brâncuşi

Primarul sectorului 2, Radu Mihaiu de la USR PLUS, a anunţat că intenționează să înlăture statuia lui Mircea Vulcănescu, aflată în Piața „Sfântul Ștefan” din București. Intenţia înlăturării statuie a fost anunţată de Radu Mihaiu, printr-o declarație făcută pentru G4Media.

Mircea Vulcănescu sacrificat in numele “corectitudinii politice”.

Articolul ziarului ulta-progresist şi antiromânesc G4Media ne explica cum s-a ajuns la discuţia despre înlăturarea statiilor unor mari romanii. Astfel publicaţia marxistă G4Media s-au apucat să facă investigaţii şi au descoperit că 20 de străzi, edificii, monumente și instituții de învățământ din toată țara care poartă numele unor persoane condamnate. Aceste se laudă:

„G4Media a identificat peste 20 de străzi, edificii, monumente și instituții de învățământ din toată țara care poartă numele unor persoane condamnate pentru crime de război, în frunte cu fostul mareșal Ion Antonescu „

ScreenShot 20210228085054 300x121 - Progresişti vor să înlăture statuia lui Mircea Vulcănescu şi să promoveze incluziunea

Aşa îşi încep „cruciada” cei de la G4Media,

„În Sectorul 1 din Capitală există o stradă cu numele lui Vulcănescu, în Sectorul 2 un bust memorial, iar în Sectorul 4 un liceu tehnologic. Mircea Vulcănescu.”

 

Singura persoană care a răspuns la provocare a fost primarul sectorului 2 acesta putem spune că a fost „spărgător de greva” până şi doamna Clotide s-a prins ca miroase a provocare şi nu a răspuns.

Radu Mihaiu, primarului Sectorului 2, a declarat pentru G4Media că ”va înainta spre aparatul primarului o cerere de analiză a pașilor pentru înlăturarea bustului”.

Mircea Vulcănescu a fost un filolog, filosof, publicist, sociolog și politician român care a murit la Închisoarea Aiud în data 28 octombrie 1952.

În această problemă şi-a făcut apariţia şi deputatul Alexandru Muraru Alexandru a declarat pentru G4Media, că „va monitoriza și sprijini autoritățile locale” (orice o însemna asta) în:

”a schimba rapid denumirile unor străzi care poartă numele unor persoane condamnate pentru crime de război, genocid sau crime împotriva umanității”.

Nu este pentru prima oară când se încearcă dărâmarea statuii lui Mircea Vulcănescu sau schimbarea liceului cu acelaşi nume, în trecut societatea civilă s-a mobilizat şi a reuşit împiedice asemenea planuri bolşevice.

A intrat dracul in casă … ca în poveștile cu dracii el ne-a întrebat “pot sa intru”

Tragem concluzia că cetăţenii rom\nii trebuie să fie foarte atenţi, cum spune o zicală „ce drac baga în casa”, USR-isti au câştigat capital electoral cu lozinci ieftine precum că ei se lupta cu „ciumă roşie” dar odată instalaţi pe posturi aceştia încep lupta cu „sfinţii închisorilor”. Iar în paralel aceeaşi USR-isti promovează obscenitatea publica sau programe dubioase.

WhatsApp Image 2021 02 26 at 22.10.26 298x300 - Progresişti vor să înlăture statuia lui Mircea Vulcănescu şi să promoveze incluziunea

Primăria capitalei a anunţat pe situl oficial lansarea unui program de asistenţă socială, programul are ca moto fraza „totul va fi bine” emblema este: un curcubeu sub care se afla un nume de femeie musulmană numită „AYANA”. (VEZI: AICI) Programul urmăreşte obiective precum:

 • prevenire și combatere a situațiilor de marginalizare și excludere socială în care se pot afla anumite grupuri sau comunități;
 • de promovare a drepturilor omului, a unei imagini pozitive a persoanelor, familiilor, grupurilor vulnerabile;

Societatea Civică va trebui să se unească în jurul valorilor identitare, în jurul unui Mircea Vulcănescu sau Radu Gyr, .

 

10 comments

 1. Tot Occidentul “democrat” este înundat cu gunoi progresist prezentat ca “artã modernã”!

 2. Românii și-o fac cu mâna lor! de altfel România ocupă un loc destul de slab în topul ce are ca și criteriu de clasificare IQ-ul mediu, așa că nu trebuie să ne mai mire nimic. Să nu ne așteptăm ca majoritatea să învețe din greșelile celor din vest.

 3. in general progresistii se vaccineaza. deci nu vor mai fi printre noi multi ani.

  de ex in Israel si GB rata mortilor din injectie a depasit rata mortilor “de covid”

 4. Trebuie sa ne coagulăm urgent intr-un adevărat
  partid naționalist.

 5. Daca nu ne vom trezi, nu ne vom mai trezi!

  Daca populatia nu va iesi in strada in mod MASIV, vom disparea ca tara si ca popor. Vom disparea intr-un interval SCURT de timp, de ordinul anilor…nici macar a zecilor de ani. Cel mai bun exemplu si care trebui sa ne alarmeze in cel mai inalt grad este situatia unei tari si popor aflate la cateva sute de kilometri de noi: Grecia! Grecia este un stat cvasidizolvat, cvasiinexistent. Aparatul de stat din Grecia este lipsit de absolut orice fel de putere, presedintia, guvernul, partalamentul si autoritatile din Grecia sunt lasate de catre conducerea Greciei de la Bruxelles doar pentru decor…doar pentru ochii prostilor. Politia si armata Greciei joaca doar un rol de opereta, parlamentul Greciei mimeaza un fel teatru prost, guvernul Greciei are, in cel mai bun caz, libertatea de a decide cand si cum se desfasoara activitatea de salubrizare a tarii si care este programul de functionare a pietelor si targurilor si…cam atat! Despre instituia prezidentiala din Grecia nici macar nu mai are rost sa discutam…
  “Poporul grec” este o amestecatura eterogena de indivizi proveniti din toate colturile planetei, indivizi fara niciun Dumnezeu, fara nicio identitate, fara nicio credinta sau crez sau tinta in viata, este un amalgam de creiere spalate de catre mass media din Grecia, mass media care, cu concursul securitatii din Grecia, a depasit si cele mai inalte idealuri de indoctrinare si intoxicare si manipulare si dezumanizare pe care le-r fi visat vreodata cel mai totalitar stat de pe planeta asta. Nu mai vorbesc despre faptul ca Grecia, o tara a carei populatie a scazut de la aproape 11 milioane de locuitori de acum putini ani in urma, la una care abia depaseste 8 milioane la ora actuala dar…ATENTIE!!!…din acesti 8 milioane, aproximativ jumatate sunt emigranti economici din Europa de est si…”REFUGIATI” …”refugiati” care, trecand peste faptul ca au invadat Grecia veniti cu colacele de salvare si cu plutele, detin la ora actuala aproape toata economia neagra a Greciei si o mare parte din cea alba, “refugiati” in fata carora tatul grec are interdictie totala (de la sefii din ue) de a lua orice fel de masura, indiferent de ce natura ar fi ea!!! In fata acestor “refugiati” din Grecia, orice lege si orice norma si orice actiune…SE OPRESTE.
  In afara de toate cele de mai sus, Grecia are o datorie externa de aproximativ 400 de MILIARDE de euro (datorie pe care este in imposibilitate sa o plateasca mii de ani de acum incolo) si, mai mult, absolut tot ce exista pe teritoriului statului grec le apartine tarilor occidentale si Chinei si Turciei. Incepand de la orice fel de activitate economica si continuand cu infrastructura (autostrazi, cale ferata, porturi, aeroporturi) si multe altele, toate acestea nu mai apartin statului grec.
  Am insistat pe subiectul “Grecia” pentru ca este la indemana oricui, ca roman, sa vada si sa inteleaga care este viitorul care ni se pregateste noua in putini ani de acum incolo. Situatia din Grecia este o POZA, o RADIOGRAFIE a ceea ce vom trai noi in Romania in urmatorii putini ani.

  • asa va fi si aici dar nu va pierdeti nadejdea. chiar daca se va ridica cineva din popor tot nu va face nimic si va fi repede lichidat si denigrat, nimic nu e nou in istorie.
   Razboiul cu Gog si Magog al lui Israel (noul Israel- Europa/ imperiul bizantin) este acesta: invazia imigrantilor din Asia si Africa pt distrugerea calitatii genetice a celor pe care fiii tatalui minciunii ( poporul vrajitorilor si camatarilor cabalisti care se reincarneaza si nu au treaba cu vesnicia) ii urasc de moarte.

   Hunger Games oricum va veni curand peste toti, ca nu mai au rabdare, baga criptomoneda. o sa-si piarda lumea banii intr-o noapte. deja bancnotele nu mai au nicio valoare, datoriile tarilor nu mai pot fi sustinute de nimic viabil, somajul e mare si Davosul vrea mai multi roboti in loc de muncitori, simuleaza in vazul tuturor cyberterorismul bancar.
   Vaccinul va fi obligatoriu, nu stim cine va mai scapa. E nevoie de unitate in jurul bisericii numai ca biserica nu prea are initiative, are manager nu are pastor. invatati sa traiti la cort cu rucsacul dupa voi…
   Cum a zis si mucenicul staret Ghelasie Tepes asta vara, “ehe, n-ati vazut nici 1%…”
   Au omorat multi duhovnici ca sa nu mai aiba putere rugaciunile poporului catre Hristos si Maica Domnului.

   Si nu in ultimul rand, anticristul a avut deja intalniri cu vrajitorii din sinedriu, nu mai e mult., haos, legile babilonice “ale lui Noe” pt goime, mucenicia si gata, invierea si judecata!

   • Las-o balta…
    Nu e vaccin ci terapie genetica si nue obligatoriu.
    Cu astia – GLONTUL!
    Asta e rezolvarea.
    Dupa aia poa’ sa vina si alte belele da’ macar astia isi iau plata pe lumea asta!

 6. Intr-adevar, vor sa inlocuiasca NT cu legierle noahide…de mult am fost avertizati.
  Un vizxionar ca Ioan Ianolide ,sau Mircea Vulcanescu au profetit de mult ca omenirea va evolua pe firul “rosu ” al cainismului…
  Asistam socati la sfarsit,iar antihristul e pe drum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *