Home / Internațional / Scandal Internațional fără precedent: OMS a încercat să îl reducă la tăcere pe Andry Rajoelina cu 20 de milioane de dolari

Scandal Internațional fără precedent: OMS a încercat să îl reducă la tăcere pe Andry Rajoelina cu 20 de milioane de dolari

Incorect Politic
Mai 18, 2020

Mita oferită de OMS pentru otrăvirea unui remediu pentru Covid-19

Via Justițiarul:

OMS i-a propus 20 de milioane de dolari mită președintelui din Madagascar pentru a-l convinge să compromită un remediu destinat tratării COVID-19. Acesta a refuzat revoltat!

Așadar se pare că în Madagascar este de câteva zile un scandal imens legat de intervențiile abuzive ale Organizației Mondiale a Sănătății. Președintele Andry Rajoelina a pus la dispoziția populației un remediu naturist deosebit de eficient în tratarea multor boli, inclusiv a Covid-19.

Andry Rajoelina, președintele Madagascarului.

Andry Rajoelina e un om inteligent și liber, nesupus agenților Noii Ordini Mondiale. El a prezentat public, inclusiv în emisiuni TV (a acordat interviuri la FRANCE 24 sau RFI) virtuțile tonicului pe bază de plante. Drept dovadă că are dreptate, în Madagascar nu a murit absolut nicio persoană de Covid-19, așa cum arată și Worldometers: https://www.worldometers.info/coronavirus/

Andry Rajoelina bea demonstrativ din tonicul naturist atât de eficient împotriva virusului Covid-19.. (Foto RIJASOLO / AFP)

Cu toate acestea reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătății nu vor cu niciun chip să accepte tonicul drept remediu. Evident, pentru că asta le-ar strica tot planul de a vaccina întreaga populație a lumii. Ne amintim că exact la fel au procedat și în martie față de propunerea legată de hidroxiclorochină.

Însă, președintele Madagascarului a ținut-o pe a lui, că tonicul e bun, și a reproșat celor din OMS că nu e cazul să considere că Occidentul are „monopol de inteligență”. „Nimeni nu ne va opri din a merge mai departe – nicio țară, nicio organizație.“, a afirmat Rajoelina ca răspuns la solicitările OMS de a nu mai folosi tonicul.

Ciad a trimis avionul oficial în Madagascar pentru „Covid-19 remediu pe bază de plante”

În aceste condiții, potrivit mai multor surse din Africa, după ce reprezentanții OMS au constatat că Rajoelina nu cedează, i-au propus un compromis: să adauge anumite chimicale („poison”=otravă!) în tonicul respectiv. Dar Rajoelina a refuzat revoltat și, mai mult, a declarat nu doar că își retrage țara din OMS, ci și că îndeamnă toate națiunile africane să facă la fel!

Bineînțeles, presa centrală din SUA sau din celelalte țări colonizate de globaliști nu suflă o vorbă despre acest scandal uriaș, care deja ia proporții internaționale.

   Calistrat M. ATUDOREI

10 comments

  1. si cam ce contine tonicul asta , ar fi si mai ineresant de aflat 🙂

    • Nu știu ce conține dar preventiv și dovedit eficient chiar în tratarea multor infecții inclusiv celor din familia coronavirusilor e si propolisul care la fel, e tare neplăcut celor de la OMS. Refuzând cu ani în urma să îl recunoască că antibiotic natural.

  2. In principal, extract dintr-o plantă, denumire latină – Artemisia annua. Vezi, https://youtu.be/f_vd1PnsFFA. Min. 1:12:40. E in limba franceză. Si da, se pare că în Madagascar datorită acestui tratament naturist s-au înregistrat zero decese Covid. Căutând, am descoperit că planta tratează cu succez mai multe boli, printre care si cancerul. Nici nu mă mir că i-au “declarat” război.

  3. Artemisia anuua este pelinul alb

  4. -JAWOHL…BANDITII SUNT PREZENTI PESTE TOT NENE!

  5. Artemisia annua este pelin dulce si nu creste la noi in tara. Pelinul alb (Artemisia absinthium) creste si in Romania, insa acesta contine un ulei volatil toxic pentru ficat si rinichi, deci trebuie atentie marita la doza si durata administrarii. Ambele tipuri de pelin au aceeasi substanta activa, insa exista si diferente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *