Home / Actualitate / Muzeu Pentru Curlangii

Muzeu Pentru Curlangii

Incorect Politic
Februarie 18, 2020

Muzeu Pentru Curlangii

Via Art-Emis

Vestea a venit ca un fulger.

Trebuie să se ştie ce preocupări au Muzeul Naţional de Artă Contemporană şi Muzeul Literaturii Române!

Fireşte, sub tutela preacuviosului Minister al Culturii… Ei bine, Norvegia, Islanda şi Liechtenstein au finanţat instituţiile sus numite cu 200.000 euro pentru înfiinţarea unui muzeu L.G.B.T., un muzeu pentru „curlangii”, cum îi numea Panait Istrati în povestirea „Stavru”, pe deviaţii sexual, adică rasa care se împerechează în buzunarul de la spate; un muzeu pentru „curlangii”, cu denumirea de Muzeul Culturii Queer.

La polul opus, joi 13 februarie 2020, liderul de la Kremlin a declarat: „O căsătorie este o uniune între un bărbat şi o femeie! […] Rusia nu va legaliza căsătoria între persoane de acelaşi sex atâta timp cât Vladimir Putin va fi preşedinte”.

Dacă „subiecţii” şi „«cultura» Queer” îi plac „civilizatului” şi „tolerantului” Occident atît de tare, de ce nu-l fac la ei acasă, la Oslo, cu vechea denumire Christiania (ce ironie!), la Vaduz sau Reykjavik? Alăturînd afirmaţiile lui Putin, o întrebare rezultă inevitabil: de unde ne vine răul cel mai mare, din Est sau din Vest?

Dacă deviaţia sexuală se numeşte cultură, să mă ierte Dumnezeu, ăştia de la Ministerul Culturii sînt plecaţi cu sorcova, demonstrînd ce înseamnă pentru Iohannis „România normală”! Acest Iohannis atît de arogant, încît nici dacă i-ar cădea nasul pe jos nu s-ar apleca să-l ridice! Minorităţile sexuale pun majoritatea normală pe coji de nucă, iar  oile lui Panurge se comportă ca la „Referendumul pentru familie”! Pandemia L.G.B.T., mai exact treaba mizerabilă cu poponarii din Europa occidentală este dictată cu de-a sila şi în România, ţară creştin ortodoxă de mii de ani! 

Nişte jeguri  de la Bruxelles ne impun mizeria lor plină de dobitoci, slugarnici dezaxaţi şi cretini incurabili.

Pervertirea instinctului sexual este, potrivit ştiinţelor medicale, o boală, fapt demonstrat, pe care îl poate afirma orice medic sau psiholog care n-a chiulit de la cursuri.

Noi trebuie să-i ajutăm pe aceşti bolnavi.

Să-i trimitem la medic.

Nu să-i tolerăm, ca sursă de infectare a societăţii.

Presa are şi ea contribuţia ei murdară! O „familie” de împerecheaţi de acelaşi sex, care înfiaseră un copil normal, a fost promovată şi elogiată în presa de răsunet ca model, pînă cînd, nişte jurnalişti de investigaţie au aflat că cei doi aşa-zişi „taţi” practicau pedofilia, îşi foloseau „fiul” pentru sex şi îl împărţeau cu prietenii lor pofticioşi, scrie revista „Life Site”, în articolul „Model gay adoptive fathers sexually abused 6 year old for yares: offered him topedophile ring”.

Nu mă interesează ce fac nebunii sub plapumă, cu şi în viaţa lor privată! Nu este treaba mea. Cu totul altceva este viaţa publică unde, aceştia vor să facă din mizeria, rătăcirea şi boala lor o problemă de stat şi un motiv de preocupare pentru majoritatea copleşitoare a celor normali. Cu asta, noi, cei mulţi, nu vom fi de acord, în veci!

Nu vom fi de acord cu tupeul şi voierismul lor, această sfidare şi violare a intimităţii celorlalţi, a celor străini de practicile sodomiste L.G.B.T. „Nişte răi şi nişte fameni/ I-e rușine omenirii să vă zică vouă oameni!”.

Fostul preşedinte Iliescu, nu că ar fi un exemplu, întrebat ce părere are despre homosexualitate a spus că „acolo e o problemă gravă de igienă”.

Spaţiul public nu aparţine nici lor, nici golanilor, nici răufăcătorilor, ci tuturor! Pentru a ne bucura de el cu toţii, în linişte şi pace socială, trebuie ca fiecare să se comporte în limita moralei şi decenţei, fără ca noi, majoritatea normală şi morală, să fim afectaţi de agresiunile triviale şi degradante pentru specia umană, manifestate public. Să fim obligaţi să  înghiţim exhibiţionismul, pentru că aşa este „politically correct”. Nu are nimeni nimic cu cei ce-şi duc viaţa sexuală în intimitate şi bun simţ. Ce-ar fi să ne-apucăm, noi cei cu orientări normale, să defilăm, în maniera lor destrăbălată, prin faţa deviaţilor sexual, forţîndu-i să ne suporte? Cum s-ar simţi? A accepta nebunia ca normalitate, echivalează cu un abandon, o cedare în faţa incapacităţii noastre de a rezolva o problema atît de virulentă, cu urmări catastrofale pentru societatea românească.

Lumea a fost zidită sub tipar de credinţă, moralitate şi normalitate! Cum să acceptăm plaga anormalităţii?  Adam ar fi rămas singur pe pămînt, dacă n-ar fi avut perechea-femeie.

Altfel spus, dacă L.G.B.T. reprezintă normalul, atunci firescul, care i se opune, reprezintă anormalul, iar înmulţirea noastră pe pămînt este, potrivit deviaţilor, rezultatul unui accident nefericit! După acelaşi raţionament absurd, Adam trebuia să practice zoofilia, să se iubească cu şarpele, nu-i aşa? Fascinant? Amuzant? Nu! Degradant! Măcar îi putem pedepsi pe impostorii ăştia cu propriile nuiele.

Ăştia vor să ne spună că nu mai este la modă să credem în Dumnezeu! Dar El există, blestemaţilor, şi veţi plăti scărmănatul pidosnic în dormitorul de lîngă camera unor copii nevinovaţi, adoptaţi fără consimţămîntul lor. Discriminarea şi rasismul tocmai de aceea au fost inventate şi invocate tot mai des, ca să închidă gura normalităţii, şi, de ce nu, pentru depopularea planetei. Nu trebuie acceptate mizeriile occidentale, impuse de conducătorii cretini şi ipocriţi ai aşa zisei „Uniuni” europene dezunite, şi de slugile lor autohtone.

Credinţa milenară trebuie cu orice preţ apărată. Aceşti deviaţi, încurajaţi deliberat, care au devenit impertinenţi şi provocatori, trebuie trimişi acolo unde lipsa moralităţii şi desfrînarea sterilă, fără limite, e la modă! La Bruxelles! Mă scîrbeşte efectiv modul în care instituţiile de cultură ale statului român se lasă călcate precum găinile de „cocoşii” altor specii, care ne induc ideea că familiile normale sînt demodate, acceptînd studii măsluite sau inexistente, care servesc interesele ocultei, ce încearcă să distrugă sau să slăbească creştinismul ortodox prin campanii violente „non-profit”, cu finanţări internaţionale impresionante. Cum în mai multe state ale Americii homosexualitatea a fost legalizată, iar statelor din „uniune” li se impune oficial, ne aşteptăm ca Iohannis să bată şi el palma peste fund.

Consumul de droguri a fost legalizat în foarte multe state. Liderul U.S.R. Dan Barna, care s-a declarat de acord cu legalizarea consumului individual de droguri,  încurajează public consumul acestora. Astfel, prin extrapolare, se poate afirma că membrii U.S.R. au fost deja înregimentaţi în gruparea  L.G.B.T., poziţia lor de la referendumul pentru familie fiind edificatoare.

Acum sînt şi de partea iubitorilor de liniuţe şi de tras pe nas!

Cînd ne gîndim că Barna acesta ţinea morţiş să ajungă preşedinte! Nişte schizo-paranoizi, care cred că au epuizat urgenţele vitale ale românilor şi trebuie aprobat consumul de droguri. Paradoxal, nu!? Democraţia are subtilităţile ei. Are criminalii ei, drogaţii ei, deviaţii ei, penalii ei, manipulatorii ei! Unde? În mocirla figurinelor politice şi de stat!

Cu un preşedinte ca Werner e ca şi cum l-ar pune cineva pe Lucifer să modereze armonizarea zicerilor Bibliei, cu blasfemiile Pentagramei sataniste. Să mai sperăm în intervenţia legii? Nici vorbă! Care legi? Legile lor nu apără moralitatea, ci putreziciunile şi trădările aleşilor neamului din fruntea turmei îndobitocite.

Toate aceste probleme trebuie privite în schemă creştină, psihanalitică şi a supravieţuirii naţiei.

Numai aşa ne putem forma şi păstra o conştiinţă morală, fundamentată, printre alte principii, şi pe noţiunea de păcat… dată de sentimentul vinovăţiei, de care „ei” sînt străini..

4 comments

  1. Vreau si eu adresa acestui asa-zis muzeu. Nu de slta, dar vreau sa merg in uichend cu cei mici si sa le expliv cate ceva…

  2. “Credinţa milenară trebuie cu orice preţ apărată” Îmi pare rău să v-o spun, dar n-a mai rămas mare lucru de apărat. Nu mai suntem în vremea legionarilor. Și trebuie venit cu argumente “non-biblice”, pentru că oamenii care “cred” sunt extrem de puțini. Departe de acel “circa 80% ortodocși” mult trâmbițat. S-a văzut la referendum câți ortodocși s-au dus la vot. Nu mai vorbesc de câți oameni care zic că sunt “creștini” sau “cred” (mai mult sau mai puțin) repetă mantrele cu care au fost infectați: “dacă se iubesc, de ce nu?”, “doar Dumnezeu poate să judece”, “creștinii nu trebuie să judece/trebuie să fie toleranți”. Pot să vă garantez că și printre “atei” există “rightwingeri” care sunt “homofobi”, “rasiști” și “antiliberali”. Deci s-a produs sau se va produce o “schismă”. Sau foarte mulți oameni sunt “homofobi”, dar chiar dacă nu sunt “atei” stil Remus Cernea, sunt pur și simplu indiferenți dpdv religios. Și “ateii de dreapta” și “indiferenții” sunt potențiali aliați. Dar pentru ei e nevoie de altfel de argumente, pentru că ei le pot promova mai departe în anturajul lor, dar nu se pot folosi de “E păcat” sau “Biblia nu e de acord”. Nu mai vorbesc că o mulțime de creștini de la noi tot cred că “UE e o idee bună” și e “mămica noastră”, “ne dă bani”, “ne scapă de corupție”, etc., chiar dacă UE e antireligioasă.

  3. off
    pe mobil, ultimul articol apare pe 18 Feb ,adică nu se actualizează site-ul. nuj ce are , ori saitul (platforma), ori de la mine ,(că folosesc acum un Xiaomi cu miui 11).

    • e o problema care tot apare, nu stiu care-i cauza, workaround simplu e sa deschizi cu new private tab. e de la cache ceva, am sa incerc sa scot un plugin sa vad daca merge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *