Home / Educativ / Naționaliștii Autonomi – Model de Organizare Pentru Tineret

Naționaliștii Autonomi – Model de Organizare Pentru Tineret

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 11, 2019

Poate țineți minte acea știre despre gruparea naționalistă care dădea bani la indezirabili, să se sterilizeze. Un foarte bun mod de a acționa direct la rezolvarea problemei țigănești, din păcate naționaliștii au fost arestați, chiar dacă țiganii și-au dat acordul.

Haidem să-i cunoaștem pe acești tineri, care își spun Naționaliștii Autonomi, așa cum se prezintă pe site-ul lor:

*

Inainte de toate trebuie sa lamurim eventualele confuzii care pot aparea in legatura cu numele grupului nostru.

“Autonom” NU se refera in niciun caz la autonomia teritoriala si nici nu suntem o copie a Nationalistilor Autonomi din Germania (de la care recunoastem ca ne inspiram), noi suntem un raspuns romanesc la probleme romanesti. Actionam insa mai mult pe plan local, dar problemele locale nu sunt decat parti ale unor mari probleme nationale. Mai jos este explicat destul de clar conceptul de “nationalisti autonomi” si care sunt obiectivele noastre.

~~~

Nationalismul autonom reprezinta o forma de agitatie care s-a dezvoltat in ultimii ani in interiorul miscarii nationaliste din Germania . Prin nationalist autonom se intelege o privire proprie asupra lumii. Ideea de baza este un fel de activist “Do it yourself”, adica cineva care realizeaza activ si in primul rand creativ munca politica fara a fi nevoit sa se lege de o organizatie stabila. Aceasta are unul dintre avantaje faptul ca structurile, care nu exista deloc, nu pot fi urmarite sau interzise, si printre altele au activistii mai multa libertate de a-si folosi propria creativitate in activitatile lor.

Nu neaparat ca principiu de baza, dar tipic pentru un nationalist autonom reprezinta anonimatul, care este ingrijit cu atentie. Se delimiteaza de “coduri vestimentare tipice scenei”, de aparitii subculturale si semne de identificare clare. Isi ingrijeste un stil propriu, nu se deosebeste de tanarul obisnuit. Aceasta il elibereaza printre altele de prejudecatile inutile din partea mediei.

Asta nu inseamna ca nu au existat activisti care au realizat o rezistenta in acest mod. In orice caz, acest mod de prezentare se bucura din ce in ce mai mare popularitate si este definit sub termenul de nationalist autonom.

De ce am ales sa ne reprezinte culoarea neagra?

Pentru ca negrul simbolizeaza culoarea pamantului stramosesc pentru care luptam, dar totodata negrul era si culoarea steagurilor L.A.N.C. care au fluturat pentru prima data in anul 1923, deci se regaseste in lupta nationalista a romanilor.

Teoria Politica

Nationalistii Autonomi Timisoara sunt o grupare politica radicala a tineretului.
Obiectivele noastre:

– Unificarea Romaniei dupa modelul german. Teritoriile de la est trebuie sa apartina din nou Romaniei.

– Respectarea drepturilor romanilor minoritari in tarile din jurul nostru. Facilitati pentru etnicii romani care doresc sa traiasca in Romania . Acordarea in regim de urgenta a cetateniei romane pentru acestia.

– rezolvarea urgenta a problemei tiganesti.

– conservarea genotipului rasial, a patrimoniului genetic mostenit de la stramosii nostri, ca parte integranta a identitatii noastre.

– desfiintarea cultului vinovatiei legat de asa-numitul “holocaust” care ar fi avut loc in Transnistria, oprirea predarii despre “holocaust” in scolile publice pana la clarificarea obiectiva a acelei perioade (la dezbatere sa fie admisi si cei care contesta existenta faptelor de care este culpabilizata natiunea romana!).

– eliminarea capitalismului (a pietei libere in general) si inlocuirea acestuia prin nationalsocialism (comunitatea poporului). Noi nu reneagam libertatea actiunii individuale in economie, pastram toate prerogativele legate de proprietate, concurenta, castig si transmisie succesorala. Aceasta libertate este insa supravegheata, in sensul impunerii anumitor limite capabile sa impiedice constituirea unor situatii daunatoare dezvoltarii armonioase a natiunii. Spre exemplu: nationalizarea, in cazul anumitor industrii sau companii de interes general, devine o regula indispensabila. De asemenea, stabilirea unui plafon in sistemul de acumulare al averilor personale, participarea la beneficii a lucratorilor (in anumite conditii de vechime, capacitate, stabilitate, etc). Este total injust ca un patron sa castige de mii de ori mai mult decat toti muncitorii care lucreaza in unitatiile lui. Eliminarea cotei unice de impozitare si inlocuirea ei cu impozitul diferentiat in functie de valoarea castigului. Ne opunem cu fermitate comunismului care anuleaza dreptul la proprietate ingradind membrilor natiunii sa aiba initiativa proprie in sectorul economic aceasta revenindu-i in conceptia lor exclusiv statului si nomenclaturii comuniste…

– facilitati pentru investitorii autohtoni in fata capitalului strain.

– nationalizarea bancilor.- parlament unicameral. Actuala structura a Parlamentului, cu doua camere, este o gaura prin care se scurg fonduri uriase pentru care poporul munceste iar eficienta acestui tip de Parlament lipseste.

– eliberarea de influente straine ( America , Israel , etc.).

– locurile de munca trebuie sa fie pentru persoanele care apartin poporului roman (”Locuri de munca intai pentru romani!”). Oprirea imediata a importului de forte de munca din afara spatiului european. Trimiterea in tarile de origine a muncitorilor din China , India samd.

– conservarea si incurajarea culturii romane si combaterea multiculturalismului.

– inasprirea dreptului la azil (respingerea imediata a falsilor azilanti).

– lupta pentru libertatea si suveranitatea natiunii romane si a tarii noastre.

– Interzicerea Trusturilor media ( e aberant ca un proprietar sau un grup restrans de proprietari sa detina mai multe posturi tv, statii radio locale si nationale, mai multe ziare locale/regionale/ nationale) care sunt factor de manipulare in masa.

– asistenta medicala de calitate pentru toti cei ce muncesc.

– apararea valorilor si intereselor comunitatii in fata individualismului liberal si a tuturor ideologiilor care slabesc comunitatea nationala (materialismul, marxismul, “corectitudinea politica”).

– educatia, prioritate absoluta. Publica si gratuita. Formarea caracterelor revine in mare parte sistemului de “educatie nationala”.

– Lupta impotriva globalizarii si terorismului americano-israelian .

– Interzicera avorturilor! Sprijinirea tinerilor pentru a-si putea intemeia si intretine familia. Incurajarea natalitatii.

– Opozitie totala fata de multiculturalism si metisaj.- Construirea unui stat cu adevarat national si social. Nationalismul social ca alternativa la societatea de consum, la actualele valori individualiste, materialiste si egoiste.

– Desfiintarea bazelor americane pe teritoriul romanesc. O tara nu poate fi libera, independenta si suverana cat timp pe teritoriul sau sunt baze militare straine.

==

31 comments

 1. Dl. Sterie ,
  Astia sunt nebuni cu acte .Teoria lor politica este copie fidela a fascismului(national-socialismului) care se trage tot din marxism .
  Punctul asta imi provoaca greata:
  – apararea valorilor si intereselor comunitatii in fata individualismului liberal si a tuturor ideologiilor care slabesc comunitatea nationala (materialismul, marxismul, “corectitudinea politica”).

  Pai asta e marxism pur, astia sunt tampiti si dvs le oferiti o platforma. Nu exista libertate fara responsabilitate individuala, si astia vor sa ne bage iar in comunism.
  Au creierul atrofiat si nu inteleg ca ei vor sa combata marxismul cu marxism.
  E ingrozitor.

  • >tot ce nu e capitalism e marxism!1!1
   exista niste oameni bazati care s-au ocupat de problema tiganeasca iar tu te plangi ca o tarfa de ei

  • deci nici nu stiu de unde sa incep.. ai scris atat de multe tampenii acolo.. trucurile astea nu iti merg pe aici.. da-i bice pe ioncoja sau inapoi pe facebook

 2. Felicitari lor!
  Sa arda greturile care i-au arestat.

  • Bai Pol Pot al Romaniei, sa nu se supere cei mai mari mustaciosi ai secolului 20 pe tine, sti la cine ma refer, aia de la care Te inspiri in ura, poate faci si o manuela cand Te uiti la filmulete de la auschwitz sau gulagurile comuniste. Usurel cu avantul asta de psihopat criminal. Cu nationalisti ca tine se duce se rapa tara. Pai tigani sunt problema Romaniei? NU . Problema sunt psihopati ca tine, Care Nu au habar despre istorie si vor sa o repete.

 3. /our guys/

  tinerii treziti

  sunt de acord cu fiecare punct din lista.

  Nu au fost arestati fiindca au dat bani la tigani… nu e ilegal.

  ci fiindca acum evreii aresteaza pe toti care sunt constienti ca holocaustul e o minciuna, si ca evreii conduc lumea.

  Neo-bolsevicii evrei au trecut deja la implementarea planului: arestarea persoanelor trezite.

  https://dailystormer.name/feds-arrest-white-supremacist-for-edgy-joke-on-facebook-frame-another-for-a-fake-bomb-plot/

  O sa vina si dupa noi, luati-va masuri de precautie.
  Deja ne monitorizeaza.

  Cei de la Daily Stormer editiile spaniola si italiana au fost arestati in decembrie anul trecut.

  https://infostormer.com/spanish-police-arrest-three-neo-nazi-website-operators/

  Multi au disparut (Smoloko Scotty Spencer) si au fost arestati.

  Evreii au intrat in panica si o sa ne vaneze fara mila,

  Motivul pentru care insist sa raman anonim:

  Doi colaboratori ai site-ului isi folosesc numele real — si e destul sa ii duca la sectie si sa ii tortureze doua zile, ca sa afle identitatea celorlalti anonimi.

  Cu cat evreii sunt mai disperati, cu atat o sa ne atace mai violent.

  Pregatiti-va. Se intampla deja in alte tari, o sa accelereze si o sa vina si la noi.

  “Kill the best goyim” – nu o sa le pese de anonimii ce comenteaza, o sa ii vrea pe Sterie si pe cativa colaboratori care sunt cei mai talentati.

  Daca decapiteaza oamenii cei mai talentati, au distrus incorectpolitic.

  Nu e nici un dubiu ca evreii o sa actioneze. Deja au inceput.
  Problema e cand.

  Cu cat sunt mai disperati, cu atat o sa atace mai violent.

  O sa inventeze acuzatii, si o sa isi sustina minciunile printr-o campanie in presa.

  Tot ce spun e fiti pregatiti si fiti prudenti.

  Sa fiti pregatiti, sa nu va ia prin surprindere.

  A inceput deja actiunea “Kill the best goyim”. Va ajunge si la noi.

  Sunt sigur ca monitorizau deja “Nationalistii Autonomi” si chestia cu tiganii a fost o scuza, un pretext sa ii aresteze.

  Nu fiti cu capul in nori si nepregatiti.

  Am comunicat prin mesaje cu Smoloko in decembrie-ianuarie 2018. Era naiv, increzator, vroia sa candideze ca primar – si nu banuia ca o sa dispara in martie 2018.

  Ne monitorizeaza, si de-aia au atacat site-ul. Au nevoie doar sa ne afle identitatea, si au nevoie de un pretext ca sa ne aresteze.
  Daca nu il gasesc, il vor inventa.

  Tot ce spun: fiti cu ochii in 4, sa nu va ia prin surprindere urmatoarea miscare a jidanilor.

  Sper sa ma insel, si sa nu am dreptate. Sper sa nu ii intereseze Romania.

  Fiti oricum pregatiti, o gramada au fost arestati, si acum incepe un nou val de arestari.

  Au pregatit mental publicul, prin mass-media, cu ideea ca nazistii sunt periculosi, urmeaza sa ne aresteze pt postari pe FB.

  Mass-media pregateste deja ideea ca “suprematistii albi” trebuie arestati, spala pe creier publicul.

  Inca o data, sper ca ma insel, fac doar presupuneri aici.
  Dar e mai bine sa fii pregatit.

  Stim deja care e urmatoarea mutare a jidanilor, intrebarea e doar “cand” o sa o faca.

 4. In articolul unde pomeneste despre arestarea celor 3 tineri care scriau editia spaniola a Daily Stormer

  https://infostormer.com/spanish-police-arrest-three-neo-nazi-website-operators/

  Se mentioneaza:

  “The suspects, aged from 21 to 23, had used false identities and SERVERS BASED ABROAD to try to avoid detection, said the statement.”

  Foloseau VPN, dar exista moduri de a descoperi adresa IP si daca folosesti VPN.

  I-au gasit cu VPN.

  Iar acuzatiile care sunt? Au scris articole pentru Daily Stormer. Nu au facut altceva nimic ilegal.

  Poate solutia e TOR browser, dar si TOR e destul de jidanit.

  Poate TOR cu VPN.

  E interesant de aflat peste cateva zile ce s-a intamplat cu cei de la Nationalistii Autonomi daca au fost eliberati din arest.

  Fii atent si la articolul asta:

  https://veghepatriei.wordpress.com/2018/09/11/din-cauza-aceasta-au-fost-arestati-nationalistii-autonomi-timisoara-animalele-bolnave-psihic-si-nespalate-din-politia-romana-alaturi-de-sri-boala-psihica-a-tarii-profituri-de-milioane-de-euro-de/

  Gunoaiele nespalate din Politia Romana si jegurile din SRI: i-au ridicat de pe strada ca in anul 1950!

  Vezi si video-ul asta

  https://www.youtube.com/watch?v=Am8cyXRr2m4

  Le-au facut perchezitii — ca sa gaseasca materiale compromitatoare anti-evrei.

  Fii atent in video, dupa minutul 0:36

  “S-a facut o perchezitie domiciliara la domiciliul unei persoane suspecte de implicare in postarea pe un sitea mesajelor cu un continut neadecvat”.

  CARE ESTE CRIMA? mesaje cu un continut neadecvat

  “Cu aceasta ocazie a fost ridicata o unitate centrala de calculator”

  Le-a confiscat calculatorul.

  Asta e motivul pentru care nu doresc sa imi stie nimeni identitatea. Daca te aresteaza pe tine si te tortureaza, nu poti sa ma tradezi daca nu stii cine sunt.

  • mahomed caine de circ

   Mihail, ceea ce spui este este absolut adevarat…totusi, ceea ce nu spun/scriu tinerii nationalisti in manifestul lor, este adevaratul pericol ce ne paste pe noi si intreaga lume…pericolul reprezentat de ideologia mortii adica islamul si a adeptilor ei!

   • mohamed caine de circ

    Let’s be more clear…

    “Adevaratul pericol care ne paste pe noi toti este reprezentat de ideologia mortii, sclaviei si a urii, adica a islamului precum si a adeptilor acestei ideologii”…unii ii spun religie…

    https://www.bitchute.com/video/34idoHx0EpPc/

    • Adevaratul pericol este iudaismul politic. Faptul ca musulmanul vine cu arma in mana si cu bomba la briu e si aia o problema, dar mai degraba as sustine tarile musulmane impotriva Israelului decat invers.

     • mahomed caine de circ

      Sa sprijini o ideologie criminala, pe adeptii ei cat si agenda lor criminala impotriva crestinilor doar pentru faptul ca ei, musulmanii, ii urasc deopotriva si pe jidani, la fel de mult precum ne urasc pe noi (!!), mie mi se pare nu doar o iresponsabilitate sau ipocrizie deplorabila venita din partea celui/celor care sustin aceasta idiotenie dar si o acceptare suicidala a propriului genocid…Iudaismul politic aka comunismul aka marxismul aka sionismul este promovat de catre jidanimea internationala care nu stiu cat de mult are de a face cu guvernul actual al israelului…ceea ce este clar este ca guvernul israelian este unul din sponsorii terorismului islamic actual care a facut mai multe victime printre crestini decat printre evrei….

     • mohamed caine de circ

      in other words…

      islamul politic ca si toxicitate, nocivitate, etc., nu este cu nimic mai prejos decât corespondentul sau iudaic…a susține islamul politic sau non-politic (desi termenul de islam non-politic este unul lipsit de sens si suport, deoarece islamul este prin esența lui o ideologie politica la fel ca si iudaismul sau nazismul) doar pentru faptul ca el este antisemit mi se pare o EROARE grava venita din partea celui care susține aceasta idee (criminala de altfel)…as numi-o simplu ‘ignoranta cu premeditare’…

     • mohamed caine de circ

      ce știi tu de libertatea politica si religioasa de care se bucura creștinii sau musulmanii in Israel pe de o parte si ce știi despre ”libertatea” politica si/sau religioasa de care se bucura creștinii sau evreii in tarile musulmane arabe sau non arabe?!…aștept cu nerăbdare un raspuns…

 5. Eu am uneori chestii de gen paranormal, intuitii.

  De exemplu, eu nu prea intru pe 8chan, decat rar.

  Acum cateva zile, am simtit sa intru pe 8chan. Am intrat, am citit cateva minute, si chiar atunci a postat tipul din El Paso manifestul, inainte sa mearga sa impuste oameni in wallmart.

  L-am vazut in timp real, si intrasem pe site de vreo 10-15 minute. Un moderator a sters thread-ul imediat.


  De asemenea in ianuarie 2018, vorbeam cu Smoloko in comentarii pe site-ul lui, si mi-a venit sa spun: vezi ca evreii astia o sa te asasineze. Fii atent, fii prudent ca evreii o sa te omoare pentru ce scrii.
  Dupa cam o luna Smoloko a disparut.


  Eu sper sa ma insel, si sa nu am dreptate. Nu stiu de ce mi-a venit sa scriu aceste comentarii, mi-a venit spontan, asa am simtit.
  Sper sa ma insel si sa fie totul ok, sa nu se intample nimic.

  Dar oricum: fiti pregatiti pentru orice eventualitate.

  Daca aveti calculatoare, protejati-le cu parola, sa nu poata citi nimeni continutul.
  Luati-va toate masurile de precautie.

  Cum au venit cu mascatii la Gregorian Bivolaru in 2004, care era total inocent, nu facuse nimic. Au venit cu mascatii si cu presa, si au facut un circ – ca sa aiba impresia prostimea ca sunt vinovati.

  S-ar putea sa incerce asta si cu antisemitii. Atac cu mascatii televizat, si sa zica: o celula de neonazisti periculosi au fost arestati.
  Presa o sa vina cu minciunile.

 6. Shakespeare e antisemitic.

  Trebuie cenzurat.

  https://www.youtube.com/watch?v=ZqeNloxg0oI

 7. Acum cateva luni, Anglin a pierdut un proces de “calomnie” iar judecatorul l-a condamnat sa plateasca 4 milioane de dolari.

  Acum cateva zile, iarasi, un alt proces, in care trebuie sa plateasca 14 milioane daune.
  https://www.theyeshivaworld.com/news/general/1772004/judge-owner-of-neo-nazi-daily-stormer-website-to-pay-14-million-to-jewish-real-estate-agent.html
  https://www.huffpost.com/entry/dean-obeidallah-andrew-anglin-libel_n_5d013357e4b0985c4196d150
  https://www.washingtonpost.com/nation/2019/07/16/andrew-anglin-daily-stormer-tanya-gersh-million-verdict/?noredirect=on

  https://www.nbcnews.com/tech/tech-news/founder-neo-nazi-site-daily-stormer-should-pay-14-million-n1030211

  Asta inseamna ca CIA si Interpolul pot sa il urmareasca international si sa ii confiste contul de Bitcoin, sa ii confiste toate bunurile.
  Nu stiu daca o sa reuseasca, dar asta o sa incerce.

  Ii cauta donatiile pe bitcoin si au specialisti IT care se ocupa cu asta.

  https://www.huffpost.com/entry/andrew-anglin-bitcoin-mysterious-donor_n_5d011cc6e4b0304a12087e0c

  Asta urmaresc, sa ii taie donatiile bitcoin.


  Cei 3 de la Daily Stormer editia spaniola nu au fost arestati de Politia spaniola.
  Au fost arestati de Europol – Politia Europeana.

  “a joint operation between Spanish police, EUROPOL and the government of Switzerland.”
  https://infostormer.com/spanish-police-arrest-three-neo-nazi-website-operators/

  https://alt-right.com/2018/12/17/three-spaniards-arrested-for-hate-speech/

  Arestati pentru “hate speech” nu au comis nici o crima.

  Au pus tunurile si pe Alerta Judiada, care e o versiune a Daily Stormer in limba franceza, neafiliata cu Stormer.

 8. E posibil sa colaboreze Europol cu Politia Romana.

  Deja avem legi “hate speech”, crezi ca le-au facut degeaba?

  In Romania justitia e foarte corupta.

  Ce i-au facut lui Gregorian Bivolaru in 2004.

  Au intrat cu mascatii si cu presa dimineata la 5, i-au pus pe jos, si i-au filmat.

  Una dintre fete avea 17 ani. Au dus-o la sectie si au fortat-o sa dea o declaratie ca intretine relatii sexuale cu Gregorian Bivolaru.

  https://misa-yoga.blogspot.com/2012/07/noi-abuzuri-ale-justitiei-in-cazul.html

  Aici un interviu cu Madalina Dumitru. Au fortat-o sa declare asta.

  https://www.youtube.com/watch?v=SslP3t1kdAk

  Ce vreau sa spun cu asta?

  Nu conteaza daca esti inocent, justitia o sa iti insceneze ceva
  iar presa o sa raporteze minciunile sa spele pe creier populatia.

  Au facut la fel cu Becali. Lui Becali i-au furat masina, au venit procurorii si l-au arestat pe Becali iar hotii au ramas in libertate.

  Justitia Romana e corupta, arata-mi omul si iti gasesc delictul.

  O sa procedeze la fel cu Incorect Politic.

  E bine sa fiti pregatiti din timp, si sa va luati masuri de precautie.

  Ca sa nu vina pe neasteptate.

  Nu sunt membru MISA, stiu ca Bivolaru nu a facut nimic, si totusi e in inchisoare inocent. Arestarea din Paris s-a facut pe baza declaratiei false, extrase cu forta, a Madalinei Dumitru. “Act sexual cu minore”.

  Ca sa il dea in urmarire internationala, politistii cu talent la literatura au adaugat si “trafic de persoane, prostitutie” – care erau minciuni.

  Acum Bivolaru e in inchisoare pe baza declaratiei din 2004 a lui Madalina Dumitru, desi a fost gasit nevinovat de curtea de apel.

  In Romania mergi la inchisoare cu dreptatea in mana.

  Aceleasi trucuri le vor folosi si cu incorectpolitic. Evreii o sa atace, intrebarea e “cand”.

  Fiti foarte pregatiti. Evreii au intrat in panica.
  It’s anudda shoah.

 9. 8chan e si acum offline.

  Fa o pagina incorectpolitic pe onion — o pagina unde se pot lasa comentarii.

  Nu e nevoie sa pui tot site-ul pe onion, doar o pagina unde sa postezi noua adresa a site-ului in caz ca domeniul e atacat.

  Acolo cititorii pot lasa comentarii, in caz ca se intampla ceva si nu stim unde sa te gasim.

  E dezolant cand intri pe Daily Stormer editia spaniola, si articolele se intrerup brusc pe 16 decembrie.

  https://es.dailystormer.name/

  La fel si la editia in Italiana, articolele se intrerup brusc pe 20 Februarie 2019.

  https://it.dailystormer.name/

  La fel de dezolant e si contul de gab a lui Smoloko.. se intrerupe pe 26 ianuarie 2018, si nimeni nu stie ce s-a intamplat cu el.

  https://gab.com/smoloko

  Fa o pagina pe onion prin care se poate pastra legatura.

  Wake up, please.
  Evreii sunt criminali.

 10. Legiunea Regala, nu stii despre ce vorbesti. Nu sunt nebuni si nici criminali, ci sunt doar tineri care s-au saturat de vorbariile boomerilor care si asa nu au facut nimic si nici nu vor sa recunoasca asta si au hotarat sa faca ei ceva. Baietii au vrut sa isi caute modele, si au ajuns sa fie modele pentru cei care vor sa se alature luptei. Comentariile astea de tip „National Socialismul este tot una cu Comunismul” nu tin aici, mai ales la tineri care sunt treziti.

 11. alora de la 8chan le au confiscat domeniul si in deep web? de’s offline (?)..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *