Home / Internațional / MOR COPIII SUFOCATI CU CO2 – Cazuri documentate prin necropsii

MOR COPIII SUFOCATI CU CO2 – Cazuri documentate prin necropsii

Caroline Gunderode
Incorect Politic
Noiembrie 6, 2020

MOR COPIII SUFOCATI CU CO2 – DOUA CAZURI DOCUMENTATE PRIN NECROPSII

DR BODO SCHIFFMANN catre poporul sau : “Au murit doi copii de 13 ani intr-o luna prin asfixiere cu CO2 – doua cazuri demonstrabile juridic caci nu au avut alte patologii, conform necropsiilor! Aste-a sunt doar cele cunoscute de mine, dar exista sigur si altele !”

“Imprastiati manifeste in cutiile postale, sunati la usi si lamuriti oamenii, iesiti in grupuri spontane !” spune doctorul Bodo Schiffmann.

Traducerea titlului videoului de mai jos :

Dr Bodo Schiffmann cu o stire inspaimantatoare. Mastile primejduiesc vietile si protejeaza cel mult contra pedepselor .

“Iata al doilea copil decedat datorita mastii in timp recent foarte scurt.

Ca si primul copil [ caruia i s-a facut necropsie si despre care s-a conchis ca a decedat asfixiat cu co2 din cauza mastii- N.T.] , a carei moarte am comentat-o deja pe larg, nici acest copil nu a avut patologii anterioare . Astept concluzia finala a autopsiei ”

[Nu uitati ca doamna avocata Diana Sosoaca cere tuturor romanilor sa ceara autopsii pentru toti mortii incarcati cu diagnoza de covid 19! Este legal caci doar astfel, zic medicii , vom cunoaste patologia acestei boli si vom afla ce este de facut stiintific pentru viitor!-N.T.]

Acest medic isi intreaba poporul ce mai asteapta acum dupa demonstratiile la care el si alti medici au avut un aport decisiv pentru deschiderea protestelor.

Acest medic cere poporului german sa iasa in strada macar in grupuri :” si din alte clinici primesc de la neurologi si tot felul de medici rapoarte asupra faptului ca copiii au dureri de cap, nu se pot concentra, au ameteli etc .

Un tata imi raporteaza faptul ca i s-a interzis copilului sau sa poarte ochelari in timpul orei de sport ca sa-si poata purta masca perfect : OCHELARII AU 6,5 DIOPTRII – ADICA FARA OCHELARI COPILUL ESTE ORB !!!

ASTA NU ESTE SPORT CI ESTE “UCIDERE”! ”

Fascistii sed in conducerea noastra ! Mastile sunt inutile, o spune si Dr Drosten(dr-ul lui Merkel) .

Aceasta masca este un simbol al represiunii. Copiii se sufoca sub masca si mor din cauza bioxidului de carbon . Ce fac parintii si bunicii ?
Traim intr-un stat totalitar , represiunea si violenta politiei si a statului se intensifica .

E randul vostru acum – scoateti manifeste, stiu ca costa , de 5 ori pe zi bagati manifeste in cutiile postale ale oamenilor, iesiti din case, faceti flashmobs, faceti plimbari, sunati la usile oamenilor si bagati-le manifestele cu explicatiile adevarului in maini, aratati-le prin iesiri in strada, faptul ca poporul , independent de culoarea politica, paseste unit impotriva dictaturii fasciste !
Doi copiii morti intr-un interval de doar o luna iar acestia sunt doar copiii pe care ii stiu eu -am si alte semnalizari de la alti pacienti cu banca de date nu la fel de precisa dar aceste doua cazuri le pot dovedi(juridic)!

FACETI CEVA, VA ROG FACETI CEVA, NU MAI AVEM TIMP !

RIDICATI-VA DUPA SOFALELE VOASTRE, SMULGETI SI ARUNCATI PLACILE CU INFORMATII FALSE SI CONVINGETI OAMENII DE ADEVARATA SITUATIE FACTICA, ASTA NU ESTE GREU !

DOI COPII DE 13 ANI AU MURIT !!! NU-I LASATI SA FI MURIT DEGEABA !!!

Acest vaccin pe care ni-l flutura domnul Spahn(echivalentul lui Tataru si Rafila)nu are niciun efect, indemnul lui va atinge copii cu miile, vaccinurile astea nu au niciun efect bun, ele sunt paguboase, asta este stiinta, asta este statistica dar asta voi nu auziti ,sunt si astia care merg la dr cu dureri de burta, fac un test PCR , grozav, astia ies, normal, fals pozitivi,toti sunt de fapt negativi in familie, copiii nu mai au voie la scoala si intreaga clasa sta acasa !!! atatia doctori se opun …..el da nume …… ajutati-ne, nu ne mai corectati pe noi, faceti-o voi mai bine ca noi, sculati-va si faceti ceva !!!!!!!!!”

8 comments

 1. Multumiri cordiale redactiei!
  Trebuie sa discutam cu toti oamenii din jurul nostru tot timpul!
  Alaltaieri era sa ma blocheze politia la primarie -scriu din Belgia- pentru ca aveam masca prea larga – am strans-o usor si am incercat sa trec de politista, care mi-a blocat drumul din nou.
  Intrucat aveam acte de facut am mai simulat o strangere a corzilor mastii si dupa ce m-am uitat cu scarba la ea punandu-mi masca din nou , am ignorat-o si am avansat in directia ghiseului . Fiind obligata sa urmez sagetile de pe jos, ea intrand in raza vederii mele din nou, am vazut ca ma privea stupefiata de mutra pe care i-o facusem dar m-a lasat sa trec .
  Masca n-o stransesem decat intr-o parte .
  La randul meu am fost uimita de prostia acestei abrutizate care nu-si putea inchipui ca eu nu am cum sa nu ma sufoc cu botnita ei sinistra pe nas.
  Ma intreb si azi: oare cum sunt antrenati si educati politistii astia care pedepsesc oamenii care nu se lasa sufocati de ordinele francmasoneriei inculcate prin criminalul etiopian dovedit criminal, de la varful OMS ? Care-si zice si filozof !!!!!!!!!!!!!

  • “Ma intreb si azi: oare cum sunt antrenati si educati politistii astia care pedepsesc oamenii care nu se lasa sufocati de ordinele francmasoneriei inculcate prin criminalul etiopian dovedit criminal, de la varful OMS ? Care-si zice si filozof !!!!!!!!!!!!!

   Se pare că nu ințelegeți mentalitatea oamenilor obișnuiți. Scopul lor în viață e să aibă un loc de muncă unde să nu facă mare efort și să nu facă valuri (ăsta e scopul suprem). Seara vin acasă la televizor și știm foarte bine ce li se servește acolo la știri. Ăsta e tot orizontul lor. I-am dat cuiva să citească Mein Kampf și 1984. A nu. că e prea mult, n-am timp de așa ceva. Până și un articol de câteva mii de litere e prea mult. Să nu ne îmbătăm cu apă rece. Și Doamne ferește unuia ca ăsta să-i pui la îndoială gradul de informare sau inteligența că devine mai indignat decât Biden la acuzații de fraudă electorală.
   Iar polițiștii sunt și mai răi, pentru că sunt dependenți de salariu. Deci vor executa orice ordin primesc.

   • Inseamna ca si politistii merita acelasi tratament din partea noastra precum jegurile politice care le ordona….

    • Nu știu ce să răspund la asta. Majoritatea polițiștilor până la urmă, dincolo de macho-ismul meseriei, sunt tot niște fricoși pentru că depind de salariu, asta voiam să spun. Nu-și pot permite să nu execute ordinele primite. Cred că există și sancțiuni pentru cazul când fac asta, ca și în armată. Numai cineva ca Trump are luxul de a fi “sfidător”, ca să zic așa. Aș zice chiar că polițiștii sunt mai “conformiști” prin natura lor. Intră în poliție pentru că au salariu asigurat, cu posibilități de promovare dacă-și fac doctorat etc. și pentru că nu trebuie să ia inițiativa, ci doar să urmeze ordinele… Și mă rog poate pentru că le place violența, în unele cazuri, dar asta tot nu-i face cine știe ce curajoși, din motivul financiar de care vorbeam mai sus…

  • Sugestie de la Dana Budeanu

   “S-a intamplat vreodata sa ti se rupa elasticul de la masca si sa ramani in gura goala?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *